Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

JustasŽ prisistato

JustasZ menvoox Justas prisistatymas

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 JustasZ

JustasZ
  • Lytis:Vyras
  • VietaVilnius

Parašyta 24 liepos 2012 - 12:43

Sveiki,

esu Justas, esu keturiolikmetis gyvenantis vilniuje. Esu linksmas, keistas, iškalbingas, na viskas po truputi.
Kaip aš atsiradau internete?
Pirmas mano atsiradimas internetinėje veikloje buvo prisidėjimas prie projektų, jų moderavimas ir plėtojimas. Tai dažniausiai buvo muzikos projektai ar kokie žaidimų forumai. Ieškojau ką galima sukurti internetę ir sugalvojau sukurti pagaliau savo svetainę, su neįprasta tema jaunimui, citatos, frazės ir mintys(http://koly.eu).
Taip pat dabar pradedu mokintis truputi rimtesnės grafikos, t.y. ne tik PHP-Fusion dizainų piešimą, bet ir firmų puslapių kurima, vektorinių logotipų kurimą, na vienu žodžiu, "kažką" rimčiau. Tai tiek, turbūt visko nesuvėliau į vieną krūvą.
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: JustasZ, menvoox, Justas, prisistatymas

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas