Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

TrustShareAds - revshare su papildomu pajamų šaltiniu, puikūs planai

trustshareads uždarbis darbas internete revshare

Temoje atsakymų: 5

#1 SayMe

SayMe

Parašyta 13 vasario 2016 - 08:27

Kadangi praeita tema perkelta į užduočių vykdymą, greičiausiai dėl reffback, čia pristatysiu tik programą.
 
Fw399_94659_1f786b308ac2699a66f9eeedbf60
 
Sveiki, noriu pristatyti jau ne naują, tačiau dar gana nežinomą revshare programą. Svarbu tai, jog ji su papildomu pajamų šaltiniu. O savininkė Mirela Handžic komunikabili, greitai sprendžia problemas, aktyvi facebook grupėje. Viskas einasi puikiai, nebuvo jokių problemų iki šiol ir neatrodo, kad jų bus.
 
PAKETI---.jpg
+Superfast planas už 2 USD, be repurchase rule ir su 10 proc dienai.
 
Palaiko Payza, PerfectMoney, SolidTrustPay.
 
Šio savaitgalio akcija:
These awards will be applicable only for NEW purchases during the weekend, will apply ONLY ON PACKS PURCHASED FROM THE PROCESSORS, and will work in the following way:
- each $2 NEWLY purchased positions will earn 120%
- each $5 NEWLY purchased position will earn 130%
- each $10 NEWLY purchased position will automatically be credited with a bonus one free position of $2, which will earn 120%
- each $20 NEWLY purchased position will automatically be credited with a bonus one free position of $ 5, which will earn 130%

 
REGISTRACIJA
 
Kilus klausimams rašykite asmeninę žinutę.
  • 0

#2 golf6

golf6

Parašyta 13 vasario 2016 - 11:09

puikus uzdarbis rekomnduoju vsiiem (blyn parasyk teisybe tai istrins otai uzdarbis)


manau sitam saitui amen tik vaikam dar beliko kanors pridurti uzdarbis ir tai sunkiai sukasi visi vaziuoja is cia arba gyvena realius gyvenimus labai sumenko lankytoju skaicius nera blogai istikro nes nera ka daryti tokio pobudzio saituose

 

ir beto sunkumas lietuviu auga nes valdzia vis nupisa ir menkina musu liaudi ubagiausi esam tarp europos tai ne paslaptis , nes viska vagia , latvija estija prie musu bent tris kartus geriau gyvena o klausimas kodel del to , kad monopilistu s priziuri ir vagiu maziau kur gauna saibas is taves mokescius kur tu leidi pinigus viska pavagia keli asmenys ir labai propoganda varo , kad mokekit mokescius ir panasiai cia akiu dumimas cia tiek mokesciu mokama o jezau jezau ir klausimas jums kur tos saibos iskeliauja ? Is sito ubagyno ziauroka valstija musu , bet pastebejimas jums kai propoganda lietuva varo tik ziuri telika musu moketoju mokesciu pinigai koks Grypas nuskrenda o jei musu moketoju zmoniu pinigai Koks butkevicius batus nusiperka musu moketoju mokesciu pinigai vat ir zaidzia ant sito ar jus isvis zinot kur tos  babkes keliauja milijardai ? O jus zinias paziurit grybauskas batus nusipirko uz mokesciu moketoju pinigus pasaka vaikam sekmes lietuvoje .

?

 

Dar noreciau pabrezti pastoviai mokami mokesciai as moku uz skrydi net Brazauskaites moku uz butkeviciaus batus , vat jum propaganda , kad susikonsetruotumet i menkniekius , o ar bus cia liaudis uz isplaukiancius milijonus kur apie tai nesnekama ?


  • 0

logo777.png


#3 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 14 vasario 2016 - 07:50

Teisybę reikšti galima, tik prašom be necenzūrinės kalbos. Šio forumo tikslas visų pirmą yra pasiūlyti bet kokias galimybes uždirbti internete, o visų antrą padėti vieni kitiems atsirinkti geriausius pasiūlymus ,tačiau kiekvienas renkasi asmeniškai pagal savo galimybes, sugebėjimus, poreikius ir kiekvienam sekasi uždirbti skirtingai, todėl  visiškai nėra pagrindo kažką smerkti ir taškytis neapykanta vien tam, kad pačiam šioje srityje nesiseka. 


  • 2

#4 SayMe

SayMe

Parašyta 17 vasario 2016 - 05:10

Viskas kol kas išmokama tvarkingai, jokių rūpesčių. Admin kelia gana daug konkursų, kadangi programa juda į priekį. Nėra strigimų, išmokos išmokamos tinkamu laiku, gana dideli procentai. Papildomas pajamų šaltinis vis dar padeda programai, nors atrodo, kad ir be jo viskas eitųsi gerai. Greitai prašysiu išmokos, kadangi kaupiu kuo didesnę sumą. Junkitės ir iškilus klausimams rašykit!

 

Registracija

 

golf6, išsilieti ant valstybės gali tam skirtoje vietoje. Tai tik papildomas pajamų šaltinis, nesusijęs su tavo išvardintomis problemomis. Sėkmės.


  • 0

#5 SayMe

SayMe

Parašyta 27 vasario 2016 - 07:30

Vis dar puikiai moka, pridedu ir naujausią išmoką. Admin daro įvairias akcijas, kadangi papildomas pajamų šaltinis pakankamai prisideda prie programos. Išmokos vykdomos laiku, atsako į kiekvieną klausimą. Superfast adpack 2 USD dabar uždirba 11 procentų. (vietoje buvusių 10 procentų) 

Pirmadienį pasitiksime su nauju dizainu!

Siūlau 100 proc. nuo pirmo Jūsų įnašo.

Registracija

 

12743641_1117775508255443_62590864730024

 

External source įrodymas:

12745496_1564510927197225_21150515881858


  • 0

#6 golf6

golf6

Parašyta 07 kovo 2016 - 09:23

puiku  :)


  • 0

logo777.png




Atsakyti



  



Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: trustshareads, uždarbis, darbas, internete, revshare

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas