Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Prisijunk ir prie mūsų

darbas uzdarbis lt facebook internete

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 zahar

zahar

Parašyta 12 gruodžio 2013 - 05:19

Sveiki, kviečiame žmonės prisijungti į grupę tik tuos, kurie yra rimtai nusiteikę dirbti internete ir padėti kitiems. Galėsite klausti ir siūlyti savo pasiūlymus. Susirinkus tam tikram žmonių skaičiui, bus daromos skype konferencijos. Patikslinu, kad Mes nerenkame kuo daugiau žmonių, Mes norime, kad į šią grupę prisijunktu tik TIE, kurie ieško internetinių uždarbių. Naujienas ir visus įvykius irgi pranešime. Naujokams padėsime pradėti viska nuo nulio, tai drąsiai savo draugui, kolegai galėsite siūlyti šią grupę, nes "stumikus" už "stumimą", šmeištą ir kitas nesąmones bus šalinami iš grupės. Beje, tikiuosi busite aktyvus ir draugiški.
Sekmės:)

"Sėkmė turėtų būti matuojama ne tiek pozicija, kurią kažkas pasiekė gyvenime, kiek kliūtimis, kurias jis įveikė." -- Booker T. Washington

 

GRUPĖ
https://www.faceb...093866354/


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: darbas, uzdarbis, lt, facebook, internete

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas