Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Passive-Earner – Revoliucinis reklamos tinklas

PerfectMoney SolidTrustPay

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 19 vasario 2015 - 01:21

Passive-Earner leis Jums susikurti unikalų portfelį, stebėti ir reklamuoti projektus su kuriais dirbate! Taip pat projekte galima ir uždirbti neinvestavus nei cento! Kiekvienas naujas narys gaus subdomeną savo portfeliui (mano portfelis), kurį rekomenduoju naudoti visuose reklamos projektuose su kuriais dirbate (pvz. TrafficMonsoonDigadzPaidverts ir kt.).Taip pat sistema turi socialinio tinklo savybių, nariai gali tarpusavyje bendrauti, komentuoti vienas kito uždarbio pasiūlymus. Kai nariai dalinasi investicijomis ir išmokomis su visais įrodymais, juos taip pat sistema patalpina į forumą. Galite likti anonimas arba pridėti savo nuotrauką, bei kitus kontaktus, kad kilus klausimams būtų patogu Jus pasiekti.

Reklamuokite savo uždarbio pasiūlymus, pasinaudodami Passive-Earner formatu. Daugiau informacijos kaip sekasi man ir kiek tai veiksminga komentaruose!

Untitled2.png

Štai taip atrodo vidinis ofisas. Patogus, paprastas ir aiškiai suprogramuotas.

Dabar galime pakalbėti kaip uždirbama šiame projekte. Reklamuodami savo kitus uždarbio pasiūlymus, taip pat reklamuojate ir Passive-Earner programą. Su nemokamu paketu Jūs uždirbate komisinius 10% nuo kiekvieno užsiregistravusio nario pirkimų ir uždarbio. Su mokamais paketais šis procentas pakyla iki 50% ir atsidaro dar 4 uždarbio lygiai. Trumpiau tariant:

  • 10% komisinis nuo kiekvieno pakviesto draugo pirkimų.
  • Visi nariai gali uždirbti 0,01 USD už kiekvieną peržiūrėtą reklamą.
  • Per pirmas 7 dienas, galite nemokamai išbandyti reklamos galimybes. Tam Jums duodama 100 tekstinės reklamos kreditų ir 25 apsilankymai į Jūsų puslapį.

Jūsų verslui plečiantis, perkate mėnesines narystes (nuo 5 USD mėn.), kurios Jums atvers naujų reklamavimo galimybių:

  • Iki 5000 tekstinės reklamos kreditų.
  • Iki 200 apsilankymų į Jūsų puslapį.
  • Iki 15 portfelio programų.
  • 5 lygių komisiniai už draugų pirkimus

Visas šis Landwhale Enterprises verslo modelis turi 1’000’000 (1 milijoną) akcijų. Akcijos vertė yra 0,10 USD. Visos šios akcijos reprezentuoja 100% pelningumą, o tai reiškia, kad galite tapti šios kompanijos bendrasavininku ir gauti dividendus. Turint visas akcijas, būtumėte vienintelis jos akcininkas ir visas sugeneruotas pelnas atitektų Jums.

Untitled3-620x152.png

Akcijų pirkimo langas už kuriuos kompanija moka dividendus.

Programa priima PerfectMoney ir SolidTrustPay mokėjimo procesorius. Tai puiki galimybė, už simbolinį mokestį uždirbti ir tuo pačiu efektyviai reklamuoti savo projektus.

Kaip pradėti?

Pirmiausia užsiregistruojate. Patvirtinkite savo el. paštą ir susikonfiguruokite profilį (įkelkite savo nuotrauką ir pridėkite savo kontaktus). Po to galite pridėti savo pirmą programą kurią norite reklamuoti (rekomenduoju užpildyti visus įmanomus laukus). Pačiame viršutiniame meniu, „Listings“ skiltyje kartas nuo karto atsiras naujų programų kurias reklamuoja kiti nariai ir ten Jums duos uždirbti po 0,01 USD už paspaudimą. Jeigu nusprendėte įsigyti akcijų, jas rasite paspaude Account > Share Market. Kviesti kitus prisijungti prie Passive-Earner galite naudoti savo nuorodą (pvz. vardas.passive-earner.com). Norėdamas reklamuoti savo projektus naudokite kitokią nuorodą – vardas.passive-earner.com/porfolio.html.

Išmokos

Pats išmėginimui šiandien pirksiu narystę su 20 USD/mėn mokesčiu ir apie reklamos efektyvumą kiek vėliau. Ketinu įsigyti ir akcijų, bet šiek tiek vėliau. Mano kol kas ne iki galo sukonfiguruotas reklaminis puslapis.

 

REGISTRACIJA

 

 Programa šiuo metu tvarkingai moka ir veikia jau daugiau nei 3 mėn. 

(Facebook grupė)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!






Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: PerfectMoney, SolidTrustPay

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas