Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -
Parduodu

Samsung Galaxy S3 i9300 plėvelė



  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Blofeld

Blofeld

Parašyta 05 kovo 2014 - 07:46

Parduodu Samsung Galaxy S3 i9300 ekrano apsauginę plėvelę. Plėvelė yra Tempered Glass - tai labai plono stiklo plėvelė, kuris sunkiai braižosi, apsaugo ekraną nuo sudužimo. Taip pat plėvelė yra veidrodinė - išjungus ekraną viskas atsispindi, o įjungus ekraną - vaizdas visiškai nepasikeičia ir niekas nebeatsispindi. Todėl ši plėvelė yra kokybiškesnė nei bet kokia paprasta kristalinė plėvelė. Pabandžius švelniai palankstyti, ši plėvelė nesilanksto kaip paprastos pigesnės plėvelės. Į komplektą įeina pati plėvelė, šluostė išmirkyta alkoholyje, paprasta micforifbre šluostė nuvalyti ekranui, kortelė išstumdyti oro burbulus užklijavus plėvelę, home mygtuko apsauga - užsiklijuoja lipdukas ant home mygtuko, ir ant to lipduko dar klijuojasi juodas lipdukas, kad atrodytų gražiau. Viskas įpakuota į gražią dėžutę.
Viso to kaina - 27 Lt. Šiauliai. Siunčiant į kitą miestą, prie kainos prisideda 2-3 Lt.
Dėl kainos galima pasidėrėti. ;)
Nuotraukos: http://i59.tinypic.com/qnwj93.jpg , http://i58.tinypic.com/20tsdwn.jpg , http://i59.tinypic.com/o5nji0.jpg , http://i61.tinypic.com/r0dw9c.jpg http://i62.tinypic.com/3509gtt.jpg http://i59.tinypic.com/2u9snqx.jpg


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Parduodu

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas