Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Geriausi internetinių adresų trumpinimo partneriai, kurie moka pinigus

adresu trumpinimas uzsidirbu pats internetinis darbas uzdarbis trumpinant adresus kaip uzsidirbti

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 agadyz

agadyz
  • Lytis:Vyras
  • VietaUtena - Vilnius

Parašyta 01 sausio 2016 - 11:56

Geriausi internetinių adresų trumpinimo partneriai yra pasiruošę jums už tai, jog trumpinate adresą ir jį reklamuojate internete, mokėti pinigus. Tai gali tapti jūsų lengvais papildomais pinigais

Kiekvieną dieną mano uždarbis naudojant adresų trumpinimo partnerius vis didėja, o darbo buvo įdėta labai mažai ir būtent todėl nusprendžiau pasidalinti su jumis šia nuostabia galimybe užsidirbti papildomų pajamų. Viskas ko jums reikės tai įdomaus ar naudingo turinio iš įvairių internetinių portalų (Pvz. Delfi straipsnių su skambiomis antraštėmis) ir trupučio kantrybės platinant jūsų gautą nuorodą.

Geriausi internetinių adresų trumpinimo partneriai, kurie moka pinigus

Adf.ly tai viena pirmųjų internetinių adresų trumpinimo kompanijų kuri stabiliai moka pinigus jau nevienus metus. Minimali išmoka vos 5$, taigi jei kiekvieno mėnesio pirmąją dieną jūsų Adf balanse bus daugiau nei 5$, jūs automatiškai gausite išmoką. 

Shorte.st yra viena daugiausiai mokančių tokio tipo partnerių ir vieni pagrindinių konkurentų Adf. Tai tikrai patikima, stabili, bei jau daugelį metų veikianti kompanija. Minimali išmoka tik 5$, tad ilgai neužtruksite, kol surinksite reikiamą sumą.


468x60.png?2015-12-18.0

Jau 5 metus veikiantys internetinių adresų trumpinimo partneriai. Kiek moka už kiekvienos šalies lankytojus galite pamatyti čia. Minimali išmoka 10$. Galima trumpinti erotinio pobūdžio nuorodas.

468_60link_bucks.gif

 

Daugiau internetinių adresų trumpinimo partnerių rasite - http://www.uzsidirbu...e-moka-pinigus/


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: adresu trumpinimas, uzsidirbu pats, internetinis darbas, uzdarbis trumpinant adresus, kaip uzsidirbti

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas