Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

sohokredit


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 stakles

stakles

Parašyta 02 kovo 2012 - 03:51

"SohoCredit.lt" – tai proga papildomai užsidirbti nerizikuojant. Jeigu turi interneto portalą, tinklalapį ar svetainę, kur yra galimybė įkelti papildomą reklaminį lauką, nieko nelauk ir užsidirbk papildomai jau šiandien. Tai neribota galimybė užsidirbti papildomai!
"Affiliate" partnerių programa – tai rinkodaros sistema, kuri Tau siūlo reklamuoti mūsų paslaugas ir už tai gauti atitinkamą atlygį. Sistema randa atitinkamą sandorį, kuris buvo įvykdytas iš Tavo svetainės ar interneto tinklalapio, kur Tu buvai įdėjęs mūsų reklamą. Mes surasime visas registracijas ir suteiktas paskolas ir už kiekvieną naują registraciją ar suteiktą paskolą Tu gausi pinigų. Kiekvieno mėnesio 15 dieną Tavo uždirbtus pinigus mes pervesime į Tavo banko sąskaitą.
Naudojantis šią sistema naudos gauna abi šalys.
  • Tu - reklamos darbuotojas, gali pradėti reklamuoti mūsų paslaugas, pasirinkti reklamos antraščių tipus ir vietą reklamai, užpildyti savo reklamines erdves ir užsidirbti pinigų.
  • „SohoCredit.lt“ – reklamos teikėjas. Mes mokame už tai, kad mūsų paslauga yra reklamuojama ir taip pritraukiama naujų klientų. Norėdami pradėti uždirbti, turite užsiregistruoti kaip partneris "SohoCredit.lt" partnerių programoje ir įsitikinti, kad savo svetainėje galite skelbti į vieną iš mūsų reklamos formų – reklamines juostas, reklamos tekstines nuorodas ar straipsnius.
Prisiregistravęs galėsi skelbti sukurtas reklamines nuorodas savo interneto svetainėje ir mūsų sistemoje sekti, kaip vykdomi sandoriai, analizuoti savo reklamos veiksmingumą.
Registruokis https://www.sohocred...&a_bid=9f42852e ir pradėk gauti po 35 Lt* už kiekvieną naują klientą jau šiandien..
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas