Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

That Free Thing


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 15

#1 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 liepos 2011 - 01:48

Visiskai sviezias projektas. LinkasDar iki oficialaus atidarymo 2011. Spalio 1 d. kompanija That Free Thing stebina savo augimo tempais. Kodėl žmonės jungiasi taip noriai? Daugelis žino apie teorinę galimybę įsigyti kažką internetu nemokamai. Jei įvesime į google žodį "free", Jūs gausite apie 15.640.000.000 rezultatų. Pradėjus gilintis, paaiškės, kad 99.99 % iš viso to - tik triukas... Kompanija That Free Thing užėmė šią nišą ir sugebėjo apjungti realius pasiūlymus po vienu stogu, todėl mums nieko ieškoti nebereikia. Prekes ir paslaugas gaunate iš kompanijų, kurios reklaminiais tikslais ribotą laiką dovanoja savo produkciją. Yra ir pačios kompanijos produktai - tai verslo internete įrankiai (kurie šiaip kainuoja gana solidžiai) - tai speciali programėlė telefonams IPhone ir Android, kuri informuoja vartotojus apie naujus "FREEBIES", jiems net nesant prie kompiuterio, autoresponderis email marketingui ir video-emailo sistema su šablonais, visa tai galima naudoti tiek TFT plėtrai, tiek bet kurio kito verslo reklamai.That Free Thing – sparčiausiai augantis projektas. Vienas svarbiausių dalykų norint uždirbti išties nemažus pinigus iš internetinio marketingo – pradėti reklamuoti tas paslaugas ar prekes, kurių populiarumas sparčiai auga, o reklamuoja jas nedaugelis. Kaip tik dabar tokia situacija su “That Free Thing”. Tai sparčiausiai augantis projektas Amerikoje, Anglijoje, Kanadoje, Norvegijoje ir kitose šalyse, o Lietuvoje šiuo metu, kai rašau šį straipsnį, yra vos 40 užsiregistravusių žmonių. Užsienio šalys, kuriose jau yra tūkstančiai narių, patikrino šį projektą, todėl net neabejoju, kad tokio paties populiarumo tai sulauks ir pas mus. Kaip manote kas uždirbs didžiausius pinigus? Žinoma, tie kas pradės dirbti pirmieji! Kodėl tai taip populiaru?Pirmiausia dėl nemokamų prekių ir paslaugų. Šis projektas leidžia pirmiems sužinoti apie nemokamas prekes ir paslaugas, kurias dalina įvairios kompanijos siekiančios reklamos. Galite nemokamai gauti drabužius, maistą, gėrimus, elektroniką, pramogas ir daug kitų dalykų. Pilną palaikymą ir visas prekes gali gauti ta šalis, kurioje yra bent 1000 narių. Taigi šiuo metu lietuviai negaus materialų prekių, kurias reikia siųsti arba patiems nuvažiuoti ir atsiimti, tačiau kompiuterinėmis programomis ir paslaugomis jau galima naudotis.Labai mažas nario mokestis, pirma mėnesį 25$, o toliau vos po 10$ kas mėnesį. Patrauklus marketingo planas, suteikiantis galimybę uždirbti ir tiems kas aktyviai ieško naujų narių ir tiems, kas dirba daug pasyviau.Stai keli kolegos jau gave free daigciukus 12Issami informacija rusu kalba Link
  • 0

#2 skrabis

skrabis

Parašyta 25 liepos 2011 - 02:24

Viliojanti kompanija, kuri panaši į Club Asterija siulanti įvairiausias programas, uždarbį už kas mėnesinę naryste, tik ar mum lietuviam bus kokios naudos :whistle:
  • 0

#3 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 liepos 2011 - 02:46

Nejuokinkit :) Nemokamai... sumoki 25$ iškart ir po 10$ kas mėnesį ir tu tai vadini nemokamai. Arba kažko nepasakei, arba čia dar viena asteria kur turi verbuot žmones, pajungt kuo daugiau kvailių ir pasiimt šiek tiek pliuso.
  • 0

#4 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 liepos 2011 - 02:51

na siuo metu mums nauda ta kad yra galimybe uzdirbti didelius pinigus, o galimybe tikrai didele nes projektas kaip minejau sviezias :) surinkus vos 1000 tautieciu atsidarys keliai i nemokamas dovanas, o tada jau prasides masinis jungimasis... tokie projektai kaip facebook, ebay, amazon kazkada irgi buvo mazi projekteliai bet zmones vienas per kita ispopuliarino juos ir dabar jie internetiniai gigantai... jai zmogus isgirs kad gali 200$ vertes daikta gauti uz dyka, manau tikrai pasidalins siuo projektu su kitais...
  • 0

#5 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 liepos 2011 - 02:55

niekas nieko neketina verbuoti, tiesiog suteikiama informaciija, zmogaus teise rinktis kuo jam tiketi, o i ka numoti ranka :)
  • 0

#6 evaustina

evaustina

Parašyta 25 liepos 2011 - 02:57

Su Asterija manyčiau mažai bendro. Tai MLM kompanija, kaip ir visos, siūlanti verslo galimybę. Skirtumas tas, kad jos produktai nemokami, ir produktų pardavinėti nereikia (nors mačiau, kad kažkokia individuali freebių dalybų sistema ruošiama). Čia ir yra jos "arkliukas". Manau, jie ateina ilgam, ir jei kas žinot nuolaidų gigantą Groupon, tai That Free Thing sudarys jam nemažą konkurenciją, nes Groupon-e a) -prekyba nuolaidomis, :) -nėra uždarbio galimybės.Dėl Lietuvos. Pažiūrėkim šiek tiek kitu kampu. Iš tikro tai visiškai iki lemputės, ar nemokami daikčiukai sklandžiai pasieks Lietuvą. Atidarytose šalyse viskas vyksta idealiai, va ten pradžiai ir reikia daryti versliuką :) Juk nėra skirtumo, iš kur referalai. Norvegija atsidarė viena pirmųjų, kuo Lietuva prastesnė ? Tokia pat kišenytė :)Dėl freebių greitai paklausiu savo sponsoriaus ruso, jie ką tik atidarė šalį, greitu metu paaiškės viskas praktiškai. Freebiais jis nesidomi, bet per savaitę uždirbo beveik 1300.
  • 0

#7 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 liepos 2011 - 03:21

http://www.alfa.lt/straipsnis/143749
  • 0

#8 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 01 rugpjūčio 2011 - 05:43

Nuotrauka
  • 0

#9 vardas11

vardas11

Parašyta 01 rugpjūčio 2011 - 06:21

Matyt visai gerai parašiau, kad jau mano tekstas pradedamas kopijuoti ;)
  • 0

#10 Orange88

Orange88

Parašyta 02 lapkričio 2011 - 10:18

Domėjausi prieš keletą mėnesių - labai patiko :) Tik klausimas: daiktų dar vis nesiunčia į Lietuvą?
  • 0

#11 evaustina

evaustina

Parašyta 03 lapkričio 2011 - 07:34

Tam reikia 1000 vartotojų toje šalyje, tik tada pradeda siųsti. Lietuviai nelabai kruta šia linkme.
  • 0

#12 er1kaz

er1kaz

Parašyta 03 lapkričio 2011 - 08:41

Šito biznio reklamą jau prieš kokius 1,5 mėnesio, spaudinėdamas ads buxuose mačiau.Nors nelabai tokie dalykai vilioja.
  • 0

#13 Orange88

Orange88

Parašyta 03 lapkričio 2011 - 09:49

[quote name='"evaustina" post=18215]Tam reikia 1000 vartotojų toje šalyje' date=' tik tada pradeda siųsti. Lietuviai nelabai kruta šia linkme.[/quote']O tai įdomu, kiek iki to tūkstančio trūksta? :laugh:
  • 0

#14 evaustina

evaustina

Parašyta 03 lapkričio 2011 - 10:20

Paskutinį kartą kai žiūrėjau, buvo 48 ... :D
  • 0

#15 Orange88

Orange88

Parašyta 03 lapkričio 2011 - 12:04

[quote name='"evaustina" post=18231]Paskutinį kartą kai žiūrėjau' date=' buvo 48 ... :)[/quote']Jo... Įspūdingai mažai :D Nes jei čia siūstų tuos daiktus, tai ir prisijungti norinčių kaip mat padaugėtų..
  • 0

#16 evaustina

evaustina

Parašyta 03 lapkričio 2011 - 12:09

Taip, todėl čia kolkas biznis tiems, kas su užsieniu dirba. Bet tokiu atveju be daikčiukų laikinai teks pakentėti.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas