Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Nemokamos internetinės kompanijos akcijos

akcijos internetine dividentai kompanija pinigai

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 19gintas

19gintas

Parašyta 10 kovo 2015 - 02:28

Pasaulyje startuoja naujas projektas, bukite pačioje pradžioje, kai viskas dar tik prasideda.

Reta galimybė tapti, NEMOKAMAI akcininkais, naujos pasaulinės internetinės bendrovės iš JAV We Share Success INC ( "Mes dalinamės sėkme INC"), nulinėmis sąlygomis. Kodėl duodamos nemokamos akcijos?

Tai paprasta.Tapus bendrovės akcininku, jums patiks lankytis web saituose, kuriais jūs pradėjote naudotis, kad matytumėt kaip jie sukurti.Taip savo ruoštu, bus sukurti srautai į svetainę, kurie leis bendrovei parduoti reklamą ir kitus internetinius pasiūlymus. Galutiniam rezultate jūs gausite dividendus kaip akcininkas nuo turimų akcijų skaičiaus. (pvz Facebook , Twiter ir daug kitų svetainių irgi kviečia registruotis nemokamai ir naudotis jų nemokamom paslaugom ir kai jie surinko pakankamą vartotojų kiekį jie pradėjo gauti pajamas iš reklamos, dabar išpopuliarėjus jie jau pajamas gauna miliardais ir jų akcijų vertė milžiniška) .

TAIP IR ŠIS PROJEKTAS NORI SURINKTI NE LIETUVOS AUDITORIJĄ , BET VISO PASAULIO AUDITORIJĄ. O KAD JŪS NORĖTUTE UŽSIREGISTRUOTI IR SIŪLO TRUMPĄ PERIODĄ AKCIJAS NEMOKAMAI. O kai jie turės auditoriją tai ir jų reklamos užsakymai didės. O jūs būsite prisidėjęs prie jų ir savo sėkmės. Ir nesvarbu jūs žiūrėsite tas reklamas ar ne . Taip kaip ir dabar Fecebooke jūs gal ir nežiūrite reklamų, bet ekrano dešinėje jos visada sukasi ir kažkas jas pasižiūri , o Facebookas gauna už tai pajamas milionais.

Viena bėda,kad šis sandoris baigesi kovo 30d. 2015 m.Po to jūs ir toliau kviesite žmones į saitą.Jei jūs ir neuždirbsit daugiau akcijų,bet turėsit nuolatinį susidomėjimą svetaine, kad svetainė kuria jūs turite, padidintų pelną ir tokiu būdu padidintų jums pajamų dalį ir vertę akcijų.

We Share Success INC nauja bendrovė su tūkstančiais steigėjų Perfect Internet iš 200 pasaulio šalių. Jūs juos rasite meniu "Įkūrėjai"

Šiuo metu bendrovė siūlo nemokamai gauti akcijų prieš startiniame laikotarpyje iki kovo mėn. 30d. Įsigiję akcijų tapsite svetainių Perfect Internet bendrasavininkais.

Esmė.

1.Gaukite 10 nemokamų akcijų už registraciją.

2.Gaukit 5 realias akcijas už kiekvieną nemokamai pakviestą partnerį ir jų pakviestus partnerius iki 5 gylio.

3.Gaukit kas mėnesį pelną už akcijas iš karto po kompanijos atidarymo.kovo mėn.1 d. 2015 m.

4.Galimybė parduoti akcijas po kompanijos atidarymo IPO(planuojama 4 ketvirtį 2015m.)oficialiose vertybinių papierių pardavimų biržose.

Atkreipkite dėmesį,kad tai pasaulinė kompanija su unikaliu vertslo planu.Šis verslo modelis, varijantas kito verslo modelio pelno paskirstymo dukterinės įmonės Perfect Internet,kuri buvo įkurta 2011 m.lapkričio men.Perfect Internet pradėjo dalinti pelną savo nariams nuo 2014 m. rugsėjo męn.

WSS Ins suteikia galimybę tapti daugelio pasaulinių kompanijų akcininkais tuo pačiu metu.Netrukus mes tapsime svetainės Bobl.us akcininkais po jos oficialaus atidarymo 2015 m.kovo mėn. 1 d.Po šio projekto bus kiti projektai kurie priklauso WSS Ins.Turėdami net ir kelias akcijas,turėsit galimybę uždirbti pakankamą kiekį dividendų. Sugalvojusiems registruotis : http://www.wesharesu...efid=20313f5aa2

 

UŽSIREGISTRAVUS nemokamai gausite savo ofisą ir visus įrankius dalintis info su draugais (registracijos jūsų asmeniniams pakvietimams draugams , tei kas turi svetaines reklaminius banerius ir video).


  • 0

#2 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 kovo 2015 - 03:52

Tekstas tikrai verstas su google.

Bet kodėl paspaudus ant nuorodos, nukreipia į puslapio perfectinter.net subdomeną? Puslapis jau regis kelis metus veikia, ir nėra jokia naujiena.

Nors jie gal ir nežino, bet jų dizainas siaubingas. Jie negali dalintis sėkme, nes jos nesusilauks su tokio tragiškumo puslapiu.

 

Ir kodėl tokio tipo puslapiams užkliūna, kad Facebook, Twiter ir kitos sėkmingos kompanijos uždirba iš milijonų lankytojų. Reikia turėti pradžiai, ką pasiūlyti. Nes jei facebookas niekam nepatiktų tai jo ir nebūtų tokio.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#3 Mantvi5

Mantvi5
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 10 kovo 2015 - 04:34

 

Nors jie gal ir nežino, bet jų dizainas siaubingas. Jie negali dalintis sėkme, nes jos nesusilauks su tokio tragiškumo puslapiu.

Ruošiausi rašyt lygiai tą patį. Kol kas nematau nieko rimto.


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: akcijos, internetine, dividentai, kompanija, pinigai

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas