Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Moku 10 LT i Swedbanka uz registracija


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 gruodžio 2010 - 12:07

Kaip matyti is temos pavadinimo moku 10 litu i jusu banka uz 2-3 minutes darbo. Vienintelis reikalavimas: reikia tureti 41centa banko saskaitoje. Kaip gauti tuos 10 litu?jus man i privata atsiunciate savo emaila, ir banko saskaitos numeri i kuri pervesiu pinigus.tuomet as jum i emaila atsiunciu pakvietima prisiregistruoti. tuomet jus nueinate i saita kuris nurodytas emaila ir registruojates. reikes suvesti asmens koda, pasta butinai toki pati kuri man nurodete, telefono numeri ir slaptazodi. paspaude registruotis, siek tiek zemiau bus nuoroda testi registracija. tuomet pasirinkite banka ir reikes pervesti 1 centa registracijos patvirtinimuj + 40 nuskaiciuos uz pervedima. tuomet jums pervesiu 10 litu uz tai kad prisiregistravote.jaigu nenorite registruotis per mane ir gauti papildomus 10litu tuomet galite registruotis ir paprastai cia
  • 0

#2 vidmas

vidmas
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 gruodžio 2010 - 12:24

gal tau atsiūsti raktus nou seifo kur sudėti pinigai?:woohoo:
  • 0

#3 SL1mas

SL1mas

Parašyta 17 gruodžio 2010 - 12:26

gal tau atsiūsti raktus nou seifo kur sudėti pinigai?:woohoo:

Nepamirsk zemelapio ir GPS prideti, nes nevisda lengva ta seifa rasti ^^
  • 0

#4 Karabasas

Karabasas

Parašyta 17 gruodžio 2010 - 01:14

Pamiršai paminėti, kad reikia būti minimum 19metų. O tokių čia gal rasi kokį vieną, ar du. :DBeje, kaip sakė admin'as, patartina būti atsargiems registruojantis į šią greitųjų kreditų įmonę, nes viskas taip gražiai negali būti (ta prasme, kad po 20lt už vos vieną naują narį, kuris net neprivalo imti kredito...).
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas