Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

Pirk ir uzdirbk .


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 helixas

helixas
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipeda

Parašyta 31 sausio 2012 - 01:42

Tingi, neturi laiko eiti į parduotuvę? Tai nešvaistyk savo brangaus laiko ir užsisakyk ko jums reikia namie, pristatoma viskas į namus.Daug nuolaidų ir akcijų, beto yra galimybė uždirbti kviečiant naujus vartotojus.
JŪS GALVOJATE,KAD TAI NESAMONĖS ?

Reikia tik žinoti kur pirkti.Pirmiausia pasirinkau ne įprastą prekybos centrą,o internėtinę "FAMILY" parduotuvę.Viskas taip pat, kaip bet kurioje kitoje parduotuvėje,tie patys maisto produktai ir kitos prekės už tą pačią kainą. Bet :

* Prekes nemokamai pristato iki pat namų durų.Nereikia Jūms blogu oru eiti, ar važiuoti (pilti kūro automobiliui) iki prekybos centro.
* Perkant Jūms sugrįžta nuo 4% iki 9% procentų pinigų.
* Beveik su kiekvienu užsakymu gaunate dovanėlę.Riešutų,šokoladą,ar kita malonią smulkmeną.
* Gaunu dalį įmonės pelno ,kuriuo padengiu dalį prekių vertės.Turbūt nei vienas prekybos centras savo pelnu nesidalina su paprastu pirkėju.
KAIP MANOTE,KODĖL PARDUOTUVĖ SAVO PELNU DALINASI SU PIRKĖJAIS?

Todėl,kad jie neskiria pinigų televizijos,ar radijo reklamai.Čia suteikiama galimybė prisidėti prie parduotuvės populiarinimo ir gauti už tai pastovias nuolaidas prekėms.Nuolaidų galite gauti daugiau nei sugebėsite išleisti.

AR SUNKU UŽSIDIRBTI NUOLAIDOMS?

Tikrai nesunku užtenka,kad Jūs patarsite savo draugui pirkti ne prekybos centre,o ten kur pigiau,kur pristato prekes iki pat namų durų.Ir Jūsų draugas bus dėkingas ,ir įmonė Jūms už tai mokės procentus,nuo tų prekių,kurias pirks draugas.Tokiu būdu rekomendavau pirkti vienam,antram,trečiam draugui ir aš jau moku po 30Lt105 Lt vertės prekes. Jei mano draugas kažkam rekomenduoja( taip pat pirkti) ,tuomet netik jis,bet ir aš, gaunu dar daugiau nuolaidų.Tokiu būdu galima užsidirbti pastovius 100 Lt , 200Lt , ar net 1000Lt kiekvieną mėnesį,kuriuos galėsite išleisti prekėms,arba pasiimti grynais. Vieną kartą padarytas darbas,jei tik rekomendavimą (kitiems ) galima vadinti dideliu darbu,garantuoja pasyvias pajamas tol kol gyvuos ši parduotuvė.

JUMS ĮDOMU:

Registruokitės NEMOKAMAI paspaudę šią nuorodą http://family-oriented.lt/r/irmantas
Tai Jūsų niekaip neipareigoja,tiesiog matysite savo internėtinę parduotuvę,susipažinsite su prekėmis,ir kai įsigysite pirmus pirkinius- galėsite prijungti ir kitus.Juk laikas pinigai,o pirkti internėtu ne tik pigiau,bet ir sutaupoma laiko. Jei mano pasiūlymas Jūsų nesudomino,atsiprašau.Tiesiog norėjau pasidalinti su Jūmis .Jei iškiltu Jūms rupimų klausimų,į juos pasistengsiu atsakyti el. paštu : xbicas@gmail.com


LYGIAI KURIUOS GALIMA PASIEKTI


JŪSŲ AKTYVŪMAS :

Taip aktyvūs žmonės gali tapti savo pirkėjų grupės "vadibininkais", " vyr. vadibininkais" , ar " direktoriais".

* Vadybininko mėnesinės pajamos nuo 50 iki 300 Lt
*Vyr. vadybininko pajamos nuo 250 iki 850 Lt
*Direktoriaus pavaduotojo pajamos nuo 750 iki 2500 Lt
* Direktoriaus pajamos nuo 2500 Lt

Pačių žmonių skaičius nėra svarbus,viskas priklauso nuo pasiektos apyvartos.Vadybininko padejėjo lygiui pasiekti,reikia surinkti 5 balus per du mėnesius. 1 balas -1040 Lt, išeina šiek tiek daugiau nei už 2500Lt per mėnesį,turi pirkti visi, ką Jūs tiesiogiai ,ar netiesiogiai pakvietėte.

Pavyzdžiui :
Jei Jūs rastumėte 10 perkančių žmonių,o tie žmonės pasikviestu dar po 10, tai Jums jau skaičiuotusi į apyvartą nuo 110 žmonių.
Su šitiek perkančiujų žmonių per du mėnesius apyvartą siektų virš 20 balų,o tai jau būtu vadibininko lygis.Tiek pasiekus jau būtu uždirbama apie 200 lt per mėnesį nieko daugiau nedarant. O jei pasiektumėt vyr. vadibininko lygį jau uždirbamas lietuviškas minimumas.Manau visai neblogai,kaip už toki darbą,tik aišku kaip ir visur, reikia truputi pasistengti ir pasidaryti pradžia. O kaip labai,labai ko nors norime,galime to ir pasiekti,tad sekmės visiems NORINTIEMS UŽSIDIRBTI PAPILDOMŲ PAJAMŲ.
  • 0
Parduodu linkomanijos accounta, Steam cd-key`s, Torrent accounta Skype: darbas-i

#2 juoda389

juoda389

Parašyta 08 liepos 2013 - 08:26

hm gal neblogai bet vienas bet. kas perka uz 105lt per karta /?? ta prasme lyja o reikia pvz dvd disko tai negu pirks bet ka uz 105lt. nebant nori rimtai apsipirkt. seip ten negaliu dalyvut nes neturiu 105lt jei tureciau neieskociau darbo
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas