Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Kaune jau galima išsinuomoti oranžinį dviratį


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 radianas

radianas
  • Lytis:Not Telling
  • VietaKaunas

Parašyta 21 liepos 2016 - 08:04

Trisdešimtyje miesto ir didžiųjų mikrorajonų punktų laukia 50 automobilių, dvidešimtyje punktų – 150 oranžinių dviračių. Planuojama, kad dviračių netrukus padaugės iki 200, automobilių – iki 100.

 

Didžiausia nuomojamų transporto priemonių koncentracija sutelkta miesto centre, kiti nuomos taškai įrengti Senamiestyje, Šilainiuose, Žaliakalnyje, Dainavoje, Šančiuose ir Aleksote.

 

Naudotis dviračiais ir automobiliais klientai galės mobilios aplikacijos pagalba, tereikės ją atsisiųsti į išmanųjį telefoną, užsiregistruoti ir rezervuoti transporto priemonę.

 

Paslaugą užsisakyti galima vos per minutę, be jokių popierinių sutarčių. Kol kas sistema gali naudotis tik „Android“ programėlės vartotojai, o likusieji mobiliųjų telefonų operacinių sistemų vartotojai ją pasieks nuo birželio.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas