Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

bee4.biz geras uzdarbis

bee4

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 fytimyti

fytimyti

Parašyta 07 vasario 2012 - 09:43

Sveiki, noriu pasiūlyti gera uždarbio būdą.


Su Bee4.biz uždirbk pinigus trumpindamas / užrakindamas nuorodas . Už 1000 atrakintu nuorodų uždirbtisite nuo $480 iki $1380. Pinigus galima išsigryninti betkada, jokių limitų nėra. Išmokama per 7 dienas. Minimali suma kurią reikia surinkti norint gauti išmoka yra tik $10. Pinigus Išmoka į PayPal ir Moneybookers sąskaitas.


Kaip dirbti su bee4.biz?


1. Socialinis marketingas platinant „užrakintas“ sutrumpintas nuorodas socialiniuose tinkluose – Twitter, Facebook, Google+, Digg, Tumblr ir t.t. Paprasčiausiai raskite didelių fanų puslapių (Geriau ieškoti užsienietiškų), ir rašinėti gundančias nuorodas. Pvz fanų puslapyje apie Britney Spears parašytumėte : „Hey, i found leaked new Britney Spears DOWNLOAD IT: „BEE4.BIZ užrakinta nuoroda“.
2. Video marketingas. Raskite puslapių, kuriuose yra talpinama naujausia muzika, dainos, kurių dar nėra youtubėje ar kituose video sharinimo puslapiuose. Parsisiunčiate muziką iš ten, įdedate į youtube, o descriptione rašote parsisiuntimo nuorodą užrakintą su bee4.biz
3. Internete susiraskite kokią elektroninę knygą apie svorio metima ar odos priežiūrą, tada pažinčių portalose susikurkite anketa ir neįkyriai siūlykitė žmonėms nemokamai parsiųsti.


Be to kaip dirbti, pamokų pilną jų forume. Jei susidomėjote užsiregistruokite jei galit per mano ref: http://bee4.biz/?ref=12332


Minimali išmoka 10$. Aš dar negavau išmokos, nes nesurinkau sumos. Bet pilnas internetas apie jų išmokas.


  • -2




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas