Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Realus pinigai zaidziant internetini zaidima!


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 1

#1 snipaslt

snipaslt

Parašyta 06 kovo 2014 - 02:09

Trumpai apie zaidima Goldentowns, jo esme kuo issiskiria ir kitu panasiu zanro �aidimu,bei keli patarimai pradzioje.


Sveiki, noreciau pristatyti Goldentowns tai nesenai startaves zaidimas vos prieš kelis menesius ir jau susilaukes geru ivertinimu. zaidimo esme - tikslas yra išvystiti savo miesta, ukininkaujant, konstruojant bei statant ir mokydami galinga kariuomene galite pradeti puldineti ir uzimineti kitus mietus. Uzimti miestai privales jums moket mokescius, o taip jusu miestas vis dides!

Goldentowns dizainas tikrai labai patogus, yra chat kambarys kureme galit bendrauti su kitais zaidejais ir yra tikrai labai daug kitu \"pribombasu\" kurie daro goldentowns zaidima tikrai labai aukšto lygio.


Bet visgi goldentowns yra zymiai daug daugiau ir išsiskiria iš kitu panašiu zaidimu, paprastais miesto statybos zaidimais. zaidimas yra taip pat karinio ir politinio stiliaus.

Jus galite uzpulti kitus miestus, pradeti kova karuose tarp kitu šaliu, buti politiku arba tapti šalies prezidentu. Niekas negali jums sutrukdyti uzkariauti pasauli.

Taip pat virtualus auksas gali buti pakeistas i tikrinius pinigus, bet kuriuo metu, tik kai jus to norite. Goldentowns zaidime uzdirbti auksa daug lengviau nei kituose panašiuose zaidimuose ir tai tikrai mums i nauda.

Keliu zmoniu mintys apie zaidima:

\"Apie zaidima savo akimis:
zaidimas kaip matau neseniai atidarytas gal tik pora menesiu, zinoma yra donate kad aukso gaut kas cia yra pagrindas. Taip pat viskas vyksta su flash (reikalingas flash player). Ideja gal ir nuvalkiota nes seni laikai visur jau yra,taciau patys miestai ir kitka neblogai atrodo gan. zaidimas gan paprastas,plesti savo miesteli. Na šiaip labai daug \"navarotu\" nematau,tai labai lengva viska suprasti. Duodamas pradzioje tutorial\"

\"Tikriausiai jau dauguma zinote toki zaidima, kaip anno1777 kuris jau ilga laika moka zaidejams ir gyvuoja jau apie 3metus. Kas iš to? O tas, kad goldentowns kurejai yra anno177 savininkai tad tikriausiai su išmokejimais tikrai neturetu kilt problemu ir galesime pasidziaugti šio zaidimo vaisiais. Mano nuomone tai vienas geriausiu strateginiu zaidimu. Apie ši zaidima Lietuvoje dar mazai kalbama tai norejau jums ji bent šiek tiek pristatyt. Jei bus susidomejusiu šiuo zaidimu junkites ir kurkit savo imperija. \"

Pabaigai galiu pasakyti, sekmes zaidziant ir uzdirbant tikrus pinigus!


Keli patarimai :

Pradzioje zaidimo svarbiausi resursai medis ir akmuo .
Statykites kelius tarp resursu gavybos pastato ir miesto holo ( town hall ). Tai jums leis kelti pastatu lygi, to pasekme leis išgauti daugiau resursu.
Statykites namus , tai leis jums idarbinti naujus zmones , kurie dirbs jusu naujuose pastatuose.

www.goldentowns.com/?i=152971
  • 0

#2 Harwas

Harwas
  • Lytis:Vyras
  • Vietakaunas

Parašyta 06 kovo 2014 - 02:53

negalima det tema, jeigu tokia pat jau yra http://www.edarbas.n...su-goldentowns/


  • 0

468x60.gif





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas