Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

Reikia patarimų su PTC uždarbiu


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 4

#1 ENKeY

ENKeY
  • Lytis:Vyras

Parašyta 31 gegužės 2014 - 08:32

Sveiki, esu naujokas šioje srityje. Apie tai pradėjau domėtis šiandien. Užsiregistravau dvejuose saituose tai ProBux.com ir NeoBux.com. Suprantu tik tiek kad reikia spaudineti duotas nuorodas ir palaukti ten pora sec. Bet nelabai suprantu su tais reffais. Kaip gauti tu reffu, kur platinti kad jų atsirastų daugiau? Ir išvis dar nelabai pagaunu šių saitų esmes, nu taip į viską žiurių neaiškiai, ka ten reikia veikti ar tik spaudinėti ir viskas? Ir ar apsimoka spaudinėt tas nuorodas kur duoda po $0.001? Jei galit suteikit kuo didesnes informacijos, nes neturiu ka veikti prie kompo, tai reikia kažkuom užsiimti, tai va... :)

 

P.S. Dar iškilo klausimas kas yra ref back?


  • 0

Užsidirbk internete tiesiog spaudydamas nuorodas, per dieną užtruksi vos 10 minučių

banner3.gif


#2 Vaidulis

Vaidulis

Parašyta 01 birželio 2014 - 01:19

Sveikas,
http://www.shbux.com/?ref=nm234 ,0,1$ per click'a duoda. Kai užsiregistruoji, pradžioje turi 8$. Išsiimti gali kai turesi bent 10$. Upgrade sistema. Su standartiniu membu 200 refu max. Refu susirasti gali reklamuodamas savo ref link'a visur, kur tik netingi :).(SCAM!!!) shbux'as NEMOKA!!!


  • 0

#3 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 01 birželio 2014 - 02:42

ENKeY, čia ieškok atsakymų į tau iškilusius klausimus:
http://www.edarbas.n...-su-jais-dirbti

Jei ko nors nerasi, klausk dar kartą :).


  • 0

#4 ENKeY

ENKeY
  • Lytis:Vyras

Parašyta 01 birželio 2014 - 04:09

Sveikas,
http://www.shbux.com/?ref=nm234 sitas zymiai geresnis,0,1$ per click'a duoda. Kai užsiregistruoji, pradžioje turi 8$. Išsiimti gali kai turesi bent 10$. Upgrade sistema. Su standartiniu membu 200 refu max. Pats katik issiemiau 11$. Refu susirasti gali reklamuodamas savo ref link'a visur, kur tik netingi :).

 

Surinkau 10 $, bet nejo man issimti raso: Payout request refused

Based on your membership and investment(s), the payout maximum for your account is $0.00.


  • 0

Užsidirbk internete tiesiog spaudydamas nuorodas, per dieną užtruksi vos 10 minučių

banner3.gif


#5 tbudelis

tbudelis

Parašyta 03 birželio 2014 - 02:14

Ref linko reklamavimas kur tik netingi aktyvių referalų nepritrauks ProBux jau senokas bux taigi kas užsiima su bux tas jau jeme sėdi o naujokai nelabai susigaudis ka ten veikti nebent pataikysi ant besidominčiu internetiniu uždarbiu. Klikink pats nuomuokis RR po truputi pratesinėk juos taip ir dirbama. Jei turi draugu ar pažystamu kurie ir neturi ka veikt pasikviesk juos kaip refus paversk savo sekejais apmokink. As ProBux ir nuo 0 pradejau per metus išsiėmiau 25 USD ir turiu 54 RR. nekažkas bet laiko jam ir negaišau ieškodamas refu ir panašei. 


  • 0
Nuotrauka




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas