Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

IESKAU.

darbas pinigai swed bankas litai lt internetas

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 dovjan

dovjan

Parašyta 15 sausio 2013 - 08:02

Sveiki, ieskau betkokio tipo internetinio darbo, prie kompiuterio praleidziu nemazai laiko, anglu zinios geros, greitai rasau. Noreciau, kad pinigai butu pervesti y SWEDBANK kortele, jei turite kokiu pasiulymu, sakykite. Lauksiu. ;)
  • 0

#2 MeskiukasTukis

MeskiukasTukis
  • Lytis:Vyras

Parašyta 15 sausio 2013 - 10:57

Galiu pasiūlyti kelti video į YouTube, geriausiai būtų naujausius hackus ir panašiai. Tinka ir pačio kuriami video. Jei sudominau AŽ.
  • 0
Nieko neperku, nieko nekeičiu.

#3 dovjan

dovjan

Parašyta 20 sausio 2013 - 08:24

Vis dar ieskau darbo, per kuri butu ismokama ne minimaliai, o kazkiek bent jau normaliai. Esu aktyvus, anglu moku, rasyt straipsnius/blogus galeciau, galeciau kelti/siuntineti video i YOUTUBE(zanras butu COMEDIA), nenoriu jokiu darbu kur reiketu clickint, referalus rinkti. Geriausia galeciau siuntineti savo paties video, arba gal kas galite padeti sudaryti kontrakta su YOUTUBE.
Laukiu pasiulymu, aciu.
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: darbas, pinigai, swed, bankas, litai, lt, internetas

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas