Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

Naujas MLM pinigų uždirbimo būdas

MLM PINIGAI LibertaGia

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5

#1 Cepe

Cepe

Parašyta 08 birželio 2014 - 09:52

Tai nauja, 2013-ųjų metų Spalį startavusi, tarptautinė kompanija Portugalijoje. Ši kompanija kuria savo socialinį tinklą "Live in box", kuris turės panašias funkcijas kaip "Facebook", "Twitter", "Skype" vienoje vietoje. Taip pat, bus įtrauktos kelios papildomos funkcijos, tokios kaip tiesioginės TV transliacijos, blog'ai, virtualios informacijos talpyklos. 

 

Jie taip pat kuria kitus projektus, tokius kaip didelė failų talpykla debesyje, srautas Jūsų tinklapiui ir kt. Ieškodami jiems klientų, uždirbate komisinius. LibertaGia gali uždirbti visi, todėl nebūtina investuoti norint pradėti dirbti.

 

 

LibertaGia verslo modelis paremtas tinkliniu marketingu. Jeigu nežinote kas tai yra, trumpai Jums paaiškinsiu: jie nori, kad prie kompanijos prisijungtų kuo daugiau žmonių, o tai labai efektyviai padeda reklamuoti kompaniją ir jos produktus. Uždirbate abu, Jūs ir kompanija.

Trys uždarbio būdai: dienos užduotysproduktų pardavimai ir  Jūsų komandos tinklas(kviečiate žmones prisijungti ir daryti tą patį).

 

Nemokami nariai (bronzinis paketas) gali uždirbti 60 USD per mėnesį, atlikinėdami paprastas užduotis kasdien skirdami po maždaug 10 minučių.

Noriu pabrėžti, kad tai nėra tinklapis kuriame tiesiog užsiregistravę uždirbsite 60 USD kiekvieną mėnesį. Kai kurie žmonės jungiasi, vien tik užduočių atlikinėjimui. LibertaGia suteikia galimybę uždirbti tūkstančius dolerių kiekvieną mėnesį neišeinant iš namų ir su minimaliu darbo įnašu. Nemokamas bronzinis paketas užsiregistravus galioja tik 1 metus, todėl Jūs turite galimybę pereiti prie sekančio paketo, su pinigais kuriuos uždirbsite iš bronzinio paketo. Nuoširdžiai patariu kviesti žmones prisijungti ir daryti tą patį, o tai leis Jūsų uždarbiui kilti drąstiškai. Aš kaip Jūsų sponsorius, padėsiu Jums pasiekti Jūsų iškeltus tikslus, todėl iškilus klausimams drąsiai kreipkitės.

 

Narystės ir uždarbis

Jūs galite investuoti, norėdami uždirbti daugiau. LibertaGia mums siūlo 5 skirtingas narystes – Booster (399 USD, kaina metams), Silver (899 USD), Platinum (2999 USD) ir Visionary(5999 USD). Kaip ir minėjau anksčiau, šias narystes galite įsigyti tiesiog iš uždirbtų pinigų (spaudinėjant reklamas ir t.t.) balanso.

Štai kiek galime uždirbti per mėnesį, vien atlikinėdami dienos užduotis (nekviečiant žmonių prisijungti):

  • Booster BOX – 100 USD/mėn
  • Silver BOX – 240 USD/mėn
  • Gold BOX – 400 USD/mėn
  • Platinum BOX – 800 USD/mėn
  • Visionary BOX – 1600 USD/mėn

Jūsų pirmasis tikslas būtų pasiekti Booster BOX narystę už 399 USD. Atlikinėkite dienos užduotis, kvieskite žmones prisijungti. Jūs patys turite nusistatyti tikslus ir to siekti.

 

Šiuo metu yra 2 galimybės išgryninti pinigus:

  • Pavedimu į banką (Financial > Withdrawal)
  • Užsakyti asmeninę debetinę banko kortelę GiaPay (kortelės mokestis metams – 30 USD), su šia kortele galėsite išgryninti turimus pinigus betkokiame bankomate.

 

 

 

Registruojantis būtina pateikti tikslius savo duomenis įskaitant savo asmens tapatybės kortelės numerį (aštuonių skaitmenų), kad nekiltų problemų ateityje, gryninant uždirbtus pinigus. Taip pat užsiregistravę turite 30 dienų, savo dokumentų pateikimui (Personal data). Jie nori būti tikri, kad tikrai registravotės Jūs ir kad galėtų Jums išduoti asmeninę debetinę banko kortelę – GiaPay.

 

 

Taigi, registruotis galite www.Libertagia.com/cepe

Užsiregistravę kreipkitės asmeniškai į mane:

Facebook'e : Mantas Bubilas

skype : burbulz15

Užsiregistravus pridėsiu jus į uždarą Facebook grupę, kur vyksta visi seminarai, kurių metu suteikiama daugiau informacijos apie šį uždarbį.


  • 0

#2 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 09 birželio 2014 - 02:16

Rekomenduoju, jau uždirbau virš 400 USD :)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#3 drag84

drag84
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlungė

Parašyta 12 birželio 2014 - 04:03

Rekomenduoju, jau uždirbau virš 400 USD :)

Kokį paketą esi įsigijęs?


  • 0
Hostingas Serveriai.lt 50% nuolaida!

#4 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 13 birželio 2014 - 10:09

Booster už 399 USD :)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#5 drag84

drag84
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlungė

Parašyta 14 birželio 2014 - 01:49

Booster už 399 USD :)

Kiek į mėnesį uždirbi? :)


  • 0
Hostingas Serveriai.lt 50% nuolaida!

#6 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 14 birželio 2014 - 03:03

apie 100 + komisiniai :)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!






Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: MLM, PINIGAI, LibertaGia

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas