Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Užsidirbk atlikdamas įvairius darbelius ir rašydamas forume!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 mariuse

mariuse
  • Lytis:Vyras
  • VietaŽemaitija

Parašyta 10 balandžio 2012 - 07:11

MinuteWorkers

tai puiki galimybė užsidirbti pinigų atliekant įvairius mikro darbelius. Darbelių pasiūla labai didelė rinktis tikrai yra iš ko. Įkainiai priklauso nuo darbelio sudėtingumo, dažniausiai už atliktą darbelį mokama nuo 10 amerikietiškų centų iki 4 dolerių ir daugiau. Patys populiariausi darbeliai tai registracijos į kitus tinklapius, reklamų paspaudimai, apklausų vykdymas. Kad darbas atliktas teisingai ir sažiningai turėsite pateikti įrodymus. Įrodymai nurodyti užduoties aprašyme, dažniausiai tai būna el.pašto kuriuo registravotės, slapyvardžio, patvirtinimo nuorodos pateikimas priklausomai nuo užduoties. Naujiena

MinuteWorkers nesenai savo nariam pasiūlė dar vieną uždarbio būdą, tai rašymas forume. Pinigai uždirbami labai paprastai už kiekvieną naują įrašą, temą ir atsakymą į temą mokama po $0.01, tai šauni galimybė ne tik užsidirbti, bet ir palavinti anglų kalbos žinias, norint pradėti uždirbinėti pinigus iš rašymo forume, nariai turi būti parašę po 50 įrašų, administracija taip padarė siekiant apsisaugoti nuo spamerių. Nesamoningi ir ne į temą parašyti įrašai bus trinami, o patys rašytojai pašalinami iš sistemos be teisės sugrįžti, taigi įspėju darykite viską su protu.

Minimali išmokos suma tik 2 doleriai, pasistengus galite surinkti ir per vieną dieną. Pinigai išmokami 15 ir 30 mėnesio dienomis į PayPal arba AlertPay internetinę mokėjimo sistemą.

Prieš pradedant dirbti susikurkite naują elektroninio pašto dėžutę specialiai MinuteWorkers darbeliams atlikti, tai padės išvengti nepageidaujamo SPAMO jūsų asmeninėje elektroninio pašto dėžutėje.


Registracija su REF nuorodą



Registracija be REF


Nuotrauka

Už kiekvieną prisiregistravusį per jūsų nuorodą jums bus sumokama po 5 amerikietiškus centus. Referalui įvykdžius pirmą darbelį bus papildomai sumokama po 10 amerikietiškų centų, daugiau referalai šioje sistemoje neveiksmingi. :)
  • 0
Nuotrauka

#2 suzukki

suzukki
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 11 balandžio 2012 - 02:21

gal gali padeti biski ant sito darbo ?
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas