Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

PokerStrategy pokerio mokykla + 10 USD nemokamai

pokeris poker pokerstrategy paypal payza netller skrill 10usd nemokamai

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 18 vasario 2014 - 11:56

00-x-2-ps-AGBxGO.gif

PokerStrategy siūlo nemokamus pokerio kursus ir iki 10 USD nemokamai į pokerio sąskaitą. Šiuos 10 USD Jūs galėsite naudoti žaidimui iš pinigų, o išloštus pinigus išsigryninti. Visas darbas kurį reikia padaryti norint gauti 10 USD, reikia atsakyti į kelis nesudėtingus klausimus, kurių atsakymus galėsite rasti tiesiog atsakinėdami, nes laiko duoda per akis. Jeigu nesuprantate anglų kalbos, visada ją galite pasikeisti puslapio viršuje (deja lietuviško varianto nėra).

Patarimai

Kuris pokerio kambarys geriausias?
PokerStars: Pats populiariausias pokerio kambarys. Begalė žaidėjų, platus pasirinkimas tarp žaidimo stalų, rūšies, žaidžiamų sumų, milžiniški turnyrai.

Tačiau kiti siūlomi kambariai taip pat nėra prasti. Juose galbūt nebus tiek daug žaidėjų, programinė įranga neturės tiek daug funkcijų palengvinti žaidimą per daug stalų – tačiau pradedantieji žaisti internetinį pokerį to net nepastebės.

Pastaba: Pradinį 10 USD kapitalą galima gauti tik į tą pokerio kambarį, kuriame dar neturite atsidaręs saskaitos.

Pinigų valdymas: Daugelis naujokų (ir ne tik) daro fatališką klaidą sėsdami prie stalo su visais ar puse savo pinigų. Pokeris – matematinių tikimybių žaidimas – tai reiškia, jog anksčiau ar vėliau, Jūsų tūzai praloš silpnesnei kombinacijai. Tad prie stalo patariama sėsti su ne daugiau kaip 3% visu savo turimų pinigų, skirtų pokeriui. Tuomet po kelių nesėkmingų partijų neteks išvysti savo saskaitoje apvalios sumelės – nulio.

Kaip pradėti?

Visų pirma registruojatės pagal šią nuorodą. Tada patekus vidun, atsakinėjame į klausimus (jei kyla keblumų, klauskite). Atsakęs į klausimus 2-3 dienų bėgyje gausi bonusą į pasirinktą pokerio kambarį.

00-x-2-ps-AGBxGO.gif


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#2 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 18 vasario 2014 - 01:05

Pokerstrategy taip pat siulo uždirbti iš 2 lygių referalų. (Nepamenu kiek procentų moka nuo 2 lygio)

 

Kai užsiregistruojate į pokerio kambarį per pokerstrategy nuorodas, tada jūs kaupiate "Pokerstrategy points" kuo daugiau jūsų referalas jų surenka tuo daugiau jūs uždirbate. Taškai gali būti renkami ir paties žaidėjo investuotų pinigų. Taškai paskaičiuojami pagal sugeneruojama rakeback, kiekviename pokerio kambaryje skirtingai skaičiuojami. 

 

Štai mokėjimo lentelė

f1pb.png

 

Min išmoka 50$ - Skrill ir Neteller

 

Galima pasiimti į pokerio kambarius ir mažesnėmis sumomis

 

Seniau kai dalino po 50$ reikėdavo siūsti Asmens tapatybę bei gyvenamajį adresą įrodančius dokumentus, galbūt dabar nereikia nežinau. 

 

Patarimas iš patirties: Registravau vieną žmogų iš savo IP adreso ir nusiunčiau dokumentus jo, bet jiems nepatiko tai kad neryškios nuotraukos buvo, o tada tas žmogus persigalvojo ir nebenorėjo siūsti. Tai gavosi tokia situacija jog iš mano IP buvo bandoma patvirtinti ir nepavyko dar vieną vartotoją todėl mano Tell a Friend sistema buvo užblokuota, o sukaupti pinigai įšaldyti. 

Būkite atsargūs!


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#3 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 18 vasario 2014 - 01:54

na sveikas, manau problemu neturetu kilti, svarbiausia neregistruoti ant savo IP 2 ar daugiau pokerstrategy acc :)

 

esme tame, kad jus galite nemokamai gauti 10 USD ar EUR i pasirinkta pokerio kambari, o sulosus kazkiek match siuos pinigus isgryninti ;)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#4 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 18 vasario 2014 - 02:04

Registruoti is to pacio IP leisdavo nebuvo jokiu problemu su ismokomis kol visalaik patvirtindavau tapatybe, tik tas atvejis sugriove man viska kai zmogus persigalvojo


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA






Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: pokeris, poker, pokerstrategy, paypal, payza, netller, skrill, 10usd, nemokamai

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas