Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

„R-Kiosk“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskai pirkėjus vilios nemokamu internetu


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 KyCaS

KyCaS
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 rugsėjo 2013 - 09:23

asociatyvine-nuotrauka-4f8eba10d4d0c.jpg

 

Nuo rugsėjo vidurio „R-Kiosk“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskai savo pirkėjams suteikė galimybę nemokamai naudotis internetu. Spartus belaidis interneto ryšys veikia visuose 30 „R-Kiosk“ ir 217-oje „Lietuvos spaudos“ kioskų, juo galima naudotis be apribojimų kioskų darbo valandomis.

„Pasiūlydami šią paslaugą siekiame, kad „R-Kiosk“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskai taptų ne tik greito apsipirkimo, bet ir miestų gyventojų susibūrimo, bendravimo vieta. Jau dabar pastebime, kad dažnas pirkėjas nepaleidžia iš rankų mobiliojo įrenginio, todėl net neabejoju, kad nemokamo interneto paslauga bus aktuali daugeliui“, – sakė „R-Kiosk“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskų tinklą valdančios „Reitan Convenience Lithuania“ generalinis direktorius Rems Razums.

Jo teigimu, daugiausiai dėmesio ši nemokama paslauga turėtų sulaukti iš moksleivių ir studentų, todėl jos pristatymas ir sutapo su mokslo metų pradžia.

 

Šaltinis:http://www.15min.lt/...netu-645-371702

 


  • 2

PayPal ir Ebay konsultacijos - http://www.kyc.lt

 

paypalas-ilgas.jpg





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas