Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Užsidirbk arba apsipirk pigiau internete


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Mantasss1111

Mantasss1111

Parašyta 25 birželio 2014 - 11:29

Amway firma užsiima naturalios produkcijos gaminimu ir platinimu. Amway nėra pigi produkcija, bet ji yra viena iš geriausiu pasaulyje (taip yra sakoma, ar bent jau bandoma ipiršti žmoniems, ir taip rodo statistika, nes tai visgi yra naturalus produktai iš naturaliu sudedamujų dalių).

Vienas aišku yra tai jog Amway parduoda naturalią produkciją, kuri nekenkia nei žmogui nei aplinkai. Įsigyjant prekias tiesiai iš Amway puslapio yra galima sutaupyti gan nemažą pinigų sumą ir prekės buna pristatomos į namus. Nprint užsisakinėti reikia nusipirkti narystę internetinėje parduotuvėje kuri kainuoja 38 litus už metus.  Pirmas užsakymas nieko nekainuoja, tai yra gan gerai kai norime išbandyti. Kiti užsakymai kainuoja 30 Lt nebent yra užsisakoma prekių už 300 Lt. tada pristatymas irgi nieko nekainuoja.

Užsisakinėjant iš tinklapio mums tinka betkokia banko kortelė ar tai butu Swedbank, SEB, DNB ar kt. Bet yra viena išimtis ji turi Visa (tik ne Visa electron) arba MasterCard, jos mums reikia atsiskaitymams už prekes.

Lietuvoje Amway prekių katalogas yra gan mažas, nes pakolkas nėra daug vartotojų, tai jis turėtu plėstis. Prekių asortimentą galite pasižiūrėti https://www.amway-lithuania.com/

Taipat Amway pateikia ir uždarbio budą. Tai yra jūs turite Amway rekommenduoti žmoniems. Palei jų užsakymų pirkinių sumą yra galima užsidirbti, nes Amway kompanija už tai moka. Yra nustatyti taškai, palei kurių kiekį yra uždirbami pinigai vartotojui. Taigi kuo daugiau žmonių jūs rekomenduojate Amway ir kuo daugiau žmonių perka jų produkciją tuo didesnė tikimybė yra užsidirbti. Apie ta uždarbi yra galima daug kur išgirsti yra rengiamos vaizdo konferencijos ir dar daug visokių dalyku. Bet juose kalba kad ten galima labai daug uždirbti. Na paėmus vien Lietuvoje nemanau, kad uždirbti yra galima labai daug, bet įmanoma visgi ir ganėtinai daug. Tose pristatymuose kiek esu pastebėjas visad kalba tą patį, bet vieno dalyko niekad nesako, kad tik pirmas pristatymas nieko nekainuoja, jog paskui reikia užsisakyti prekių už 300 litų, jog pristatymas irgi nieko nekainuotu, nes užsisakius už mažesnę sumą pristatymas kainuos 30 Lt. Taigi tie pristatymai biški neduoda tikslumo. Bet taip ka jie ten rodo yra tikslu tie skaičiai palei žmonių perkamas prekes palei siūlymus kiek reikia tų žmonių visko. Jie kalba ten patraukliai pasiklausius norisi tikimptis ir kuo greičiau. Bet visgi nepasako, to jog gal nieko tau neišeis, nes nevisi turi ta tokia gyslelę įtikinėti žmones jungtis.

Ka daugiau čia pridurus. Net nežinau ištikro aprašymas bus pildomas. Norintys prisijungti prie Amway galite su manimi susisiekti per skype rmantas12345 arba elektroniniu paštu rmantas20@gmail.com

Nebežinau ka pasakoti ištikro aš irgi meginsiu užsidirbti, bet tuo pačiu ir rekomenduoti ir plėsti, nes visgi reikia jog žmonės rodytu susidomėjima, ir žinočiau kokie klausimai juos dar domina. Taigi laukiu laiškų.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas