Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

AMD ruošia planšetėms skirtą 64 bitų procesorių su ARM architektūra

faceit amd arm kyc

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 KyCaS

KyCaS
  • Lytis:Vyras

Parašyta 02 spalio 2013 - 10:06

Savo laiku kompanija AMD jau pasakojo apie perspektyvius procesorius, kurie bus naudojami integruojamoje technikoje ir pramoniniuose kompiuteriuose. Tuomet buvo pristatyta Hierofalcon procesorių šeimyna, kuri, kaip spėjo kai kurie rinkos ekspertai, turėjo tapti planšetinių kompiuterių pagrindu.

amd_hierofalcon_slide.jpg

 

Priminsime, kad Hierofalcon – tai 64 bitų procesoriai su ARM Cortex-A57 architektūra, turintys nuo 4 iki 8 skaičiavimų branduolių ir dirbančių iki 2.0 GHz taktiniu dažniu. Bus palaikoma dviejų kanalų DDR3 operatyvioji atmintis, taip pat numatytas DDR4 standarto palaikymas, PCI Express 3.0 ir 10 Gbit/s Ethernet. Tokia konfigūracija numato, kad, kad TDP lygis sudarys nuo 15 iki 30 W. Jie bus gaminami, naudojant 28 nm technologinį procesą.

Žurnalistai iš švedų puslapio SweClockers, susipažinę su AMD dokumentacija, tvirtina, kad 2014 metais rinkoje pasirodys pirmieji vartotojiškiems įrenginiams skirti 64 bitų procesoriai, kurie bus sukurti, naudojant ARMv8 architektūrą.

Kol kas nežinomas kiekis Cortex-A53 arba Cortex-A57 kartos branduolių draugaus su AMD grafikos posisteme, kuris bus sukurta, naudojant firminę Graphics Core Next (GCN) architektūrą. Teigiama, kad pirmaisiais įrenginiais, kurie gaus šiuos procesorius, taps planšetiniai kompiuteriai.

Tikėtina, kad po kurio laiko kompanija AMD praplės procesorių su ARM architektūra asortimentą. Be integruojamos technikos segmento, naujieji sprendimai pasirodys ir serverių segmente. Čia AMD žada išleisti Opteron procesorius, kurie turės hibridinę architektūrą, tačiau neatmetama galimybė, kad debiutuos ir vien tik ARM branduolius turintys sprendimai – juose skaičiavimų branduolių skaičius iš pradžių neviršys 16 vienetų.

 

  • 0

PayPal ir Ebay konsultacijos - http://www.kyc.lt

 

paypalas-ilgas.jpg






Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: faceit, amd, arm, kyc

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas