Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Pirmas Ubuntu Telefonas pagaliau atkeliauja kitą savaitę


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 masteris2245

masteris2245

Parašyta 07 vasario 2015 - 03:24

ubuntu.jpg

 

 

BQ Aquaris E4.5 Ubuntu leidinys bus parduodamas kitą savaitę, bet tiktai bus pasiekiamas per “blyksnio pardavimus” su apribotu kiekiu. Tai kainuos apie 169.90 eurų arba 190$.

 

Aquaris E4.5 Ubuntu leidinys turės 4.5 colių ekraną su 540 prie 960 rezoliucija, 1.3GHzkvadrofoninė pagrindinėMediaTek mikroschema, Gb laisvos atminties (su MicroSD praplėtimuj), gb tiesioginės sparčiosios atminties, ir megapikselių vaizdo kamerą. Telefonas turės dvi vietas SIM kortelėms, tačiau nepalaikys 4G LTE tinklų.

 

O dėl programinės įrangos, Ubuntu sako, kad interfeisas nuneša pabrėžimą todėl, tai turi labai nedaug programų-ir vietoj to siūlo specialistų grupes, pavadintas „Scopes„.

 

Šis Ubuntu telefonas yra didelis skirtumas nuo aukšto Ubuntu galo krašto, kuris nepajėgė smogti jo „crowdfunding“ tikslams 2013 metais. Tuo metu, kai kraštas turėjo intriguojantį gebėjimą valdyti visą Linux versiją, Aquaris E4.5 yra visiškai skirtingas, konkuruodamas su kitais pigiais prietaisais kaip Moto G bei pigūs Lumia telefonai.

 

Šaltinis: Coleris.lt


  • 1




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas