Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Facebook siūlo uždirbti tūkstančius litų už surastas klaidas

Facebook

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 02 rugpjūčio 2012 - 11:07

Nežinau kiek daug mūsų bendruomenėje yra programišių, tačiau panašu kad atsirado tikra nereali galimybė praturtėti jiems, nes neseniai įvykusioje „Defcon“ programišių konferencijoje Las Vegase, Facebook bendrovė paskelbė žinią, kad sumokės kiekvienam, kuris sugebės jį nulaužti. Prizas gali siekti net gi 400 000 USD. Pinigai bus mokami už įvairias aptiktas programines, saugumo klaidas ir bent jau skelbiama, kad sumokėta bus net ir už nedideles klaidas, tik jau gerokai mažiau ( galbūt keli šimtai usd ).
Nemanau, kad tai reiktų sureikšminti kaip uždarbio būdą, tad kiek vienam uždarbiautojui internete čia nereiktu prisisvajoti apie lengvą praturtėjimą ir kišti nosį. Čia galimybė yra tiems, kas domisi tokiais dalykais ir galbūt nori pasipraktikuoti ir dar labiau pagerinti savo įgūdžius, nes „Facebook“ saugumo komandos atstovai teigė, kad tokia politika leis bendrovei taisyti esamas spragas gerokai sparčiau ir tuo tarpu Facebook vartotojai galės jaustis saugesni bei pats socialinis tinklas galės lengviau konkuruoti su kitais konkurentais, o tokių, kurie lipa "Facebukui" ant kulnų ar bent jau svajoja užlipti, randasi vis daugiau. Skelbiama, kad gavus pranešimą apie klaidą Facebooke, šioji bus užlopoma per artimiausią valandą.

Taigi, kiek tiksliai čia tiesos ir kaip viskas vyksta nežinau, tačiau įvairiose IT naujienų portaluose ši žinia plinta ir tikriausiai ne bereikalo. Lietuviškai šiek tiek galite apie tai pasiskaityti Technologijos.lt
http://www.technolog...S-27414&l=2&p=1
Jei ieškosite daugiau informacijos ir aptiksite, pasidalinkite, tai yra įdomu :)
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Facebook

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas