Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Uždarbis internete. Realus, tikras, rimtas. www.Paidverts.lt


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 Paidvertslt

Paidvertslt

Parašyta 19 spalio 2014 - 10:59

Kas iš to jei skaitai bet nesiimi veiksmu?
Jei esi toks kaip aš tiesiog registruokis ir dirbk: www.paidverts.lt
O knygraužiams kurie semesi teorijos ir nesiima veiksmu:
Papasakosiu apie puslapi, kuriame dirbdamas pragyvenu,  Ilgas darbas laukia jei nori pasiekti mano rezultatu, reklamavau savo ref nuoroda visur, tikriausiai aš vienintelis žmogus kurį per diena virš dveju tukstanciu kartu pasiuncia nahui, daugybe postu socialiniuose tinklalapiuose registruokis uždirbk....
Jei reklamuoji ref nuoroda iš 100% žmoniu 80% noretu pasiusti tave nahui, 50% taip ir padarys, 30% sugalvos koki mela. Likusieji 20% tai naturalioji Darwino atranka tie kurie vis ieško galimybiu ir nenuleidžia ranku
Cia skaiciukais nesimetysiu, noredami sužinoti kiek uždirbu užsiregistruokite: .www.paidverts.lt
Laukelyje "Top earners" paspauskit 2 puslapi ir sužinosit detalia suma kuria gaunu per viena diena.
Geriausias dalykas kad kai tu nuleidineji ant kokios kales už tave dirba, pakviesti nariai per ref nuoroda, nuo kiekvieno ju paspaudimo gauni procentu i savo saskaita.
Ka aš darau dienu dienas?
Smaukausi, šuda malu ir skaitau knygas ir turint laisvo laiko kuriu darbuotoju armija, kaip ir sakiau, socialiniuose tinklalapiuose, forumuose.
Na kadangi nesu labai geranorškai nusiteikes lyst i šikna atsilupeliam (didžiajai daliai) tai copy paste info:

 

Pirmasis PTC, kuriame už paspaudimą galite gauti daugiau nei 20 USD.Kompanija Mytrafficvalue pristato savo naują, dar niekur nematyta PTC projektą su pelno dalijimosi sistema, kuriame galite uždirbti neinvestuodami. Pasakysiu nuoširdžiai, prisijungę nematysite daug reklamų, čia viskas kiek kitaip. Jūs privalote auginti taškus (BAP) spaudinėdamas kelias bevertes reklamas, kurios po to didina šansus gauti gerų, brangių reklamų. Tai naujas unikalus pelno dalijimosi projektas sumaišytas su PTC elementais. Jūs gaunate jau iš anksto apmokėtas reklamas, kurias spaudinėdami uždirbate pinigus (reklamos galioja 18 valandų nuo jų pateikimo). Taip pat galite ir patys pirkti reklamas, kurių kainos prasideda nuo 1 USD už kuriuos Jūs gaunate 50 kokybiškų aplankymų į jūsų puslapį, 100 banerio 125×125 peržiūrų ir 25 banerio 728×90 peržiūras. Taip pat galite kviesti draugus, už kuriuos gausite 10% už pakviesto draugo pirkinius sistemoje ir 5% nuo pakviestų narių reklamų peržiūrų.
qqq1.png
Kaip veikia paidverts.lt

Sistema palaiko šiuos mokėjimo procesorius: bankinis pavedimas, PayPal, SolidTrustPay, PerfectMoney, EgoPay (šis sąrašas bus papildytas, nes kompanija ketina pridėti dar daugiau mokėjimo procesorių. Nesvarbu per kurį procesorių pildėte sąskaitą, pinigus galite išsiimti iš visų galimų procesorių. Pasikartosiu, nebūtina investuoti norint uždirbti! Kiekvienas reklamos paketas už vieną dolerį, jums pateiks reklamų už 1,55 USD. Už 0,05 USD. Pagrindinis kriterijus ir uždarbio būdas yra kantrybė. Kasdien prisijunkite suspaudinėkite visas reklamas ir laukite kol pas Jus pateks gero uždarbio reklamų!
Kaip pradėti?
Registruokiste : www.Paidverts.lt nemokamai, tada peržiūrėkite aktyvacijos reklamą (reikia atkartoti 3 tekstus apie reklama). Sekantis žingsnis būtų kaupti taškus (BAP). Kuo daugiau taškų, tuo didesnis šansas gauti brangių reklamų. Todėl peržiūrėkite dar 5 BAP reklamas už kurias gausite po 100 BAP taškų. Viskas, šios dienos darbai baigti, prisijunkite ryt ir galbūt jau gausite mokamą reklamą (jei ne, peržiūrėkite BAP taškų reklamas ir užsukite sekančią dieną). Kantrūs žmonės čia liks apdovanoti!

 

Registracija: www.Paidverts.lt


  • 0

#2 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 19 spalio 2014 - 11:26

Išsami ir šauni tema, tačiau tema apie Paidverts jau egzistuoja..


  • 0

#3 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 20 spalio 2014 - 09:11

Šaltinis: darbasinternetu.lt


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas