Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

YoBit – Visų krypto-valiutų prekybos platforma! Nemokami Coin’s!

Bitcoin

Temoje nėra atsakymų

#1 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 11 birželio 2016 - 10:41

YoBit – Jau kurį laiką veikianti ir spėjusi rinkoje įsitvirtinti, palaikanti daugiau nei 600 rūšių skirtingų krypto-valiutų prekybos platforma. Čia taip pat galite pasiimti nemokamų valiutų ir turėdami kantrybės iš jų ateityje neblogai uždirbti. Papildžius sąskaitą galite įsigyti įvairių valiutų tam tikromis porcijomis tikėdamiesi vertės kilimo, o čia daugeliu atveju kaina tik kyla. Rasite ir visiems puikiai žinomą DICE (kauliukų) žaidimą. Vartotojo sąsaja labai patogi, viskas paprasta, aišku ir savo vietose, galima pasirinkti anglų arba rusų kalbą.

yobit1.png?resize=620%2C379

YoBit prekybos platformą nebus sunku perprasti ir pradedantiesiems.

Visi pinigų įskaitymai ir išėmimai įvykdomi akimirksniu (užtenka 1 patvirtinimo Bitcoin tinkle). Ši platformą veiklą vykdo jau beveik 2 metus ir per šį laiką užsitarnavo gerą reputaciją. Mano uždarbio strategija šiame puslapyje bus: nemokamų valiutų rinkimas kasdien, sąskaitos papildymas 100 USD ir užsipirkimas perspektyvių krypto valiutų, 5 skirtingas valiutas pradžiai po 20 USD vertės. Savo prekybos rezultatus atnaujinsiu ir šią platformą rekomenduoju išbandyti visiems, netgi tiems kurie nori dirbti be investicijų. Kantriai ir sistemingai prekiaujant, galima pasiekti tikrai gerų rezultatų.

yobit2.png?resize=620%2C260

Daugiau nei 600 skirtingų krytpo-valiutų kasdien nemokamai!

Platformoje yra įdiegta daug saugumo funkcijų, tokių kaip SSL sertifikatai, prisijungimo patvirtinimas, DDOS apsauga ir kt. Šis tinklapis taip pat puikiai gali pasitarnauti kaip 600+ piniginių vienoje vietoje. Čia rasite ir pokalbių funkciją, kurioje aktyviai diskutuoja daugelis YoBit prekiautojų.

Kaip pradėti?

Užsiregistruojame, pasipildome sąskaitą ir/arba renkame savo nemokamas monetas skiltyje „FreeCoins“. Sąskaitą galima pildyti su BitcoinPerfectMoneyPayeer ir OKPay mokėjimo procesoriais. Itin maži prekybos mokesčiai – 0,2%. Netrukus atnaujinsiu straipsnį su asmeninėmis rekomendacijomis kokias valiutas pirksiu ir kt.

ATSIDARYTI SĄSKAITĄ
(Bitcoin Lietuva – Facebook)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!




Atsakyti



  



Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Bitcoin

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas