Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

žaidimas su galimybe užsidirbti pinigų- Market Glory


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 2

#1 krismarket

krismarket

Parašyta 26 kovo 2014 - 02:07

Ponios ir Gentelmens !

Kviečiu Jus visus užsiregistruoti kulto ekonomikos žaidimas Rinkos Glory !

Jei norite užsidirbti realių pinigų šis žaidimas yra jums tinka !

 

Mano reflink : http://www.marketglo...tegygame/Krisow ( Registracija nuo šią nuorodą Jūs tapsite mano referalų ir mokesčiai, kurie turite mokėti vistiek admin žaidimo , ateis pas mane :) !

 

Bendra nuoroda : http://www.marketglory.com/ ( Registracija nuo šią nuorodą , mokesčius, kaip sakiau befor , eikite į admin : VšĮ paskatinti Jus , tačiau naudoti ankstesnį variantą : D Ieškinio paremti vargšą ! : D )

 

Kaip sakė šio garsaus herojus :

 

morfeusz1.jpg

 

 

" The choice is yours !" : D

 

Bet palaukite ! KasMartke Šlovės tikrai yra ?

 

Ekonomikos krizės nukentėjo Žemę ! Vyriausybės pasiekė įspūdingą skolą , kad pakyla virš jų mokumą . Likvidumo ir siaučiantis valiutos devalvacija lėmė įmonių bankrotą. Investuotojai dingo irvisa ekonomika žlugimo. Politikai prarado pasitikėjimą savo jėgomis išgelbėti pasaulį ir liko dėmesys į korupcijos tinklą, kuris greitai prigijo . Sienos buvo panaikintos ir vyriausybės negali finansiškai remti gyventojų ir kariuomenės. Amoralumas , sumišimas, neviltis pasiekė nerimą keliantį lygį.

Atėjo laikas atkurti pasaulį! Didieji mąstytojai visų šalių susitiko ir sukūrė naują pasaulinę ekonominę sistemą kodiniu pavadinimu MarketGlory . Taimodernus pasaulis, kur ekonomika yra grindžiama patikimais principais ,pasaulis grindžiama pasitikėjimu ir sąžiningumu , kurioje vyriausybės neturi galimybės skolintis siekiant išvengti ekonominę ir politinę degradaciją .

Imtis veiksmų kuriant naują pasaulį ! Darbą kiekvieną dieną kurti savo šalį , kovoti už savo šalį ! Jūsų paros norma gali būti lemiamas naudai sparti neatsiejama pasaulio pusiausvyrą.

 

Kaip pradėti? ( Pradedantiesiems vadovas )

Tai labai paprasta!

Pirma:

Iš pradžių mes turime kovoti 10 kovų . Norėdami tai padaryti, eikite į " Kova " ir kovoti su 10 kartų su treneriu .

PASTABA : Mes galime kovoti tik 10 kovas 1 dieną . Už kiekvieną kovą mes gauti grynųjų pinigų premiją (priklausomai nuo mūsų lygio "Energija" )

Kaip tada , padidinti jūsų energijos lygį ? Kai mes jau pakankamai mūsų valiuta prieš kovoja , pirkti 10 laikraščius , kurie yra prieinami pagrindiniame puslapyje apačioje . Kiekvienas laikraštis suteikia mums energijos + 0,3 už 3 taškų skaičių . Be laikraščių , taip pat turėtų nusipirkti pieno , kad mes gerti vieną kartą per 24 valandas ( Pieno ateina 3 savybes : Žemas energijos q- taškas derlingumą 1 / / Normalus q energijos suteikia 3 taškų / / Aukštos q energijos suteikia 5 taškų )

antra:

Po 10 kova eiti į darbą ! (skirtukas " darbas)

PASTABA: Jūs galite dirbti tik 1per24h

 

MARKETGLORY1.png

 

Tai, ką pradžia :) įspėja , kadžaidimas yra skirtasatsparios ir po tam tikro laiko mes galės uždirbti pakankamą pinigų. Roma buvo pastatyta ne per vieną dieną , tačiau. " : D

 

Per artimiausius etapus minutę po pergalės lėšų , mes galime:

- Kova arenoje

- dalyvauti karuose

- atlikti savo

investuoti į veiksmo žaidimas

- pirkti / parduoti referalų

-bus politikas mūsų šalyje

 

about.jpg

 

Jei norite , Jūs galite investuoti savo pinigus pagreitinti savo pelną ! Bet šiuo atveju jums atgal į pirmiau žmogus ! : D

 

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia šiek tiek patarimų rašyti Pices mane : askkrismarket@gmail.com

 

 

https://www.youtube....h?v=5rILmT8r6VE


  • 0

#2 Harwas

Harwas
  • Lytis:Vyras
  • Vietakaunas

Parašyta 26 kovo 2014 - 03:43

Pirma reikejo taisykles pasiskaityti, ir aklam nebut. Antra tema po tawim apie market glory, tai ko antra tokia pat kuri. Trinkit tema


  • 0

468x60.gif


#3 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 26 kovo 2014 - 06:23

Tokia tema jau yra forume:

http://www.edarbas.n...igai-už-žaidimą

Perkeliu į šiukšles.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas