Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Google išleidžia modulini telefoną!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 masteris2245

masteris2245

Parašyta 07 vasario 2015 - 08:31

ara-300x200.jpg

 

Spiral 2 yra ankstyvas neįrištas AraProjekto prototipas, per kurį jo galimybės gali būti pridėtos arba panaikintos per vieną lengvą judesį – ant aparatinės įrangos blokų. Telefono įdėja kilo iš Lego, garsiausio deliojimo žaidimo.

 

“Po vasario 7-osios galutinio termino, jūsų paraiškos bus besiridenantis pagrindas, priklausantis nuo aparatinės įrangos tinkamumo” –Seth Newburg pasakė praėjusį mėnesį Projekte Ara DevCon 2, kur pirmą kartą Spiral 2buvo parodyta žmonijai.

 

Vis dėlto, Spiral 2 aprūpinimas bus apribotas, daugiau kaip jos pirmtakas, Spiral 1.

 

ara_8070-100562942-large.jpg

 

Spiral 2 yra daugiausia išsivystymų ir modulių išbandymui. Google pasitiki savo išoriniais aparatinės įrangos gamintojais, kad padarytų dalis su čiuptuvėliais, vaizdo kamera, davikliais, baterija ir kitais blokais. Toshiba jau išvystė Wi-Fi, vaizdo kamerą, veiklos sekimą,TransferJet ir žiniasklaidos modulius.

 

Spiral 2 neturi tradicinio centrinio procesoriaus, ji turi būti prijungta prie Nvidia Tegra 4 arba Marvell PXA1928 microschemos.

 

Šaltinis: Coleris.lt


  • 0

#2 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 08 vasario 2015 - 11:19

Ar čia su google translate versta?


  • 1

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas