Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

EarningTraffic - nauja bomba revshare pasaulyje!

earningtraffic.com earningtraffic revshare

Temoje atsakymų: 28

#1 Orange88

Orange88

Parašyta 14 lapkričio 2015 - 08:21

Kam girdėti šie vardai, turėtų puikiai suprasti, kodėl temai suteikiau būtent tokį pavadinimą:

Admin/Owner - A.D (Aqmal Daniel)
Co-Admin - Han Mohamad
Marketing Team - HQteam
Finance Team - HQAdvertising
Support Team - Shawn Ang
Technical Team - William Troiano (ZHsolution)

 

Du planai, pasyvus ir aktyvus:
 
8Qu7Sk3.png
 
 
Minimali išmoka - 10$
 
Maksimali - 250$ (išskyrus savaitgaliais), tad per mėnesį neįmanoma išsiimti daugiau nei 5000$ :)
 
Trijų lygių ref. komisiniai!
 
I8Z4E3K.gif
 
Kviečiu prisijungti: EarningTraffic.com
 
banner1.gif


  • 0

#2 Orange88

Orange88

Parašyta 15 lapkričio 2015 - 11:30

Paaiškėjo starto data, - lapkričio 23d.!


  • 0

#3 Orange88

Orange88

Parašyta 18 lapkričio 2015 - 08:58

Mažiau nei penkios dienos iki starto. Narių skaičius perkopė tūkstantį :)


  • 0

#4 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 18 lapkričio 2015 - 10:53

Matėm mes jau tų Revshare taip vadinamų BOMBŲ ir kol kas iš tų bombų nieko nesigauna. Manai, kad ta tavo vadinama bomba temps bent porą mėnesių ?
  • 0

#5 Orange88

Orange88

Parašyta 19 lapkričio 2015 - 10:20

Matėm mes jau tų Revshare taip vadinamų BOMBŲ ir kol kas iš tų bombų nieko nesigauna. Manai, kad ta tavo vadinama bomba temps bent porą mėnesių ?

 

Na, kai kam tikrai sekasi ;) tfu, tfu, tfu :D Iš paskutinių dešimt programų, aštuoniose uždirbau ir tik vienoj pradirbau. Ir dar vienoj neaišku ar uždirbsiu. Taip, kad galiu paprieštarauti tavo komentarui. Svarbu laiku įeiti, kažkiek reinvestuoti ir laiku išeiti. Na, ir aišku tinkamas programas rinktis. Pvz. toje vienintelėje programoje kur patyriau nuostolių (cheklisting), galiu kaltinti tik save, kad kelis mėnesius reinvestavau į programą, kuri moka per dieną 6%, nusižengdamas savo nuostatoms. O buvo galima uždirbti kaip reikiant. Tad realiai tikrą minusą galiu patirti tik RAB, ir tai nebus didelis, nes jau daugiau nei pusė investicijos atsiimta.


  • 0

#6 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 19 lapkričio 2015 - 10:54

Svarbu laiku įeiti, kažkiek reinvestuoti ir laiku išeiti. - Auksinė visų HYIP taisyklė, kurią pats kątik pritaikei šioms programoms. Dar nori toliau ginčytis su manimi ir įrodinėti man, kad šiandieniniai Revshare projektai yra nekaskita, kaip eiliniai HYIP ? :D


  • 0

#7 Orange88

Orange88

Parašyta 20 lapkričio 2015 - 07:11

Tai šią taisyklę galima taikyti ir pvz. spekuliuojant akcijų rinkoje arba bet kuriose kitose trumpalaikėse investicijose. Ji labai abstrakti. Google, Amazon, Apple, Microsoft, Samsung ir t.t. irgi HYIP galėtų būti tokiu atveju, ne? :D

O RevShare privalumus prieš HYIP jau buvome aptarę, gal ir ne kartą, kitose temose, tad nebesikartosiu :) Niekas nesako, kad čia ne rizikingos investicijos. Bet jei neturi noro rizikuoti už didelę galimą grąžą, visada gali tiesiog pasidėti indėlį banke.


  • 0

#8 Andajas

Andajas

Parašyta 20 lapkričio 2015 - 10:50

As nors tik neseniai pradejo sitoje srityje dirbti, bet jau pats suprantu, kad Svarbu laiku įeiti, kažkiek reinvestuoti ir laiku išeiti. taisyklė cia pagrindine ir bene vienintele.

Kitas dalykas, butent siuo metu as asmeniskai nerandu nei vienos uztikrintos programos, kur butu daugmaz uztikrinta, kad ji nezlugs per 2 menesius. Tai ir nezinau, kur ryztis dar investuot.

Sita Earninf taffic bomba, taiman vien del to admino Hano ir yra nepatikima. Sorry, bet perkandau as jau ta hana ir jo rekomenduojama taktika kitiem projektams, kur Hanas co-adminais apsivadina. Isdirbo taktika kai kuo greiciau sutraukti inasus ir taip paremtiu savo ar savo draugeliu panasius projektus, pinigams ismoketi, taip sakant perstumti naujos programos pajams senos programos islaidoms padengti. Nzn, kiek ilgai taip galima tempti, kol uzsidarys visi galai galiausiai.

 

Realiausios naujos prgramos, tai man asmeniskai Revsharenow, kurios startas del techniniu kliuciu nukeltas, bet bent jau ten kazkas nepriklausomai nuo tu visu Hanu, Paulu ir Charliu ir gan rimtai adminas i savo darba ziuri.

 

Jei kas zinot kita kokia programa, kur stabilumas koks matytusi, praneskit.


  • 0

#9 Orange88

Orange88

Parašyta 20 lapkričio 2015 - 06:05

O, sąmokslo teorijų šalininką turim :D Kažkodėl nei kiek nesistebiu. Perkandai, yeahh, right... Pirma reiktų susipažinti kaip RevShare sistema veikia, kuo iki šiol užsiiminėjo HQteam, o tuomet gal ir tokių blevyzgų rašyti nereikės. Co-Admin, tai labiau marketingo triukas, nei realybė. Programą valdo visai kitas žmogus. Su kitomis sąskaitomis ir t.t. HQ už pagalbą gauna %, kurį skiria tai pačiai HQ, t.y. mums visiems ten esantiems. Nori pasakyti, jog tai blogai? HQ brand'as tikrai stiprus rinkoje, tad bendradarbiauja ne su prasčiausiomis programomis, kad jo nesusigadintų. Tai nereiškia, kad jie atsakingi už kitos programos sėkmę, tiesiog tai papildomas saugiklis. O šios programos dizainas pakankamai kokybiškas, planai vieni geriausių, kokie paskutiniu metu pasitaikė, to dėl ir išbandysiu.

 

Stabilių programų, kur bent metus veikia galiu nemažai išvardinti, bet tema ne apie tai.


  • 0

#10 Andajas

Andajas

Parašyta 21 lapkričio 2015 - 12:52

kazko nesupratai poste, kad apie kazkokius samokslus kalbi. Viskas labai aiskiai isdestyta, tik reik surinkt atitinkamus postus. Niekas neslepiama, kad cia kazkokie samokslai vaidentusi.

Na taip, co-adminas, tai marketingas ir jis uz tai kazka gauna. tai bet as ir sakau, yra juodu ant balto parasyta, ka ir kaip hanas rekomenduoja naujam  naujos programos adminui, kad jis surado strategija, kaip turi elgtis naujos programos adminas (jei netingesiu kada, pasikapstes atrasiu gal). Na,man asmeniskai ta strategija naglokai nauju memberiu atzvilgiu ir cia beliek vel ta pati taisykle : Laiku ieiti, ir nepaveluoti iseiti.

 

Visa tai rasydamas, as beje jokiu budu nesakau, kad neapsimoka cia (mastyciau net ir cia investuoti, jei paypalas butu) ar panasiame projekte investuoti - visuose galima pradzioj, tik sakau, kad nera siuo metu ir nenusimato ilgiau stabiliai veiksianciu projektu, ypac kai ta Hano strategija visur prakisinejama.

Zodziu, jei as noriu kazko stabiliau paieskot, tai Hano ir jo komandos teks privengti ilgesniam laikotarpiui.


  • 0

#11 Orange88

Orange88

Parašyta 21 lapkričio 2015 - 01:03

Kiekvieną mėnesį atsidaro dešimtys RevShare, o su Han'o pagalba, kokios dvi. Taip, kad rinktis tikrai yra iš ko, bet nei viena programa tau negarantuos stabilumo. Tai galioja ne tik RevShare, bet ir apskritai gyvenime.

 

O grįžtant prie temos, vienintelis mane neraminantis dalykas, - artėjančios didžiosios metų šventės. Dažniausiai nesijungiu prie naujų programų lapkričio-sausio mėnesiais. Bet, kadangi programos ROI pakankamai žemas, - surizikuosiu ;)


  • 0

#12 Orange88

Orange88

Parašyta 23 lapkričio 2015 - 11:06

Na ką, projektas startavo sklandžiai. Įnešiau 150$. Uždirbau kol kas 0.74$ :D


  • 0

#13 Orange88

Orange88

Parašyta 27 lapkričio 2015 - 07:23

Puikios naujienos! Paypal'as peržiūrėjo kompaniją, kompanija reikalavimus atitiko, tad nuo šiandien galima investuoti ir per Paypal :)


  • 0

#14 Orange88

Orange88

Parašyta 29 lapkričio 2015 - 01:34

Paypal iš tiesų įpūtė daug aktyvumo, mačiau ne vieną žinomą "nick'ą", investavusį vakar/šiandien tūkstančius $. Programa įgauna pagreitį, tad jei yra svarstančių, jungtis ar ne, - patariu ne žiopsoti ;)


  • 0

#15 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 29 lapkričio 2015 - 02:51

Na tu man sakyk ką nori, bet aš nematau jokio pliuso kai yra naudojamas Paypalas ir nemanau, kad reikia džiaugtis dėl to. Negi pats nematei kiek programų žlugo arba vos ne vos išsikapstė dėl to ? Kad Paypal patvirtino programą, to dar neužtenka. Priburti tam Paypalui galima daug ką, bet esmė kaip jau praktika puikiai parodė, po 1-2 mėnesio programa susidurs su pirmaisiais sunkumais. Tai dėl serverio kaltės, tai dėl asmeninių bėdų arba tiesiog pinigų trūkumo, bet programa tikrai sušlubuos ( dėl to net neabejoju ). Tuomet žmonės iškarto puola disputint ir užlenks tą jų PP acc, nebent turėtų jie kažkokių galių Paypale kokių turi HQrevshare, bet dėl to irgi abejoju. Kadangi didžioji dalis pinigų bus sukaupta Paypale, ir jie ten bus užšaldyti, pradės trūkti pinigų kitur, prasidės disputai ir iš kitur.. Skamba kaip Nostradamo pranašystė, bet aš manau, greičiausiai taip ir bus.


  • 0

#16 Orange88

Orange88

Parašyta 29 lapkričio 2015 - 03:43

Iš dalies sutinku, nors su su Payza kai kurios programos turi ne ką mažiau problemų. STP taip pat galima atsiimti pinigus, kas programoms sudarytų papildomų sunkumų. Tačiau nepamirškime Paypal'o pliusų: apyvartos iškart padidėja ne procentais, o kartais. Be to, Paypal'as suteikia savotišką patikimumo aurą nemažai daliai vartotų, nuo ko apyvartos tik dar labiau didėja.  Dėl šio argumento: "Negi pats nematei kiek programų žlugo arba vos ne vos išsikapstė dėl to ?" būčiau linkęs suabejoti. Nes, pirma, daugybė programų yra mėgėjiško lygio. Antra, iš didžiųjų RevShare (all time), vienintelė MAP programa nenaudojo Paypal. Reiškia, norint tapti dideliu, su Paypal'u tai padaryti kur kas lengviau, nei be jo.


  • 0

#17 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 29 lapkričio 2015 - 03:54

Nesu šioje programoje, ir nežinau kokiame žingsnyje ši programa su PP dabar yra, bet kiek žinau, tai kad PP davė žalią šviesą, dar nereiškia, kad kai įplauks 50-100k$ neužšaldys PP sąskaitos dar vienam eiliniam PP patikrinimui, po kurio daugelis programų vėl stringa.


  • 1

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#18 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 29 lapkričio 2015 - 04:19

Iš dalies sutinku, nors su su Payza kai kurios programos turi ne ką mažiau problemų. STP taip pat galima atsiimti pinigus, kas programoms sudarytų papildomų sunkumų. Tačiau nepamirškime Paypal'o pliusų: apyvartos iškart padidėja ne procentais, o kartais. Be to, Paypal'as suteikia savotišką patikimumo aurą nemažai daliai vartotų, nuo ko apyvartos tik dar labiau didėja.  Dėl šio argumento: "Negi pats nematei kiek programų žlugo arba vos ne vos išsikapstė dėl to ?" būčiau linkęs suabejoti. Nes, pirma, daugybė programų yra mėgėjiško lygio. Antra, iš didžiųjų RevShare (all time), vienintelė MAP programa nenaudojo Paypal. Reiškia, norint tapti dideliu, su Paypal'u tai padaryti kur kas lengviau, nei be jo.

 Tai apie ką aš ir kalbu, kad PayPal'as yra gerai galbūt tik tokiu atveju, jei programos adminai turi kažkokių galių pačiame PayPal'e ir kylantis disputai dėl menkiausių programos stabdžių neužšaldo Paypal acc, kaip matome yra su Hqrevshare šiuo metu. Dabar mes kalbame būtent apie šį Revshare ir šį dalyką taikau būtent jam. Nori pasakyt tu laikai šią programą ne mėgėjiško lygio ir kad jai užšaldytas PP acc nesukels problemų ?


  • 0

#19 Orange88

Orange88

Parašyta 29 lapkričio 2015 - 11:39

Hmm, nežinau, mėgėjiška/nemėgėjiška, galėčiau atsakyti tik tiek, kad šią programą laikau geresne, nei vidutine. Dėl to juk joje ir esu.

 

d2b, tu teisus, tačiau, programa jau veikianti, tad tie pinigai nesuplūs per vieną ar keletą dienų, kas situaciją palengvina. Ir tai, jog programa jau veikianti, taip pat palengvina darbą su Paypal.


  • 0

#20 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 30 lapkričio 2015 - 12:34

Na manau visgi surizikuosiu ir prisijungsiu čia su nedidele suma. Kiek pats esi investavęs čia ? kokią strategiją taikai ? reinvestuoji ar jau viska imi lauk nuo pirmos dienos ? kurį planą pasirinkai ? (Passive ar no passive ) ir koks dabar čia daily capas ?


  • 0



Atsakyti



  



Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: earningtraffic.com, earningtraffic, revshare

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas