Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

TriDeci


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 iiShadQw

iiShadQw
  • Lytis:Vyras

Parašyta 13 kovo 2013 - 05:59

TriDeci porgrama.

http://www.trideci.com/

TriDeci yra unikali sistema, sukurta ir pastatyta savininko, Seán Kelly, scenarijus yra jo.
Sistema turi 3 elementus.

1. Dienos Komisijos vienetai (DC vienetai) - Grįžta jums 2% - $ 5% per dieną priklausomai nuo įsigyto plano ir savo būsenos lygio.
2. 6 etapas Multi Jutiklis ciklų sistema. - 6 3x2 Cyclers mokėjimo $ 20 - $ 156.500 per ciklą daugiau ir daugiau pakopų.
3. Likutinė komisijos Matrix - priversti 3x10 matrica, per kurią visas pirkimas / ciklo / atnaujinti komisinį atlyginimą - didžiulias pajamas gaunantis asmuo.

Primenu jog tai nemokama sistema. Tiesiog reikia kiekvieną dieną peržiūrėti 10 puslapių ir jūs gausite uždarbį i cash balance.
Vėliau galėsite aktyvuoti savo accountą už $10 ir uždirbti daugiau.
Taigi jūs nieko neprarandate.

Palaikomi mokėjimo procesoriai : Payza, STP, LR, PM, EgoPay

Minimali išmoka $1 ( jei neklystu)


Jei reigstruosities būčiau dėkingas , kad tai darytumėte per mano referalinę nuorodą.

http://goo.gl/pw9Q9
  • 0

#2 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 gegužės 2013 - 11:39

Programa laikinai neveikia. Kai arba jeigu ji vėl veiks siūlyčiau nešt muilą ir išsiimt kiek galite. Jokių reinvestavimų. Programos reputacija sugadinta ir jos dienos suskaičiuotos
  • 0

#3 iiShadQw

iiShadQw
  • Lytis:Vyras

Parašyta 06 birželio 2013 - 06:38

Pirma apsišviesk tada reiškis. :)
  • 0

#4 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 06 birželio 2013 - 06:43

Manau tai, kad programos adminas dar šiandien pranešė, kad už senus DC unitus nebemokės procentų reiškia, kad didelė dalis susiplanuotų daugybės žmonių pajamų bei investicijų nuplauks.Tokie dalykai paprastai reiškia negatyvaus pžiūrio į programą požiūrio pradžią, kas dažniausiai reikš smarkų žmonių traukimąsį iš programos, smarkiai negatyvų cashflow ir galų gale programos žlugimą arba visišką stagnaciją. Jei klystu norėčiau sulaukti argumentuoto atsakymo, kur aš klystu ir kaip viskas yra iš tikrųjų, o ne teškiamo bereikšmio pikto atkirtimo.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas