Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

IdealFiles.com - Iki $25 už parsisiuntimą

idealfiles ppd cpa survey offer

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 mantuxas

mantuxas

Parašyta 14 lapkričio 2013 - 06:45

logo1.png



Idealfiles.com Yra gan naujas PPD tinklas kuris savo klientams siūlo dar niekur nematytą pagalbą iš administracijos pusės. Šiame tinkle uždirbti galės ir seni PPD vilkai ir visiskai žali nariai. Beto Uzdarbis.lt nariams siūlome ypatingas salygas uždirbti. Bet viskas nuo pradžių.

Kas yra PPD?
PPD(Pay per download) tai toks uždarbio būdas kai jūs gaunate pinigus už tai kad žmogus norėdams parsisiūsti failą turi užpildyti vadinama Survey. Survey būna labai įvairūs pradedant nuo paprastų kur tereikia įvesti el.pašto adresą, iki tokių kuriuos reikia patvirtinti SMS žinutėmis.

Kiek aš uždirbsiu už viena parsisiuntimą?
Kainos labai svyruoja ir priklauso tiek nuo survey tipo tiek nuo šalies kuriai jis skirtas. Toks uždarbio būdas ypač tinka Prancūzijai, Australijai, Japonijai ir Naujajai Zelandijai, nes už pastarosiose šalyse atliktas surveys galite gauti net iki $25. Tačiau, kad ir kaip bebūtu dauguma žmonių didžaja dalį pinigų uždirba iš JAV rinkos. Amerikiečių užpildytų survey išmokų vidurkis svyruoja apie $1 ribą, tačiau amerikiečiai labiau noriai pildo surveys todėl tai konpensuoja kelis kartus mažesnes išmokas nei lyginant su anksčiau minėtomis šalimis. Tokios šalys kaip Vokietija, Ispanija, Kanada, Italija ir t.t taip pat turi gan aukštas kainas. Žinoma uždirbti galima ir iš beveik visų pasaulio šalių (tame tarpe ir Lietuvos), tačiau juose išmokos dažnai nesiekia net $0.5.

Kodėl turėčiau rinktis jus, o ne Cleanfiles, Fileice ar kitą PPD tinklą?
Mūsų pagrindinis privalumas tai bendravimas. Kiekvienas narys gali mums drasiai rašyti, klausti bet ko kas jį domina. Mes taip pat padedame naujokams uždirbti pirmus pinigus. Su kiekvienu žmogumi bendraujame atskirai, sužinoje jo patirtį, sugebėjimus ir t.t pasiūlome geriausią būda uždirbti. Tačiau padedame ir seniems PPD žinovams, galime patarti kaip padidinti EPC, kaip sekmingai plėsti projektus, ar kurti naujus.Ir tai toli gražu ne vienintelė priežastis. Taip pat kuriant šį projektą labiausiai koncentravomės būtent į Download page ir jo elementų dizainą, nes tai yra vienas pagrindinių kriterijų lemiančių uždirbtų pinigų sumą.

Mūsų privalumai:

Modernus ir gražus Download puslapis - tai bene svarbiausias dalykas tokio tipo projektams. Juk būtent jį pirmiausia pamato žmonės norintys parsisiūsti failus. (Pavyzdys: http://idealfiles.com/file/587cd)


Testimonials sistema - tai sistema kurios dėka galėsite rašyti testimonial(atsiliepimus) apie savo failus kurie bus rodomi download puslapyje. Šia funkcija išnaudojus tinkamai EPC gali pakilti iki 10% ar net daugiau.


testimonials.png


Paprastas ir aiškus Download page pop-up langas - šis langas pasirodo tada kai žmogus paspaudžia download mygtuką. Jame būna survey sarašas iš kurio žmogus gali pasirinkti kurį survey jam atlikti. Mūsų pop-up winget'as turi paprastą bet tuo pačiu išsamų dizainą, todėl žmogui iškart aišku ko iš jo norima. Jame taip pat yra mygtumas More offer, paspaudus jį atsiras naujas survey sarašas tuo atveju jei žmogus nerado jam tinkančio survey.

offers.png


Popularity and date Rig'ai - Jū dėka jūsų failai atrodo populirūs ir nesenai įkelti/dažnai atnaijinami.

Widget/Gateways (content lockers) - Ši dunkcija ypač pravers puslapių savininkams nes jie jos dėka galės "užrakinti" vieną ar kitą funkciją ar puslapį. Widget dizainus galite kurti patys ar naudotis mūsu pateiktai, jums suteikiama visiška laisvė. Taip pat forume kasdien idedame po naują Widget dizainą ir parašome kaip taisyklingai jį susikonfoguruoti.

Referral sistema - Jūs gausite 5% nuo kiekvieno jūsų į IdealFiles.com projektą atvesto nario. Kad tai padaryti būtų paprasčiau siūlome naudotis mūsų pateiktais baneriais.

banner1_468x60.gif



Išmokėjimo būdai ir min.payout - Yparasta minimali išmoka yra $50. Pinigus galime išmokėti naudojant Paypal, Payoneer arba Banko pavedimu. Yprastai pinigai bus vedami NET-15 standarto pagrindu(Pinigus uzdirbtus iki Gruodžio 31d.Gausit sausio 15d.). Kodėl sakau įprastai suprasit perskaitę visą temą.

Išsami statistika ir Leaderboard - Jums pateiksime išsamia stitistika ir lyderiaujančių vartotojų sarašą. Leaderboard yra labai gera motyvacinė priemonė.


Forumas - Turime forumą skirta tik mūsų nariams. Jame dalinamės pamokomis, gidais, widget dizainais bei kitai su šiuo uždarbio būdu susijusiais failais ir informacija. Taip pat skelbiame naujienas ir konkursus.[/color]


Bijote, kad nemokėsite uždirbti ir šis uždarbio būdas ne jums?
Kaip jau minėjome, net jei pirma karta apie tai girdite drasiai rašykite mums ir mes tikrai padėsim tiek žengti pirmuosius žingsnius, tiek tobulėti tolimesnėje veikloje.




!!!Specialus pasiūlimas!!!

Visi edarbas.net nariai užsiregistrave IdealFiles.com puslapyje ir susisieke su manimi gaus 15% bonusą pirmoms trims išmokoms. Bet tai dar neviskas. Tik jums taip pat siūlome išmokas kasdien, ar betkada kada norite. Vienitele salyga, kad pati pirmoji išmoka turės palaukti tris dienas, kad galėtume įsitikinti jog parsisiuntimai nebuvo padirbti taisyklėms prieštaraujančiais būdais.




joinnow.png




Iškilo klausimas ar norite pagalbos?

Susisiekite su mumis:

skype.pngIdealfiles

email.pngadmin@idealfiles.com

fb.pngfacebook.com/idealfiles


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: idealfiles, ppd, cpa, survey, offer

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas