Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

PerfectMoney slaptažodžio atkūrimas, Padėkite

Perfecmoney

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Uzdarbiautoja

Uzdarbiautoja

Parašyta 08 gruodžio 2016 - 12:06

Taigi gėda kam ir pasakyti, bet neturiu kitos išeities. Nutiko taip, kad kažkur pradanginau savo PerfectMoney sąskaitos slaptažodį. Dabar bandant jį susigrąžinti su slaptažodžio atkūrimo funkcija, jie prašo manęs tapatybę patvirtinančių dokumentų.

Va čia yra didžiausia problema, kadangi savo sąskaitoje naudojau netikrus savo duomenis (maniau taip bus saugiau). Taigi ką pasiūlytumėt daryti tokioje situacijoje ? manau jei nususčiau savo kortelės duomenis jiems netiks, kadangi sąskaitoje kiti išgalvoti duomenys.

Sąskaitoje turėčiau turėti virš 100 doleriukų, kadangi ilgą laiką ten gaudavau nedideles išmokėles iš vienos kompanijos. :)


  • 0

#2 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 08 gruodžio 2016 - 10:33

Nepatikėsit, bet pas mane lygiai ta pati situacija yra nutikusi. Nieko čia neprigalvosi. Vienintelė išeitis yra siųsti jiems perdirbtus (suklastotus) dokumentus. Manau žmogui gerai mokančiam dirbti su Photoshopu, neturėtų kitlti problemų padaryti tokius dokumentus. Aš pats taip ir palikau tą savo sąskaitą, kadangi joje buvo vos keli doleriai, tad labai nepergyvenu dėl to. Neverta samdytis photoshoperio dėl kelių dolerių, bet tau gal ir verta.... :)


  • 0

#3 Uzdarbiautoja

Uzdarbiautoja

Parašyta 10 gruodžio 2016 - 02:53

Supratau, vadinasi reikės ieškotis fotošoperio :)


  • 0

#4 D4vidas

D4vidas

Parašyta 13 gruodžio 2016 - 03:10

Parasiau tau AZ, manau galesiu pagelbeti tau su PS ;)


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas