Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

AMD FreeSync™ Technologija


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 masteris2245

masteris2245

Parašyta 25 kovo 2015 - 07:26

amd-freesyn-on-off-gaming-graphics-300x1

 

„Jokių sutrikimų , Jokių rūpesčių – Tik Žaidimas“
AMD FreeSync™ technologija nuvilko į bedugnę nepastovias žaidimų galimybes ir pakėlė FPS aukštesniu lygiu.Jūs pastebėsite, kad ši naujoji technologija išvis jūsų pasenusį,nusidėvėjusį kompiuterio monitorių į šalį.

 

 

Monitoriai palaikantis AMD FreeSync™ turės pigesnias kainas, negu monitoriai palaikantis G-Sync. Taip pat, AMD vaizdo plokščių su FreeSync palaikymu skaičius yra gana ribotas: pagrinde naujausi modeliai. Beje, FreeSync monitoriai kol kas dar nedirba su CrossFire. Tad visiems piliečiams reikėtų susimąstyti, kas yra geriau, ar brangus monitorius palaikantis G-Sync ar pigus monitorius palaikantis FreeSync.

 

Untitled1.png

 

 
Šaltinis: Coleris.lt

  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas