Jump to content

  •  


Photo
* * * * * 1 votes

V.I.P narystė


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1,622 posts
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Posted 15 December 2013 - 03:19 AM

Edarbas.net VIP narystė tai narių rangas privilegijų atžvilgiu aukštesnis nei eilinių narių ir mažesnis nei moderatorių ar administratorių. VIP narių rangas buvo sukurtas išskirti narius, kurie tikrai svariai prisideda prie bendruomenės vystymo ir plėtros, kurie nuolat aktyviai dalyvauja diskusijose ar negaili bei  netingi pasidalinti su bendruomene naudingomis pamokomis, straipsniais ir idėjomis. Už tokius darbus bendruomenei, kiekvienas gali gauti VIP nario statusą neribotam laikui, tapti svarbesne asmenybe ir džiaugtis specialiomis VIP narių privilegijomis.

 

Dabartinės VIP narių privilegijos:

  1. Galimybė atsisakyti reklamos rodymo. VIP nariai yra labiausiai nusipelnę asmenys, kurie turės teisę atsisakyti rodomos bet kokios reklamos portale ir matyti tik švarų forumo turinį.
  2. Didesnis parašas VIP nariai savo forumo paraše galės turėti iki dviejų nuotraukų, kurių kiekvienos dydis gali būti iki 500px ilgio ir 100px aukščio, iki 10 nuorodų  bei iki 4 eilučių bendro teksto savo paraše. Eiliniai nariai savo paraše gali turėti 1 nuotrauką, 5 nuorodas ir 2 eilutes bendro teksto ( po šio atnaujinimo )
  3. Specialus reklamos plotas pagrindiniame Edarbas.net puslapyje tik VIP narių reklamai. Kiekvienas VIP narys galėsi pasitalpinti savo reklaminį skydelį, kurie suksis ratu rotacijos principu ir bus matomi šimtams lankytojų kiekvieną dieną.
  4. Didesnis pakeliamų temų į viršų limitas per dieną. VIP narys galės pakelti 5 savo temas per 24h į viršų, o tuo tarpu eiliniai nariai gali pakelti tik 3 temas per 24h
  5. Visos bendruomenės pagarba. VIP nariu tampama tik už didelį įnašą bendruomenei ir įrodymą, kad čia esama ne dėl trumpalaikės naudos, tad tokie nariai įgauna atitinkamą bendruomenės pagarbą ir pasitikėjimą.

Kaip VIP narystę gauti ?

Dėja, tačiau tiesiogiai nusipirkti šios narystės negalima, nes ji buvo sukurta išskirti portalo narius ypatingai nusipelniusius bendruomenei savo darbais ir už tai juos apdovanoti išskirtinėmis privilegijomis ir tuo pačiu skatinti kitus narius sekti jų pavyzdžiu.

Nusipelnyti bendruomenei galima keletu būdu:

  1. Paremti bendruomene nefinansine parama.
  2. Būti ilgą laiką aktyviu forumo nariu, elgtis pavyzdingai.
  3. Rašyti ar dalintis su forumo nariais naudingais straipsniais ir pamokomis.

Papildomos sąlygos:

  1. Tapimas VIP nariu yra pirmas žingsnis link Edarbas.net moderatoriaus posto bei pačios Edarbas.net administratorių komandos.
  2. Forumo administracija nuolat stebi visus forumo dalyvius ir pati nusprendžia kada suteikti ar atimti VIP statusą, tačiau jei manote, kad jūs likote nepastebėtas, dėl savo kandidatūros į VIP narius, visada prašau kreiptis į administraciją asmenine žinute.
  3.  Privilegijų sąrašas tuo nesibaigia. Tai yra pradinės privilegijos, kurios gali keistis priklausomai nuo situacijos ir jūsų pageidavimų, todėl visi pageidavimai ir nuomonės laukiami komentaruose.

  • 5

#2 100kg

100kg
  • Lytis:Not Telling

Posted 15 December 2013 - 03:31 AM

Vel atnaujinimai :D happy


  • 0

Pirk parduok ir vagystes atveju atgauk viska
http://www.edarbas.n...u-atgauk-viska/


#3 AnoW1z

AnoW1z

Posted 15 December 2013 - 10:59 AM

Puiki ideja su tuo reklaminiu plotu :)


  • 1

CINSTALLER_banner1_468x60.gif


#4 Arnas557

Arnas557
  • Lytis:Vyras

Posted 15 December 2013 - 03:27 PM

Saunu. Lauksim daugiau atnaujinimu :)


  • 2

#5 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Posted 12 March 2014 - 04:30 PM

galėtumėt ir atnaujinti temą, pranešti kam ir už ką buvo skirtas VIP :)
  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#6 virtual2016

virtual2016

Posted 28 November 2016 - 10:23 PM

Panasu kad puslapis apleistas ir gana stipriai .Panasu kad projekto savininkas uzsiemes kitais reiklais . 


  • 0

#7 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1,622 posts
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Posted 29 November 2016 - 01:46 AM

Užsiėmęs, neužsiėmęs, bet aš visuomet esu čia kartu su jumis ir forumu. Jeigu tamsta turite idėjų, kaip pagerinti projekto kokybę, kad jums ir kitiems čia būtų geriau, visuomet prašau kreiptis į mane ar viešai forume. Aš niekada nebuvau dingęs ir niekada nedingsiu iš šio forumo. Forumas yra nuolat stebimas ir prižiūrimas, o dėl atnaujinimų, tai viskas priklauso nuo jūsų aktyvumo ir noro, kad tie atnaujinimai įvyktų :)


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas