Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Nemokami BTC!!!! (mokūs)


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 kyhk

kyhk
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 30 rugpjūčio 2014 - 04:22

BTC puslapiai su kuriais aš dirbu ir kurie 100% mokūs su trumpais aprašymais. Nepasakosiu, kad kiekviename puslapyje prašo įvesti BTC adresą ir surinksi captcha.
 
Dauguma iš jų prašo išjungti AdBlock jei tokį naudojat. 
 
Freebitco.in - moka nemažiau kaip 0.000003 BTC. BTC galima gauti grįžus į puslapį kas valandą, suvesti captcha ir spausti ROLL. Reikia surinkti mažiausiai 0.00005460 BTC, kad išsigrynint BTC į savo BTC adresą. Pervedimus daro kiekvieną sekmadienį.
 
Moon Bitcoin - Tiesiog reikia įvesti savo BTC adresą ir pinigėliai kapsi kišenėn beveik nieko nedarant. Reikia tiesiog grįžus į puslapį, kas 10-20 min (per šį laikotarpį greičiausiai renkasi BTC) paspaudi ant buttono Claim now. Norint gauti išmoką reikia surinkti 5500 Satoshi. Pervedimai vyksta kiekvieną sekmadienį.
 
Bitcoinker - Nemokamus BTC galima gauti puslapį lankant kas 15 minučių. BTC veda iškart į jūsų Microwallet piniginę. Kas 15 minučių galima gauti 100, 150 arba 200 Satoshi.
 
PayFaucet - Gaukite 100 Satoshi į jūsų Microwallet piniginę apsilankę puslapyję kas 30 minučių.
 
Lot Of Bitcoins - Duoda nuo 200 iki 50000 Satoshi į jūsų Microwallet piniginę jei apsilankot puslapyje kas 12 valandų ir 49 minucių.
 
Advertise with Anonymous Ads - Moka už tai, jos savo puslapyje patalpini reklamos kodą (panašiai kaip Google Adwords). BTC pervedą kiekvieną sekmadienį tiesiai į BTC adresą.

  • 0
 
Mano skype: minimukazs Kvieskit, priimu visus




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas