Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

My Revenue Pays


Temoje atsakymų: 2

#1 tukslas

tukslas
  • Lytis:Vyras

Parašyta 08 sausio 2016 - 02:27

ka tik atsidariusi pelno dalijimosi programa kuri yra dar prelaunch stadijoje.startuos sausio 24d.pats neuzsijamu siuo uzdarbiu, bet kurie uzsijama tikiuosi pavyks uzdirbti :)

http://www.myrevenue....com/?r=tukslas


  • 0

 
 

 


#2 Orange88

Orange88

Parašyta 08 sausio 2016 - 10:08

Pirma, kam tada išvis reklamuoji programą, jei pats joje neketini dalyvauti? Tikrai nekelia pasitikėjimo.

 

Antra, jei jau vis tik pristatinėji, tai galėtum bent minimaliai kažką parašyti. Kokie planai, kokios grąžos tikėtis, mokėjimo sistemos ir pan.

 

Trečia, projektas geras :D Maksimali dienos išmoka, - 150$, o tai neleidžia akimirksniu nutręšti programos. Yra du adminai. Apie vieną nieko nežinau. Kitas, kurį dažniausiai galima sutikti nick'u Mentysis, pažįstu iš investuotojo ir dizainerio pusės. Tekę bendradarbiauti ties pora projektų. Man asmeniškai, - kelia pasitikėjimą. Galvoju, gal net RCB pasiūlyti, bet dar nesu apsisprendęs kiek lėšų skirsiu šiam projektui :)


  • 0

#3 Orange88

Orange88

Parašyta 04 vasario 2016 - 10:11

Na štai, prisijungiau prie MyRevenuePays.com. Iki projekto starto dar yra kažkiek laiko, o pradėsiu su kokiais 200$. Viena iš tų revshare, kurias galiu rekomenduoti :) O ir pačio puslapio dizainas neblogas :D Kas žinoma padės didinti narių skaičių.

 

Keturi paketai, nuo 5$ iki 40$, ROI: 135% - 150%. Daily cap: 2%-5%. Re-investavimo taisyklė, - 40%, o geriausia, - maksimali dienos išmoka, - 150$, todėl programa turėtų būti išties smagi ir stabili! :)

 

728.gif


  • 0



Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas