Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

~0.0004 BTC už pakviestą žmogų

BTC kviesti žmones bitcoin latium

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 DjTapke

DjTapke

Parašyta 02 liepos 2014 - 10:57

Jeigu ieškote lengvo būdo, kaip užsidirbti bitcoin'ų, sekite tolesnius nurodymus ir lengvai užsidirbsite ~0.0004 BTC! :)

 

1.Pirmiausia turite turėti bitcoin piniginę. Jeigu dar tokios neturite, ją galite susikurti čia: https://blockchain.info/wallet/new

 

2.Tada užsiregistruokite čia: http://latium.cc/?a_aid=53b2a41c8802f. Čia jūs už registraciją gausite 5LAT, kuriuos vėliau galėsite iškeisti į maždaug 0.0004 BTC. Taip pat galima gauti 5 LAT iš vieno pakviesto žmogaus. Jeigu tas žmogus pakviečia dar kitą žmogų, jūs gaunate 2 LAT. Jeigu tas kitas žmogus pakviečia dar vieną žmogų, jūs gaunate 1 LAT it taip toliau:

signupCommissionpayout210.jpg

 

3.Kad galėtumėte išsikeisti LAT į BTC, jums reikės užsiregistruoti čia: https://coin-swap.net. Kai užsiregistruosite, paspauskite ant savo e-mail, su kuriuo registravotės (arba username) viršutiniame dešinąjame kampe ir iš išsiskleidusio meniu paspauskite Balance. Susiraskite eilutę su LAT ir paspauskite Request Adress. Atsiradusį adresą nusikopijuokite.

 

4.Grįškite į latium.cc ir kairėje pusėje spaudžiate My profile ir Payment Details. Ties Payout Method pasirenkate Latium Wallet ir ties Wallet ID įrašote adresą, kurį nusikopijavote praeitame žingsnyje.

 

5.Norėdami išsikeisti savo turimus LAT į BTC latium.cc puslapyje spauskite Reports, Payouts to me ir Request payment. Tada grįžkite į https://coin-swap.net, kairėje pusėjė, po užrašu BTC Markets paspauskite LAT ir naujai atsidariusiame puslapyje ties Sell LAT parduokite savo turimus LAT už norimą sumą BTC. Nesinervuokite, jeigu puslapyje coin-swap.net jūsų LAT iš karto neatsiras, gali praeiti net kelios valandos).
 

6.Kad išsiimtumėte BTC į savo piniginę, puslapyje coin-swap.net paspauskite ant savo e-mail (arba username) ir Withdrawal. Ties eilute BTC paspauskite mygtuką Withdrawal ir naujai užsikrovusiame puslapyje ties amount parašykite, kiek norite "išsigryninti" bitcoin'ų, ties Withdrawal Address įrašykite savo blockchain piniginės adresą (jį rasite prisijungę prie savo piniginės po užrašu "This Is Your Bitcoin Address") ir paspauskite Submit Withdrhawal.
 

Gero uždarbio! :)


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: BTC, kviesti, žmones, bitcoin, latium

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas