Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Ad Hit Profits


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 41

#1 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 24 gegužės 2013 - 01:07

Sveiki visi,

Norėčiau pristatyti Ad Hit Profits programą ir tiesą sakant net nežinau ar teisingoje skiltyje rašau. Vėliau paaiškinsiu kodėl.
AHP programa yra revenue sharing tipo programa. Tai yra jūs perkate shares, o už jas sumokėtus pinigus visi jau turintys shares pasidalina tarpusavyje dalimis priklausomai nuo to kiek shares jie turi, Didžiulis skirtumas nuo kitų revenue share programų ir daugumos HYIP programų yra, kad ši programa turi ir atskirą produktą ir už jį gautą pelną shares turėtojai taip pat pasidalina tarpusavyje. Tas produktas yra reklamos kituose puslapiuose mažesnėmis kainomis nei siūlo patys puslapiai. Taip pat galima pirkti reklamą pačiame puslapyje. Už šias reklamas gautos pajamos padalinamos tarp share turėtojų, Tai smarkiai prailgina programos gyvenimą.

Apie patį programos planą:
1 share kaina 45$ + deposit mokesčiai.
1 share moka % kas 30 minučių priklausomai nuo pardavimų per tas 30 minučių, kol išmoka nedaugiau nei 125%. Kad nepradėtumėte fantazuoti, kad tie % greičiausiai yra maži pasakysiu kad per vakar dieną man išmokėjo daugiau nei 4%. Turint omenyje, kad programa nenauja sakyčiau nemaži procentai. Ilgainiui šie procentai greičiausiai mažės ir kažkuriuo metu turėtų labai smarkiai smigti, tačiau nemanau, kad tai įvyks greitu laiku.
Už vienos share pirkimą jūs taip pat gaunate 1000 clickų savo baneriui kurie yra dedami į specialiai tam skirtą direktoriją. Toje direktorijoje jūsų baneris slenkasi vis žemyn, kol jūs vėl perkate share. Tokiu atveju baneris vėl perkeliamas į viršų.
Yra vienas refferal lygmuo mokantis 10 % nuo referalų pirkimų.

Ir pabaigai keletas gandų.
Teko girdėti, kad šios programos adminas yra negodus ir dirba su šia programa labai panašiai kaip ir visi kiti žmonės - jis yra aukščiausio lygio referalas gaunantis procentus iš jų pirkimų. Jo referal linkas yra puslapio linkas. (jeigu tai tiesa tai yra labai gerai nes dar mažiau pinigų išplaukia iš programos sistemos ir prailgina jos gyvavimą).
Mano sponsoriaus teigimu jis neturi nei vieno referalo, kuris nebūtų uždirbęs su šia programa ir būtų ja nepatenkintas.
Tarptautiniai forumai raibuliuoja nuo žmonių pasisakymų, kad jie vis dar reinvestuoja 100%, kad tai yra puiki programa ir taip toliau ir panašiai. Pozityvas šios programos bendruomenėje taip pat ilgina jos gyvenimo laiką.

Linkas į programą:
https://adhitprofits.com/?ref=drakill
  • 0

#2 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 24 gegužės 2013 - 01:55

Prijama tik Payza ir STP?
Minimali ismoka?
  • 0

#3 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 24 gegužės 2013 - 07:03

Tiesa burbulas pamiršau paminėti :).
Priima Payza STP ir kažkokį ezybonds su kuriuo neesu susidūręs dar kolkas.
Minimali išmoka 10$
STP mokesčiai depositinant (3,5%+0.59)/0.96 keista formulė sakyčiau bet perkant 1 share gaunasi apie 5%. Perkant daugiau 6iek tiek ma=esnis procentas gaunasi.
  • 0

#4 Kaowe

Kaowe

Parašyta 24 gegužės 2013 - 08:03

Patariu investuot kolkas iš payzos tik,nes jeigu pradėtu "scaminti" tai lengvai galėtum pinigus "dispute" būdu iškelti ir juos atgauti :)
  • 0

#5 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 24 gegužės 2013 - 08:47

Dar vieną labai svarbų dalyką pamiršau paminėt. Norint gauti komisinius reikia per dieną 10 nuorodų peržiūrėti iš nuorodų direktorijos. Galima to išvengti perkant atostogas už 25$+mokesčiai savaitei. Pinigai už šiuos atostogų pirkimus taip pat padalinami tarp žmonių. Tiesa nemanau kad atsiranda daug perkančių kadangi peržiūrėti 10 nuorodų tetrunka porą minučių.
  • 0

#6 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 27 gegužės 2013 - 09:48

Per 4 dienas 1 share uždirbo 8,46$. Sakyčiau visai neblogai. Tai yra beveik 19% per 4 dienas. Kai gausiu išmoką jau į payment procesorių papostinsiu ją čia. Noriu pats įsitikint savo kailiu prieš rimčiau investuodamas/reinvestuodamas, ar tikrai moka ir kaip greit moka. Galbūt kiek paranojiška nes internetas mirga marga nuo jų išmokų įrodymų.
  • 0

#7 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 28 gegužės 2013 - 12:35

Išmoką gavau per mažiau nei valandą.
https://www.dropbox....%20payproof.png
  • 0

#8 Kaowe

Kaowe

Parašyta 28 gegužės 2013 - 12:43

Kažkaip galvoju investuot,bet dizainas labai nuvalkiotas :D
  • 0

#9 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 28 gegužės 2013 - 12:50

Na pradinis puslapis galbūt. Tačiau įėjus į vidų viskas pakankamai gražu solidu ir aiškiai išdėliota. O ir šeip nemanau kad dizainas yra esminis klausimas. Ar gal klytu? jei taip tai kodėl? :)
  • 0

#10 Kaowe

Kaowe

Parašyta 28 gegužės 2013 - 01:27

Na pradinis puslapis galbūt. Tačiau įėjus į vidų viskas pakankamai gražu solidu ir aiškiai išdėliota. O ir šeip nemanau kad dizainas yra esminis klausimas. Ar gal klytu? jei taip tai kodėl? :)


Nu matai,jeigu toks "keturkampinis" dizainas ;D(nesakau,kad toks yra,bet pavizdys toks) tai jau iškart matos kiek darbo įdėta į projekta. Nes šiaip tai parodo,kiek patys projekto savininkai į tai investuoja. Nu reiks bandyt užsiregistruot,pažiūrėt kaip yra :)
  • 0

#11 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 28 gegužės 2013 - 01:31

Kuo jie mažiau investuoja, tuo mažiau godūs bus ir tuo mažiau pinigų jiem reikia "atsiimti". Viskas veikia greitai ir operatyviai, šiuo atveju manau išvaizda apgaulinga.
  • 0

#12 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 02 birželio 2013 - 10:29

Nauja funkcija programoje. Online marketingo forumas programos nariams. Kolkas atrodo, kad ganėtinai sėkmingas ėjimas. Per kelias dienas jau keli šimtai postų forume. Taip pat nauja funkcija reklamų forume pirkimas, o tai yra dar vienas pajamų šaltinis generuosiantis procentus share turėtojams. Panašu, kad programa sėkmingai juda į priekį. Jau du mėnesiai, o mokami procentai vis dar nemažėja. Šiuo metu vidutiniškai 6% per dieną.
Taip pat teko nugirst, kad netaip seniai į programą įsitraukė dar vienas stambus promoteris. Laukiam procentų šuolio ir šiandien pat didinu savo investiciją.
Tie kas dar nedirbate su šia programa neabejokite. Tai nėra HYIPas, nes jis moka ne iš pinigų kuriuos jis ateityje "uždirbs", o iš pinigų kuriuos iš tikrųjų uždirba iš reklamų puslapyje ir kolkas uždirba tikrai neblogai. Dar vienas šaunus dalykas, kad programos adminas nesislapsto ir rodo savo veidą atvirai - Charles Scoville.
  • 0

#13 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 03 birželio 2013 - 07:40

Tie kas dar nedirbate su šia programa neabejokite. Tai nėra HYIPas, nes jis moka ne iš pinigų kuriuos jis ateityje "uždirbs", o iš pinigų kuriuos iš tikrųjų uždirba iš reklamų puslapyje ir kolkas uždirba tikrai neblogai.


Labai tingiu ten skaityti FAQ (nes tai neduotų jokio logiško paaiškinimo) ir t.t. kas parašyta pačioje programoje, bet tu man paaiškink, kodėl teigi, kad tai ne HYIP?
Gal biški paaiškink veikimo principą?

Aš nusiperku sharą už 45$, gaunu 1000 banerių parodymų ir dar nuo to uždirbu 125% (Dar reiktų atmesti deposito ir widhdraw mokesčius, kad sužinoti tikrąjį uždarbį). Taigi surinkti 125% tikriausiai užtruktų 20-30 dienų. Modelis man nesiskiria nuo HYIP, kuriuose už perkamas reklamas dar uždirbi. Kadangi programa jau online beveik du mėnesius, tai pusę vartotojų jau turi būtį pliuse. Dėka nedidelio procento, programa dar gali išsilaikyti dar kelis mėnesius, bet nedrįsčiau teigti, kad tai ne HYIP.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#14 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 03 birželio 2013 - 09:15

Gal būsiu kiek suklydęs pavadindamas ne HYIP, kadangi HYIP (High Yield Investment Program) aprašymą ir atitinka ši programa paprasčiausiai todėl, kad su nedidelie investicija neša didelius procentus. Tai ką aš norėjau pasakyti labiau tinka Ponzi aprašymas (kad ši programa nėra Ponzi kai daugelis HYIP programų).. Nors kiek aš suprantu šiame formu tiek tas tiek tas yra suprtantami kaip HYIP.
Ponzi yra programa kurioje pinigai investuotojams mokami iš programos ateities uždarbio o ne iš tikrų programos pajamų. Programa nekuria jokio produkto nesiūlo jokios paslaugos o pasikliauja tik savo augimu. Dėl to šio tipo programos yra pasmerktos ir visos anksčiau ar vėliau numiršta. Kodėl AdHitProfits nėra ponzi? Na iš investuotojo pusės atrodo viskas lyg ir taip pat. Investuojate pinigus į shares gaunate didelius procentus (taip atrodo nors nėra. Procentai iš tikrųjų nėra perdideli), taip pat gaunate galimybę reklamuotis reklamomis kurių niekas nežiūri.Tačiau yra vienas didelis skirtumas, jeigu žiūrėsime už ką ši programa moka investuotojams procentas. Šios išmokos nėra paremtos programos augimu. Programa galėtų sėkmingai ir toliau investuotojams mokėti procentus net jeigu ir investicijos į ją ir mažėtų. AdHitProfits yra revenue share tipo programa. Visas programos dienos uždarbis yra padalinamas tarp jos investuotojų. O programa uždirba toli gražu ne vien iš share pirkimų. Nemaža programos uždarbio dalis yra gaunama iš reklamų šiame pačiame puslapyje. tai smarkiai ilgina programos gyvenimą. Jeigu ateityje programa augs mažiau ir uždirbs mažiau ji tiesiog mokės mažesnius procentus, bet niekur nedings.
Dėl deposit mokesčio jau rašiau savo antrame poste. Withdraw mokesčio nėra.
  • 0

#15 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 03 birželio 2013 - 09:42

Tai ar yra reklamos pirkimo paketai?
Tarkim perku specialiai reklamą ir už tai nesitikiu jokio uždarbio? Jei tokio dalyko nėra, tai čia HYIP ar Ponzi, kaip pavadinsi taip nepagadinsi.
Kad programa gali keisti savo išmokėjimo procentus yra gerai, nes tada ir pats matai kaip gerėja/blogėja situacija, ir dar programa mažindama išmokas gali šiek tiek prailginti savo ilgaamžiškumą.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#16 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 03 birželio 2013 - 09:44

Taip yra tokie paketai už kuriuos tu gauni tik reklaminį banerį laikui už kurį sumokėjai ir nieko daugiau. Jokių procentų jokių uždarbių, tik reklama.
  • 0

#17 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 03 birželio 2013 - 12:46

Ar šitas nepriiminėjo LR iš pat pradžių?
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#18 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 03 birželio 2013 - 01:39

Ar šitas nepriiminėjo LR iš pat pradžių?

ne
  • 0

#19 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 03 birželio 2013 - 02:01

Tai ką reiškia šitas parašymas pas juos:

LR has been removed as a processor due to the increasing amount of dishonest activity relating to LR.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#20 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 03 birželio 2013 - 02:15

Tai ką reiškia šitas parašymas pas juos:

tai cia nebent pacioj pradzioj buvo trumpam
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas