Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Poker by proxy


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 53

#1 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 rugsėjo 2013 - 02:13

Sveiki visi,

 

Taigi pristatau naują projektą - Poker by Proxy.

pbp2.gif

 

Sistema veikia ganėtinai paprastu principu. Investuojate pinigus į programą ir jūsų investicijos pradeda augti kasdien priklausomai nuo programos rezultatų. Viskas ką reikia padaryti tai turėti pinigų programos piniginėje. Tuomet programos komanda tuos pinigus naudoja žaisti pokerį ir taip generuoti procentus programai (bent jau jie taip teigia. Reiks dar pasikapstyti šioje vietoje).

 

Turbūt bene šauniausia programos funkcija yra, kad betkada galite paprašyti atiduoti jūsų pinigus. Kitaip tariant pinigai nėra įšaldyti kokiuose nors ad packuose ar pan. Jie visada yra jūsų wallet iš kur jūs galite prašyti withdrawalo.

 

Dabar dėl mokamų procentų, natūralu, kad jeigu jie žaidžia pokerį kartais tai gali būti ir neigiami rezultatai. Kolkas per 17 programos gyvavimo dienų jau buvo dvi neigiamos dienos. Visdėlto teigiamos smarkiai jas atsveria.
Praeiti rezultatai

 

Wed 4th 4.92% Thu 5th 4.10% Fri 6th 3.05% Sat 7th 2.30% Sun 8th 3.45% Mon 9th 2.02% Tue 10th -3.80% Wed 11th 3.10% Thu 12th 3.28% Fri 13th 2.01% Sat 14th 4.30% Sun 15th -4.90% Mon 16th 2.15% Tue 17th 3.05% Wed 18th 4.00% Thu 19th 3.04% Fri 20th 2.25% Sat 21st 1.85%

 

Taip pat yra referral programa. Jūs gausite 10% nuo savo referralų dienos uždarbių. Tarkim jei jųsų referralas investavęs 100$. Dienos procentas bus 10%. Jis gaus 10$, jūs tą dieną iš jo gausite 1$. Vienas lygmuo.

 

Priimami payment processoriai:

PP

PM

EP

STP

Western Union

Interac e-transfer

HD-money

Bank wire

Bitcoin.

 

Šauni savybė, kad priima daug payment processorių. Tai leidžia jiems pasiekt didesnę investuotojų auditoriją. Taip pat smagu matyt tokius payment processorius, kurie paprastai su scamais nedraugauja. Tai kad ir paypal,as bitcoin, western union ir žinoma bankinis pavedimas.

 

Dėl deposit ir withdrawal mokesčių, tai neesu tikras, nes niekur apie juos nerašo, bet panašu, kad juos jie prisiima ant savo galvos, nes kai depositinau nuo manęs nieko nenuskaičiavo.

 

Labai smagus dalykas, kad kai depositinau per STP pastebėjau, kad jų payment processoriaus ID parašytas su didžiosiomis raidėmis o taip neturėtų būt. Vien už tai, kad jiems tai pasakiau, jie man atsidėkodami pervedė papildomus 10$, nes neva išsprendžiau jiems daug problemų.

 

Kaip pačiam buvusiam pokerio žaidėjui, man šis projektas yra labai įdomus ir aš čia būsiu iki galo. Kolkas prisijungiau su test-spend suma 50$ ir kartu bonusu 10$, tad išviso 60$. Jei matysiu, kad viskas gerai eina ir pavyks pašniukštinėt tikrai didinsiu investiciją. Kaip visada smagu jei prisijungsite per mane ir padėsiu kuo galėsiu.

 

Sėkmės visiem, kurie čia prisijungs taip pat jei ką žinote, ko aš neparašiau pasidalinkite :).

 

pbp2.gif


  • 0

#2 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 rugsėjo 2013 - 03:48

Greetings from SolidTrust Pay.

You have successfully received money from a registered SolidTrust Pay member! Please be sure to keep this email as your receipt.

  • From STPay member: pokerpro80 (pokerpro@safe-mail.net)
  • Transaction Number: 30000100471
  • Amount: $1
  • Currency: USD
  • Note (if provided):

Tiesa min withdrawalas STP 1$


  • 0

#3 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 23 rugsėjo 2013 - 11:00

Na štai ir dar viena neigiama diena. -4,6% šiandien, bet jau gavau antrą withdrawalą, tad nesiskundžiu :)


  • 0

#4 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 24 rugsėjo 2013 - 09:17

Bandau apsimest durneliu ir paklausinėt adminą. Kartais taip galima atskleist melą, bet šįkart sakyčiau ganėtinai geras atsakymas. Arba labai gerai apgalvotas arba tiesą šneka. Įvertinkit patys. Apsimetam toliau.

 

From administrator Sent on September 23rd 2013 Hi

Since we don't play with all of the funds on any given day, we don't need to cash out all of it at once. As such, we're able to maintain enough money in the different payment processors to pay withdrawals.

As for the money we do cash out, it sits in one of a few different bank accounts that we use for handling the funds.

Jack

----------------------------------
drakill on 23/09/2013 20:28:25
Hello,

I am just curiuos. Not a serious question, but how do you guys manage all the money. There are so many payment processors possible here. That money from the processors has to reach your poker players team. Do you simply cash out the money and then process it to the required poker platforms. If so how do you cope with payment processor fees. If you often need to cash out and then back to give the people their withdrawals then you would be paying a lot of these fees.
Just curious :)  
  • 0

#5 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 rugsėjo 2013 - 03:56

Šiaip įdomus variantas pritraukti ir HYIP mėgstančius ir Pokerį žaidžiančius žmones.

Iš esmės gali galvoti, kad sėdi kokie penki gal dešimt žmonių komanda, keliuose Pokerio kambariuose ir lošia kiauras dienas pokerį, kad tik jums užkaltų pinigo.

Keista, kad iki šiol viskas telpa į -4÷+4 %/dieną. Viena diena per savaitę yra neigiama. Nesu pokerio žaidėjas, bet manau lošiant pokerį pliusas arba minusas tikrai didesnėmis amplitudėmis turėtų svyruoti.

 

Todėl 99% manyčiau, kad čia yra HYIP žaidėjų puslapis ir kad tikrai ten niekas to pokerio nežaidžia.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#6 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 25 rugsėjo 2013 - 10:13

Na d2b tavo prieaida nevisai teisinga. Žinoma žaidžiant pokerį svyravimų ampitudės gai būti gerokai didesnės. Kadangi jie teigia, kad ir turnyrus žaidžia tai kuriom dienom po sėkmingo turnyro penas gaėtų būti ir 1000% ar kažkas panašaus. Tai nebūtų nenormalu. Tačiau yra vienas BET. Paskaityk, ką jie atrašė į mano laišką. Nei vieną dieną jie nežaidžia su visais žmonių pinigais. Ir tai betkokiam rimtesniam pokerio žaidėjui yra savaime suprantamas dalykas, nes kitaip labai greit liktus su 0. Tad nuo sumos su kuria jie žaidžia dideli svyravimai yra normalus dalykas, tačiau dienos procentai yra skaičiuojami nuo visų investicijų, todėl jie patampa gerokai mažesni. Neigiami procentai neperlipa 5% ribos, kadangi jie laikosi taisyklės, kad jei praranda 5% tą dieną nustoja žaist ir apie tai daug kur minima.

Pavyzdys kad būtų aiškiau. Iš viso investicijos sudaro tarkim 1000$, o jie žaidžia tik su su 10$ vieną diena (tokia suma atrodytų protinga). Tad jei jie uždirba tarkim 50$. Nuo jų žaidimo sumos tai sudarytu 500% pelną, tačiau nuo visų investicijų sumos tai tesudaro 5%. 


  • 0

#7 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 26 rugsėjo 2013 - 07:03

Pavyzdys visiškai aiškus ir suprantamas.

Tik šitame HYIP pasaulyje sunku patikėti, kad yra tokių, kurie "pasiskolinę" iš tavęs pinigų žaisdami pokerį tau uždirbinėtų pinigus.

 

Kadangi jie "žaidžia" ne su visais pinigais, tai supratau, kad bet kada savo investiciją gali atsiimti. Tai čia vienas iš geriausių dalykų pas juos tikriausiai, kol nepakeitė taisyklių.

 

Jei viena diena per savaitę, na kad ir dvi dienos per savaitę būtų neigiamos, o visos kitos teigiamos, tai toks HYIP/projektas turėtų išsilaikyti amžinai.

 

Pokolkas bendras pelnas yra ~43%. Mėnesio gale manau pasieks 50%. Taigi per pirmą mėnesį bus uždirbę 50%. Jei per antrą dar 50% padarys, tai trečią/ketvirtą mėnesį bus matyti ar jie tikri ar buvo HYIP.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#8 Orange88

Orange88

Parašyta 26 rugsėjo 2013 - 08:23

Vyrai, diskutuojat truputį apie orą, man atrodo :D Realiai, koks skirtumas, žaidžia jie pokerį iš tiesų, ar ne? Nuo to galėtų priklausyti projekto ilgaamžiškumas, bet jo, bet kuriuo atveju neįmanoma numatyti. Net jei savininkams fantastiškai seksis žaisti, po kurio laiko papildomų investuotojų paprasčiausiai nebereikės ir... Viso gero :) Nes bus pakankamai nuosavo kapitalo. Taip, kad mėgaukitės pelnu, kol neužsilenkė ir tiek, apie amžinus išsilaikymus nesvajoję :D

 

O HYIP kuriuose savo pinigus gali išsiimt, bet kada, žiūriu visai nemažai šiais laikais :) Vėl viliojuosi įsitraukti į HYIP žaidimus, tik... Ar verta grįžti į šitą nuvalkiotą, bet vis dar daug azarto sukeliančią veiklą, m? Gal pasidalinsit savo asmenine, tarkim, paskutinio pusmečio patirtim?


  • 0

#9 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 26 rugsėjo 2013 - 09:26

Paskutinį pusmetį labai mažai HYIP'uose dalyvauju.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#10 Fastmoney

Fastmoney
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 01 spalio 2013 - 02:11

Ar man vienam nebeįeina į šitą hyipą?


  • 0

#11 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 06 spalio 2013 - 10:46

Na ką grįžau po atostogų Turkijoje ir buvau maloniai nustebintas savo accounte pamatęs beveik 30% uždarbį. Nepykit jei nepapasakosiu naujienų, nes pačiam reikia pasivyti :). Kiek supratau toks geras rezultatas yra dėka sėkmingų live žaidimų.


  • 0

#12 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 07 spalio 2013 - 12:11

Dar porą withdrawalų gavau. Vienas buvo pervestas, kurio paprašiau prieš išvažiuodamas atostogaut, o  kitas, kurio paprašiau vakar.


  • 0

#13 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 08 spalio 2013 - 09:49

Kažkaip žaidėjų vardų ir nickų neatskleidžia ir mano ticketą tiesiog ignoruoja. Ne itin man tai patinka. Gal kam pavyko ką išsiaiškint daugiau nei man?


  • 0

#14 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 08 spalio 2013 - 11:05

Kažkaip žaidėjų vardų ir nickų neatskleidžia ir mano ticketą tiesiog ignoruoja. Ne itin man tai patinka. Gal kam pavyko ką išsiaiškint daugiau nei man?

Tai tu paklausk kur jie dar žaidžia? Įdomu ar į tai atsakys?


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#15 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 09 spalio 2013 - 11:14

Būtų labai gerai, kad kas nors kitas to paklaustų, nes jeigu jie iš tikrųjų nedaro to, ką skelbiasi, mane jie jau pradėjo įtarinėt kaip šniukštinėtoją, todėl man arba gali gerai apgalvotą atsakymą sukurt arba išvis nebeatsakyt, o kitam gali atrašyt nesusimastę ir tai tikrai būtų nadingiau.


  • 0

#16 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 09 spalio 2013 - 12:09

Manau naivu būtų tiesiog tikėtis, kad jei aš jų paklausčiau:

kiek jie turi komandoje žaidėjų?

Ar naudoja kokią nors bendrą stalo taktiką žaisdami?

Kokiuose turnyruose jie žaidžia, kokie turnyrų prizai, kokie jų pasiekimai?

 

Manai ims ir atsakys: dude this is just HYIP, and we love money, but we do not play poker.

 

Vienintelis jų atsakymas gali būti tik kad jų vardai yra įslaptinti ir kada negali paskelbti kur jie lošia. Motyvuodami tai komandos saugumu lošimo kambariuose.

 

Jei adminas profesionalas tai nemanau, kad jis žarstytis bet kam su nelogiškais atsakymais, kurie galėtų sugriauti jo puslapio reputaciją.

 

 

Tiesiog siūlyčiau susitaikyti, kad tai yra HYIP ir rašinėdamas adminui teisybės niekada nesužinosi. Visa ta pokerio istorija gali padėti pritraukti tik naivuolius, HYIP žaidėjai taip pat žino ką daro kai investuoja į HYIP.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#17 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 09 spalio 2013 - 12:52

Na iš vienos pusės tu gal ir teisus d2b. Jei adminas profesionalas jis tikrai gerai pagalvos ką atsako.

Iš kitos pusės man nepatinka tiesiog sėdėt rankas sudėjus ir nieko nedarant tikėtis, kad pinigai augs. Kuo daugiau žinosi tuo ramiau jausiesi su savo investicijomis, todėl man patinka kuo daugiau šniukštinėt. Net ir pats profesionaliausias adminas gali suklysti, jeigu jis kuria istorijas ir atsakyti kažką kas jį išduotų ar bent užvestų ant kelio, kur reikia ieškoti daugiau.

Ir Ps. į du iš tavo pateiktų klausimų galiu atsakyti aš pagal tai ką jie rašė naujienlaiškiuose.

Šiuo metu jie yra 4 žaidėjai. Turnyrų jie kiek supratau praktiškai nežaidžia. Žaidžia tik SnG ir Cash tipo žaidimus. Cash maždaug 2/4 Limitus. Pakutiniu metu kelias dienas žaidė live kazino žaidimuose Montekarle ir dar kažkokiam kazino. Kažkur buvo užsiminę, kad žaidė dar PSe Zoom tipo staluose.

PS. PS. šituo aš visu perdaug nelinkęs tikėt, kol jie niekaip neįrodo, kad tai yra tiesa.


  • 0

#18 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 09 spalio 2013 - 02:41

Kas tie visi SnG, PSe Zoom, tai nežinau, bet Cash suprantu, kad viskas vyksta grynais.

 

O tam Montekarle žaidė gyvai? Ar online?

Kas jiem tokiu atveju užmoka už nakvynes, keliones ir panašiai, ar jie nurašonuo dienos pelno ale?

 

Pagirtinas noras kasinėtis, bet negi tu blogai miegi žinodamas kad tai HYIP?


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#19 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 09 spalio 2013 - 04:11

PS - didžiausias pokerio kambarys šiuo metu Poker Stars.

SnG yra vieno stalo turnyrai Zoom yra cash žaidimo tipas gan naujas be laukimo, o Cash paprastai vadinamas ne turnyrinis žaidimas.

 

Montekarle jie neva žaidė gyvai. Įdomus klausimas dėl nakvynių ir pan. Man irgi toks buvo iškilęs. Logiškiausia būtų jei nurašytų nuo pelno.

 

Dėl miegojimo ramiai, tai miegu aš ramiai šeip ar taip, kadangi pasikliauju auksine taisykle - nelošk su tuo ko negali sau leist pralošt. Tačiau knistis noriu ne dėl to. Kuo daugiau žinosi tuo geriau galėsi planuoti savo strategiją. Aš į visus HYIP žiūriu kaip ir kad į pokerį. Viskas yra lošimas, tačiau kuo daugiau žinosi tuo geriau galėsi nuspėti savo laimėjimo odds ir tteisingai pasirinkti savo statymų dydžius.


  • 0

#20 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 spalio 2013 - 07:04

Jei žinotum teisybę, tai statytum tikriausiai jau ne be tą sumą kurią bijotum pralošti bet ir didesnę :)

Aš ir taip daryčiau.

 

Dar šiokia mintis apie tą lošimą Montecarlo. Jei jau jie būtų nurašę nakvynės išlaidas nuo išloštų pinigų, tai arba dienos rezultatas būtų buvęs gerokai mažesnis arba jie žaidė iš didesnių sumų. Na gali galvą sukti įvairiai.

 

Ir dar porą klausimų galiu mestelti, apie kuriuos gali ir pats pasvarstyti arba jiems užduoti:

Jei jų komandą sudaro 4 žmonės, kiek žmonių vyko į Montekarlą (kaip suprantu į Monaką)? Iš kur jie vyko? Gal vyko iš už Atlanto? Jei vyko visi 4, tai garantuotai porą dienų iš dienos rezultatų turėjo iškristi, nes nemanau, kad skrendant ir keliaujant labai atsirastų laiko žaisti pokerį. Nemanau, kad kiekvienas aerouoste išsitraukia loptopą ir lošia iki pamėlynavimo. Taip nebūna.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas