Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

BTC nemokamas rinkimas

BTC nieko neveikiant

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Walentas

Walentas

Parašyta 15 vasario 2017 - 06:07

Mažiau nei prieš mėnesį atsirado galimybė nesunkiai be investicijų užsidirbti Bitcoins'ų. Ką reikia padaryt tai užsiregistruot ir po registracijos iškart įsijunks skaitliukas kuris jums rinks bitcoinsus. Norint, kad jie labai greitai augtų reikia kviest žmones arba investuot. Čia pridedu linką, per jį užsiregistravus rinksis truputį greičiau nei paprastai. http://profit20.net/...ref=walentas007 Svetainė Profit20 atsidarius mažiau nei prieš mėnesį, todėl artimiausiu laiku neturėtų užsidaryti, tad sėkmės registruojantis ir renkant BITCOINS. :) :)


Be to, minimali išmoka yra 0,001 BTC :)


  • 0

#2 USAeris

USAeris

Parašyta 15 vasario 2017 - 10:59

Esi gaves ismoka ?


  • 0

#3 Walentas

Walentas

Parašyta 16 vasario 2017 - 05:22

Per porą dienų turėčiau surinkt iki minimalios tuomet duosiu žinot, bet šeip rašiau kitiems vartotojams per forumą, sako gauna :)


  • 0

#4 iiShadQw

iiShadQw
  • Lytis:Vyras

Parašyta 23 rugpjūčio 2017 - 05:22

Nemokus šitas :)


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas