Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Siūlau užsidirbti 50LT

Pinigai smscredit vivus kreditai lengvi pinigai

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 edwinas2

edwinas2

Parašyta 14 spalio 2012 - 01:28

Visų pirma man reikia Jūsų el. pašto,tada aš jums atsiunčiu pakvietimą,atidarę atsiųstą laišką ten bus nuoroda į smscredit.lt,ją ir paspaudžiate,tada pasirenkate paskolos sumą 100lt,dienų skaičių pasirenkate bet kokį,nes vis tiek šiandien grąžinsite kreditą, ir spaudžiate gauti kreditą,tada registruojatės,suvedat savo duomenis pervedate jiems viena centą,tada jie per 15 min praneša Jums sms žinute, kad kreditas suteiktas,ir laukiate kol gausite pinigus,tada parodysiu nuorodą kaip grąžinti kreditą be klaidų, laukite sms žinutės, kad kreditas sėkmingai grąžintas,viskas patikima ir greita,Aš į sąskaitą gaunu 30lt,siūlau tą sumą pasidalinti,Jums duodu 20lt Galima tik nuo 18 metų,ir turite būti neėmę kredito iš smscredit.lt,jokių palūkanų nereikės mokėti,nes pirma paskola nemokama,viskas tikrai patikima. Toliau reikia kreditą paimti iš vivus.lt ,viskas vyksta taip pat kaip ir smscredit. Už tai kad jūs čia paimsite kreditą man vivus.lt už pakvietimą duos 40lt, iš kurių 30lt pervedu jums. (PASTABA: čia taip pat paskola duodama be palūkanų, jei ją gražinate tą pačią dieną, perspėju , kad nekiltų klausimų . TODĖL Iš VISO Iš MANĘS GAUSITE 50LT,LAUKSIU JŪSŲ EL. PAšTO. Skype: edwis911 jei nebūsiu prisijungęs galite parašyti sms 860431058 ir prisijungsiu.
Tokios akcijos netrunka amžinai,todėl naudokitės proga kol galit :)

P.S. Žinau,kad dar neturiu nei vieno atsiliepimo,kad esu patikimas, bet tuo galėsit įsitikint jei kas nors norės užsidirbti per mane. Jei kas nors neaišku klauskit, nesivaržykit, visada paaiškinsiu kas ir kaip.
  • 0

#2 Arno

Arno

Parašyta 14 spalio 2012 - 03:30

kaip atsibodo sitas kur nuesi visur taspats :(
  • 1





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Pinigai, smscredit, vivus, kreditai, lengvi pinigai

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas