Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Counter - Strike 1.6 \ PUBLIC.US.LT


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 leonidas

leonidas

Parašyta 21 gruodžio 2014 - 07:37

PUBLIC.US.LT - Counter-Strike 1.6 žaidimo bendruomenė kurioje kiekvienas žmogus galės išbandyti pačius įdomiausius žaidimo režimus. Neskaitant to, kad projekte rasite ( CLASSIC ) serverio režimą, bet taip pat galėsite ir išbandyti ( SURF GUNXP, SNOW MOD, ZOMBIE ir k.t ) režimus. Serveriai bus laikomi ant stabilaus VPS, kad žmonės galėtu žaisti, be jokių lagų, trukdžių ir bet kuriuo paros metu. Negana to jūs galėsite laisvai diskutuoti mūsų FORUME. Čia jūs pamatysite žmonių kuriamas temas, pamokas ar net siuntinius kurie bus naudingi visur! Mažai to? Čia jūs galėsite taip pat lengvai užsidirbti pinigus, ar tiesiog nemokamai pasiimti iš mūsų parduotuvės paslaugas tiesiog dalyvaudami paprastuose konkursuose/turnyruose. Tad nedvejok ir tapk mūsų bendruomenės NARIU!


sUBejch.png

Tai yra dar vienas CS1.6 serverių projektas kuris bandys sudominti kiekviena žaidėja savo serveriu idėjomis ir jų paruošimu. Mūsų projektas nebus linkes prie senų įdėjų viska bandysime daryti naujai, bet kokybiškai ir patraukliai kiekvienam žaidėjui. Pats projektas nėra ilgai gyvuojantis todėl žaidėjų bendruomenė yra maža, bet gana aktyvi ir draugiška. Pati administratorių komanda yra atsakinga, kruopšti ir nebijanti rizikuoti jums pateikdama naujoves!

cozeCZB.png

CLASSIC # - Tai yra pagrindinis CS žaidimo režimas kuriame reikia nužudyti priešininku komanda arba įvykdyti tam tikra žemėlapiui būdinga misija ( DE_ padėti bombą teroristams , CS_ išgelbėti įkaitus ). Bet, kad serveris būtų įdomesnis ir patrauklesnis mūsų komandą padarė karo laipsnius. Karo laipsniu yra išviso 20 todėl dėl jų reikės pakovoti tikrai ne vieną dieną. Kiekvienas laipsnis suteiks papildomų galimybių ( HP, ARMOR , GUN MENU ).

350x20.png

SURF SKY (GUNXP) # - Dar vienas mūsų serveris kuris yra SURF žaidimo režimo tipo. Tiktais pas mus jūs turėsite kaip ir kituose serveriuose tokio pačio tipo žudyti priešininkų komandos narius ir taip už dirbinėti XP su kuriais jūs kelsitės lygį ir taip atsirakinsit naujus ginklus ( nuo GLOCK iki M249 ). Taip pat serveryje yra ginklų patobulinimas su ( /ul ) komandą. Platesne informacija apie /ul rasite : ČIA

350x20.png

SNIEGO KARAS # - Serverio režimas yra toks pat kaip ir daugelio COUNTER-STRIKE žaidimo serverių. Yra 2 komandos kurios kovoją ir varžosi tarpusavyje. Mūsų serveryje COUNTER-TERORISTAI yra apsirengia mėlyna kalėdine apranga, o jų priešininkai TERORISTAI raudoną kalėdine aprangą. Pačiame serveryje jūs gausite neribotą kiekį sniego gniūžčių ir turėsite jas mėtyti į priešininkų komandą. Kiekviena sniego gniūžtė padaro 50DMG todėl norint užtikrintai nužudyti priešininką reikės pataikyti 2 gniuždęs. Didesnis serverio aprašymas : ČIA




350x20.png

PUBLIC ( ONLY DE_DUST2_2X2) # - Kad nebūtų nuskriausti ir paprasto žaidimo mėgėjai ar de_dust2_2x2 žemėlapio fanai dėl jūsų sukūrėme paprastą PUBLIC serverį kur žemėlapis bus tiktais ( DE_DUST2_2X2) ir paprastas CS žaidimas be jokių laipsniu ar kitų papildomų pluginų .

350x20.png

mD1vLaR.png

Kad būtų dėl ko varžytis ir kovoti rimčiau kiekvieną mėnesį ( tam tikrą dieną ) serveryje įvyksta /rank komandos restartai. Už TOP3 vietas niekada nepagailėsim suteikti privilegijas mūsų serveryje ar net kitokius prizus! O, kad gerai žinotumėte kada įvyks restartas forume yra tam tikra panelė kur rodo tikslų dabartinį laiką ir likusį laiką iki /rank komandos restarto.

.
6zgJRFT.png

Mūsų serveryje jūs negalėsite nusipirkti ADMINISTRATORIŲ ar dar kokių kitų paslaugų. Čia bus tiktais 3 VIP lygiai t.y VIPB ( VIPBRONZE ) , VIPS ( VIPSILVER ) , VIPG ( VIPGOLD ). Kiekvienas VIP lygis turi papildomų privilegijų ir funkcijų kurių negali paprastas žaidėjas.

rxUdyt7.png

Kaip ir kiekvienas projektas mes turime automatine paslaugų pirkimo svetaine. Kurioje galėsite nusipirkti VIP funkcijas, serverio atsiblokavimą. Ateityje bus ir kitokie pirkimai kurie tiktais padės žaidėjams geriau žaisti ir būti pranašesni už kitus. Visos paslaugos užsideda visuose mūsų serveriuose. Pagrindinis paslaugų puslapis : ČIA

Dar viena sistema kuri bus naudojama kaip ir pastovus konkursas tai yra " Aktyviausiu žaidėjų statistika " . Puslapyje bus skaičiuojama praleidimo laikas serveriuose. Kiekviename serveryje yra skaičiuojamas vis kitas laikas todėl prizų išdalinsime daug. Kas 2 mėnesius bus restartuojami visi praleidimai todėl norint laimėti viena iš 3 vietų reikės išbūti aktyviam 2 MĖNESIUS! 1VT gaus VIPG ( 40d. ) 2VT gaus VIPS (40d. ) 3VT gaus VIPS ( 30d. ) Konkursas vertas dėmesio ir jūsų pasistengimo! Visa informacija ir statistika : ČIA

Nenorite registruotis ar yra kažkokios problemos su registracija, bet esate užblokuotas serveryje? Mūsų komanda padarė dar viena puslapi kuriame užpilde tam tikrus laukelius jūs apskųsite baną kuris jums atrodo yra netinkamas, o administratorius gaus įspėjimą arba bus nušalintas iš pareigų. Visa informacija ir anketa yra: ČIA

Dar vienas puslapis kuris naudingas mūsų žaidėjams kurie trokšta kažko naujo ar nori padėti serveriams gaudant čyterius. Čia jūs matysite visus žmonės kurie pildė į prižiūrėtojus ir taip pat anketa kuria užpildydami pateiksite prašymą į PUBLIC.US.LT prižiūrėtojų gretas. Visa informacija ir anketa yra : ČIA

Dar mūsų planuose yra kuriama visų serverių RANK statistika, kad kiekvienas žmogus galėtu savo informacija matyti svetainėje.

BANAI : ČIA
INFORMACIJA APIE SERVERIUS : ČIA
DISKUSIJU FORUMAS : ČIA

HyNm4ny.png


Kad mūsų žaidėjų bendruomenėje atsirastu daugiau narių ir būtų didesnis įdomumas bendrauti jūs galite padėti mums plėstis balsuodami už mūsų serverius. Kiekvienas balsas yra mums svarbus ir naudingas. Už mūsų serverius galite skirti vieną balsą per 24H. ( BALSAI ATSINAUJINA 00:00 val. )

CLASSIC : BALSUOJU
SURF SKY (GUNXP) : BALSUOJU
SNIEGO KARA : BALSUOJU
PUBLIC( ONLY DE_DUST2_2X2) : BALSUOJU


  • 0

#2 Oplia

Oplia
  • Lytis:Vyras
  • VietaVisaginas

Parašyta 22 gruodžio 2014 - 05:59

Manau, kad tai eilinis serveris kuris niekuo nesiskiria nuo kitų. Užsidarys po pusmečio jeigu negreičiau, aktyvumo nesijaučia, kaip sakoma savi susirinkę.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas