Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Triond ar Squidoo


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 4

#1 Golor

Golor

Parašyta 26 liepos 2011 - 08:46

Kaip manote kur lengviau užsidirbti: Triond ar Squidoo?
  • 0

#2 ledux

ledux

Parašyta 27 liepos 2011 - 09:50

Speju kad triond nes squidoo moka tik uz pardavimus ar kaip.
  • 0

#3 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 27 liepos 2011 - 01:17

Squidoo dar nebandžiau, bet ten irgi moka už peržiūras ir gal dar už kažką. Įdomu, ar TRIOND'o pranašumai - galima pačiam kasdien peržiūrėti savo straipsnius arba gali kiti tie patys žmonės kasdien peržiūrėti - išlieka ir Squidoo, ar ten tai leidžiama.
  • 0

#4 Golor

Golor

Parašyta 27 liepos 2011 - 06:16

[quote name='"INGRIDA1023" post=16342]Squidoo dar nebandžiau' date=' bet ten irgi moka už peržiūras ir gal dar už kažką. Įdomu, ar TRIOND'o pranašumai - galima pačiam kasdien peržiūrėti savo straipsnius arba gali kiti tie patys žmonės kasdien peržiūrėti - išlieka ir Squidoo, ar ten tai leidžiama.Beje, Justinai, kur dingo tavo straipsnis apie Squidoo?Yra jis, ne ten ieškojau :D.[/quote']Bet su Triond - Kaip rašyčiau prie straipsnio visada prisikabins...Tai del gramatinių klaidų - Kurių net nėra.( Paspaudus ABC net jų nerodo ) arba dar del kažko.Ną nežinau...Laukčiau daugiau komentarų,ar bandyti į Triond - Ilga straipsni sukurt ar Squidoo bandyti.
  • 0

#5 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 27 liepos 2011 - 11:15

Nors Squidoo ir Triond priklauso tai pačiai uždarbiavimo rūšiai, bet ištikro tai šie abu sponsoriai labai skiriasi ir abu yra savaip geri. Viskas priklauso nuo to, ką tu sugebi ir nori rašyti :)Triond'as labiau skirtas tik paprastiems nelabai ilgiems straipsniams apie konkrečius dalykus. Pvz gali rašyti kaip išgyti nuo tam tikros ligos, kaip pasigaminti kažkokį patiekalą ir pnš. Straipsniuose negali būti jokios reklamos ar nuorodų į kitus tinklapius. Pinigus moka tik už straipsnių peržiūras ~ 1.5 usd už 1000 peržiūrų), plius dar galima įsidėti savo Google Adsense reklaminį skydelį, tik visu uždarbiu iš googlės reikės dalintis per puse su Triond'u. Straipsniai turi būti parašyti tik taisyklinga anglų kalba.Squidoo tai yra labai lanksti sistema, prie kurios gali prisitaikyti absoliučiai kiekvienas ir iš to uždirbti. Su Squidoo galima rašyti netik paprastus straipsniukus, bet pasinaudojus modifikacijomis, sukurti tarsi internetinį tinklapį. Yra šimtai įvairių modifikacijų. Į savo straipsnius galima įdėti apklausų, nuotraukų galerijų, muzikos sąrašų ir daugybe kitų modifikacijų, kurios pavers jusu parašytą informaciją galbūt ne tokia nuobodžia. Su squidoo gali kurti ką nori, rašyti ką nori ir kaip nori. Žinoma yra tam tikros taisyklės ( negalima talpinti pornografinio turinio), tačiau į tokius dalykus kaip rašyba niekas nežiūri. Galima rašyti net ir Lietuvių kalba, bet to daryti nepatartina, nes pagrinde visi lankytojai yra ne Lietuviai. Anglams ar Amerikiečiams juk bus neįdomu skaityti lietuviško straipsnio... Su Squidoo uždarbis keliauja dviem būdais:1. Už straipsnio peržiūras. Kuo daugiau peržiūrų, tuo labiau kyla jūsų straipsnio reitingas. Gale mėnesio pagal esamą reitingą išmokami pinigai. (Reitingą taip pat pakelia ir straipsnio pakomentavimas ar įvertinimas)2. Kitas būdas yra rekomendavimo nuorodos. su squidoo galite reklamuoti įvairius Ebay ar Amazon produktus, apie juos rašyti straipsnius ar nuomones. Jeigu kas nors skaitydamas jusu straipsnį įsigyja prekę, tam tikra suma yra išmokama ir jums.Apie šias sistemas galima prikalbėti labai daug. Paaiškinau tik pagrindinius principus. Tikiuosi bus lengviau apsispręsti dabar :D jeigu kils daugiau klausimų, klauskite.
  • 1




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas