Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Crazygood


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 renia

renia

Parašyta 03 balandžio 2013 - 04:28

Crazygood - tai socialinis tinklapis, pirmas pasaulyje, mokantis pinigus.

Užregistravo domena 2004 m., 2005 metais - pirmą kartą programos atidarymas. Oficialiai programa prasidėjo 2011 m. Iki 2012 metu tinklapis buvo prieinamas tik JAV ir Kanadoje. Jų būstinė yra įsikūrusi Oklahoma valstijos. 2012 lapkričio pabaigoje tinklapis įžengė į daugiau nei 80 šalių. Dabar tinklapis yra prieinamas visame pasaulyje.

Crazygood Better Business Bureau nario, puslapyje galite pamatyti ju logo-BBB, tai yra programa, kuri veikia Jungtinėse Amerikos Valstijose, saugo vartotojų teises. Su įtariamaja reputacija yra ne reali būti BBB nariu, jokie hyip arba piramidės negali būti BBB nariais. Netgi ne kiekvienas MLM gali būti BBB narys. Taigi tai yra programos teisėtumo garantija.

Mėnesinis mokestis - tai 10$, mokamas registruojantis.

Uždirbi kvieičiant kitus. Už kiekvieną aktyvu referala gaunate kas menesi 1$ ir taip įskaitant iki 5 lygio. Pavyzdžiui, jūsų referalai - referalai jūsų referalų ir tt iki 5 lygio. Iš kiekvieno dalyvio visų penkių lygių kiekvieną mėnesį kai gaunate 1 $.

Pavyzdžiui, jei pakviesi tik 5 žmonės ir jie pakvies irgi po 5 ir taip iki 5 lygio, tai mėnesinis uždarbis bus $ 3 905 (gana graži suma).

Kai turesi 250 aktyviu referalu iš visų lygių, tai automatiškai tampi Super Partnerio ir nuo šiol už kiekvieną naują aktyvu nari gaunate 0.50$. Super Partnerio pelnas nera apribojamas.

Iš kur firma paema pinigus, kad moket dalyviams? Įš tu 10$, kurios kiekvienas narys moka kas menesi. Šios priemonės tinklapis paskiria taip:
- 10% tinklapio pajamų eina į labdaros: būtent Raudonasis Kryžius, Habitat for Humanity ir Feeding Amerika
- 50% nuo pajamų yra skirta nariams išmokoms, iš ten mes gauname mūsų mėnesinį mokestį.
- 25% - yra makama Super Partneriui
- 15% - skirta kūrimui ir priežiūrai Crazygood

Išmokos yra realizuojamas i PP, Payza arba banko sąskaita. Išmokos realizuojamos kiekviena mėnesio 10-tą dieną, pavyzdžiui, darbo užmokestis už 01-31 kovo bus mokamas balandžio 10 diena. Kartais buna mokama iki 15-17 menesio diena.

Sumokėti už registracija galima tik Visa ar Mastercard kortelėmis.

linkas:

http://www.crazygood.com/

P.S. jai kas supranta rūsu kalba, tai galima pažiureti 8-minutini filma, kur viskas yra gerai paaiškinama:

http://reniasht.giwa.tv/team.php



P.S. galima pamatyti, kaip atrodo lygiai: http://www.crazygood...s/affiliatepage

  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas