Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

MarketGlory - pinigai už žaidimą


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 181

#1 Legolas

Legolas

Parašyta 01 spalio 2012 - 10:19

Žaidimas yra sukurtas Rumunų.

Tai yra Anno1777.com kopija. Pats skriptas yra labai panašus, tik su keletu įvairių pakeitimų.

Administratoriai yra gan aktyvūs.

Žinoma pinigų iškart prisiregistravus greitai uždirbti nepavyks, tačiau gerai praleisti laiką keliant Lietuvos ekonominį lygį šiame žaidime gali kiekvienas. Ir tikrai tai neužtruks ilgai.


Na, o aktyvesni žaidėjai turi gan gerų šansų galiausiai ir išsigryninti vieną kitą eurą.

Naršyklinių strateginių ekonominių (pvz, erepublik, e-sim) žaidėjaimų mėgėjams tai išbandyti yra tiesiog būtinybė.

Visa pati esmė yra lygiai tokia pati kaip anno1777, tik nėra reikalaujamas joks tapatybės patvirtinimas ar investavimas.

Būčiau dėkingas jei regist​ruotumėtės per referalinę nuorodą. Juk už tai neskaudės.



REGISTRACIJA
  • 0

#2 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 04 spalio 2012 - 02:58

uzka mokami pinigai?
koke minimum ismoka?
per kiek laiko ja galima surinkti?
  • 0

#3 KinasS

KinasS
  • Lytis:Vyras
  • VietaMarijampolė

Parašyta 04 spalio 2012 - 03:21

Atsiprašau, bet "Tai yra Anno1777.com kopija." man mažai ką ir sako. Manau gal ne man vienam. Manau sulauktum daugiau ref'ų jei papasakotum plačiau (kaip viskas vyksta ir pns).
  • 0

#4 Legolas

Legolas

Parašyta 04 spalio 2012 - 04:57

Šiame žaidime gali steigti savo verslą, kovoti su kitais žaidėjais, gali tapti politiku, gali raŠyti laikraŠtį ir dar begalė kitų būdų, kaip gauti virtualios žaidimo valiutos - virtualiu Lietuvos litu arba kitos Šalies pinigų, tuos pinigus galima keisti į auksą (gold), auksas taip pat yra naudojamas kaip valiuta su kuria perkame įvairius daiktus, t.y ginklus, maistą ir panaŠius dalykus.

Norint gauti realius pinigus auksą keičiame į eurus, pačio žaidimo keitykloje.

Minimali iŠmoka yra 20 eur.
Pinigu surinkimo laikas priklauso nuo turimų referalų ir žmogaus aktyvumo.
  • 0

#5 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 16 lapkričio 2013 - 01:09

Pabandysiu siek tiek atgaivinti sita tema :) zaidziu as sita zaidima apie pusmesti, visai sakyciau idomus, reikia ir paskaiciuot ir pagalvot kaip geriau suzaist, kad uzsidirbtum pinigu. Dabar gan nemazai zaidzianciu lietuviu, aktyviu turetu buti apie 100 zmoniu.

Jei ka nors domina ekonomika ir matematika galit pabandyt.

Junkites per mano referaline nuoroda, kai prisijungsite parasykite man savo nica, tada as galesiu jums paaiskinti zaidima, kaip pradeti ir kaip toliau tobuleti.

Kas nori uzdirbti pinigu is sio zaidimo, tai pasakysiu tik tiek, kad be savo investuotu pinigu (ir gan nemazu) ilgai ir nuobodziai sedesit ir zaisit.

 

Jungtis cia: Marketglory tik kai registruosites nesijunkit per facebook nes kitaip jusu sponsorius bus adminas, registruojantis matosi kas pakviete ir tame langelyje turetu buti "Sensation"

Kitas dalykas kodel geriausia lietuviams registruotis prie lietuviu, nes pinigai judes lietuvoje, o ne kazkur i kitas valstybes (zaidime biudzetas yra ribotas ir ji reikia stengtis islaikyti norint gauti kuo ilgiau bonusus). O jei galvojate apeiti sistema ir niekam nemoketi mokesciu - patikekit nepavyks :D vistiek 25% iplauku kazkam mokesit:

 

Aprasymas apie energija - 12 postas pirmame puslapyje

Laikrascio rasymas ir publikavimas - 70 postas ketvirtas puslapis

Knowledge  - 74 ir 76 postai ketvirtaspuslapis


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#6 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 19 lapkričio 2013 - 10:53

Vienas zmogus prisiregistravo :) tik turbut nelabai kazkas tiko :) nesidrovekit klauskit


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#7 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 lapkričio 2013 - 10:39

Siaip tai pasakysiu toki dalyka: dabar yra gera proga pradeti zaidima, nes Lietuva gavusi 100000Lt parama ir bonusai yra sukelti iki max, tai kol jie tokie galima pradzia pasidaryt, neinvestavus sunku pradzia bet paskui visai neblogai gaunas :) ka domina tikrai padesiu, tik rasykit :)


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#8 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 08 gruodžio 2013 - 04:03

Gruodzio 15 diena startuos naujas zaidimas GoalTycoon (fitbolo menedzeris kur virtualius pinigus galima issikeisti i tikrus). Zaidimas tu paciu savininku kaip ir MarketGlory.

Bet kas yra idomiausia, kad sie du zaidimai MarketGlory ir GoalTycoon bus sujungti i viena vieta ir tarpusavyje tures bendra susijungima (t.y. tas pats acc abiems zaidimams ir perejimas is vieno i kita vienu paspaudimu). Pinigu pervedimas is vieno zaidimo i kita nieko nekainuos, GoalTycoon zaidimui pirkti produktus energijai pakelti, taip pat kitokia produkcija ar transporta bus galima pirkti is MarketGlory. Cia auga tikrai didelis projektas kuris ir dabar nera labai mazas.

Taigi kam neidomi ekonomika gali isbandyti futbolo administravima.

 

Kol kas registracija i futbola neaktyvi, bet galite registruotis i MarketGlory ir gruodzio 15 diena pradeti bandymus su naujuoju projektu :)

 

tik registruodamiesi nesirinkite Facebook registracijos.

Patikekit taip bus lengviau :)

Kas is mano puses tai tikrai padesiu kuo galesiu


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#9 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 13 gruodžio 2013 - 03:02

Na prisijungiau pries keletą dienų ir aš :) žaidimas įtraukė, registravausi su tikslu uždirbti bet uždarbį greit pamiršau, nes žaidimas pasirodė patrauklus ir įdomus. Žaidimas susideda iš tavo sugebėjimo kurti ilgalaikes ir trumpalaikes strategijas, geros strategijos atneša neblogus pelnus, tiesa jeigu neinvestuosi į žaidimą tai tikrai mesi greičiau nei uždirbsi :) Pats investavau ir nesigailiu, tiesa žaidžiu daugiau savo malonumui kadangi tokių strategijų kurimas man patinka. Bet po kelių mėnesių planuoju atsiimt savo investicija o toliau jeigu niekas nesikeis eisiu į pliusą. 

 

Taip pat labai įdomu tai jog verslo žaidimas bus sujungtas su sporto menedžeriu. Tokio stiliaus žaidimas turėtų pritraukt labai daug naujų vartotojų ir atnešti žaidimui daugiau pelno bei didesnes galimybes jums užsidirbti. Taip kad laukiam su nekantrumu Gruodžio 15 :)


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#10 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 15 gruodžio 2013 - 01:18

Istrintas postas :)


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#11 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 04 sausio 2014 - 06:05

Na, kiek čia jūsų šiuo metu yra žaidžiančių  Marketglory ? Žaidimas tikrai įdomus ir įtraukiantis dėl galimybių gausos, o ir uždirbti kiek mačiau tikrai neblogus pinigus galima. Pats dar esu naujokas šiame žaidime todėl turiu keletą klausimų. 

 

Kaip čia yra su ta energija ? Kol kas aš ją pasididinu kas dieną pirkdamas laikraščius, tačiau ne už visus laikraščius duoda energijos, taip pat ji pakyla tik iki 4, nesvarbu kiek laikraščių dar bepirkčiau. Taip ir turi būti ar aš kažką ne taip darau ? :)


  • 0

#12 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 04 sausio 2014 - 06:51

Justinai prisiregistravusiu yra gal ir nemazai, bet zaidzianciu rimtai prisijungiusiu per mane yra tik du :) kiti pamate pirmus 8 centus isigasta :) bet jei viska deliotis ir skaiciuoti tai pinigai gan greitai kyla :)
:) jei turi klausimu klausk atsakysiu, gaila tik kad ne per mane registravais ;)


O siaip aktyviu zaideju tikrai yra apie 60 as sprendziu pagal laikrasciu pirkima pridejus kitus tai apie 100 turetu but

 

Energijos kelimas:

1.Uz viena nupirkta laikrasti gaunate 0.3 energijos, per diena (t,y, nuo 24 iki 00) galite pirkti 10 laikrasciu uz kuriuos gausite energijos (jei pirkstite daugiau nei 10 tai uz 11, 12, 13 ir t.t. energija nebus pridedama). 

2.HQ pienas - uz ji gaunate 5 energijos taskus (gali buti naudojamas kas 24 val. pvz: jei nupirkote piena 21:14 tai sekanti karta galesite pirkti tik kita diena 21:14)

3.HQ maistas - gaunate 5 energijos taskus (maistas naudojamas automatiskai 4 kartus per diena - 03:15; 09:15; 15:15 ir 21:15, pvz: jei Jus nusipirkote maisto 15:16 tai jis bus sunaudotas 21:15, o jei nusipirkote 15:14 tai maistas bus sunaudotas 15:15)

4.Vynas - pilnai subrendes prideda 25 energijos gali buti naudojamas viena karta per diena (po 24:00 val vel galimapirkti)

5.Rubai - rubai daugiau skirti energijos palaikymui, bet jei pasiskaiciavus rubo pardavimo kaina buna atveju kai juos apsimoka pirkti :) pagrindinis dalykas tai prie kiekvienos rusies rubu yra parasyta kaip pvz 5/24 - tai reiskia kad rubas duoda 5 energijos per 24 val ir ta energija pridedama kas valanda todel reikia 5 padalinti is 24 ir gausim kiek kas valanda prisideda energijos. Vienas rubas galioja 10 dienu.

6.Namai - namai tai lygiai taip pat kaip rubai tik namai galioja 30 dienu ir siek tiek skiriasi energijos pridedamas kiekis.

7.Kava - kava daugiau skirta karams, ar kovojantiems arenoje arba ekstra energijai pasikelti, palyginti yra brangi.

8.Suris - uz viena suri gaunate 50 energijos, bet sis produktas kaip ir kava skirtas daugiau karams ir arenai, ref kovose kad jis atsipirktu tai kaino turetu buti apie 20Lt.

 

Energija nusirasineja kas valanda, jei tiksliau tai XX:14:00 cia XX yra valandos, as daugumai rasiau kad nusiraso XX:14:10, dariau taip del to kad tokiu laiku jau 100% buna nusirasius :) )

Energija mazeja kas valanda 5% 

Kai kovoji energija nusirasineja 10% uz kiekviena kova (pasibaigus kovai)

Kai dirbi energija nusiraso 50% (iskart kai tik paspaudi dirbti)


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#13 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 04 sausio 2014 - 08:43

Ačiū, dabar aišku, kodėl energija nekyla daugiau nei 4 perkant laikraščius, nes jei tik 10 galima, tai 0.3x10 kartu su turimu 1 tašku ir gaunasi tie 4.

Dabar dar vienas klausimas. Buvau pamenu kažkurią dieną pasipildęs tą energiją iki 4, bet nieko nedariau. Pasijungiu po kelių valandų, žiūriu mažėja energija. Tai čia kaip yra ? energija visada pastoviai mažėja nors ir nieko nedarant ? :)

 

Žaidimas tikrai geras, Lietuvių yra žaidžiančių, o kai kurie tikrai neblogai prasisukę kiek mačiau ir jau gryninasi pinigus :)


  • 0

#14 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 04 sausio 2014 - 10:44

Taip energija mazeja kas valanda 5% visada nurasoma XX:14:10 (kur XX yra valandos)

Kai kovoji energija nusirasineja 10% uz kiekviena kova (pasibaigus kovai)

Kai dirbi energija nusiraso 50% (iskart kai tik paspaudi dirbti)

 

todel reikia pasiskaiciuoti ir visada dirbti tik atlikus kovas taip labiau apsimoka nes is kovu daugiau pinigu susirenki (lieka daugiau pelno)


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#15 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 04 sausio 2014 - 11:35

Justinai prisiregistravusiu yra gal ir nemazai, bet zaidzianciu rimtai prisijungiusiu per mane yra tik du :) kiti pamate pirmus 8 centus isigasta :) bet jei viska deliotis ir skaiciuoti tai pinigai gan greitai kyla :)
PS laikrasciu max10 per diena gali pirkti uz kuriuos gausi energija visi kiti tai nieko verti :) jei turi klausimu klausk atsakysiu, gaila tik kad ne per mane registravais ;)


O siaip aktyviu zaideju tikrai yra apie 60 as sprendziu pagal laikrasciu pirkima pridejus kitus tai apie 100 turetu but

Labai nepergyvenk mažą dalį jo mokesčių gauni ir tu :) (jis mano referalas :)

Justai jei tik kas neaišku gali klaust manes ir per žaidimo pm ir čia savo forume pakankamai dažnai permetu viską akim tikrai atsakysiu tą pačią dieną :)

 

Sensation čia jau kelis mėnesius sukasi gali patvirtint kad neblogai ir aš viską ten suprantu nors ir netaip ilgai ten sukuos :)


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#16 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 04 sausio 2014 - 11:36

Tai nors tiek :) kazkaip neieskojau kur jis :) galvojau kad vel neaisku kur prisiregino :D

 

Siandien pradedu arenos kovas :) issiaiskinau kas ir kaip bent jau pagrinda :)


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#17 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 04 sausio 2014 - 11:46

Bet arenos kovoms reikia skirti arba daugiau laiko arba kasdien vidurnakti medziot. Brolis pabande kartą tas kovas pasikele iki 18 taškų bet paskui nebeturejo laiko tai krito tie taškai tai jis ramiai tik ginklus nusipirkdavo kad bonusa gaut :)


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#18 nedaxx

nedaxx

Parašyta 04 sausio 2014 - 11:55

as arenoj dabar esu n2 lygyje,turiu 32 taskus,norint pakilti i n3 ir jame issilaikyt reikia arba kiekviena vidurnakti sukovoti arenoje kelias kovas,arba galima viena karta vidurnakti prisipirkti daug ginklu,pasikelti energija ir susirinkti daug tasku,tada kazkiek laiko galima bus net nekovoti,bet ginklu ir 5 energijos vistiek reikia tureti 24:00 kad gauti bonusa.


  • 0

#19 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 05 sausio 2014 - 12:49

palygint nesudetinga issilaikyt N3 lygyje, per diena kada yra galimybe medzioji N2 (reikia triju) po vidurnakcio nukali viena N3 kuriu tikrai yra daug ir viskas :) gauni 3 smugius ir vel sedi su pradiniu tasku kiekiu.

Pakilti iki N3 tereikia vieno gerai apgalvot planus :) sesuo per pora dienu ilipo i N3 ir sedo ten dabar :) taip kad nera sudetinga ten tik gal baisiai atrodo :D


  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#20 nedaxx

nedaxx

Parašyta 05 sausio 2014 - 12:54

O koks tavo nick zaidime?
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas