Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Microsoft nauja Windows 10 S ir nešiojamas kompiuteris


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 radianas

radianas
  • Lytis:Not Telling
  • VietaKaunas

Parašyta 02 gegužės 2017 - 10:21

Pristatyti naujausi „Microsoft“ produktai: „Windows 10 S“ operacinė sistema ir „Surface Laptop“ nešiojamasis kompiuteris

„Windows 10 S“ praktiškai identiška įprastinei „Windows 10“, labiausiai išsiskiria funkciniais būtent mokymosi procesui modernizuoti ir palengvinti skirtais elementais bei vienu svarbiu apribojimu – ši sistema leidžia diegti tik programinę įrangą, kurią galima rasti „Microsoft“ programėlių parduotuvėje.


Kita naujovė – „Surface Laptop“ nešiojamasis kompiuteris, kurį iš esmės galima pavadinti pirmuoju tradiciniu „Surface“ kompiuteriu – ne kokiu nors gudrybių prikaišiotu šedevru su keistai besilankstančiu ekranu ar hibridiniu kompiuteriu, o paprastu nešiojamuoju.

Žadama, kad jie, priklausomai nuo pasirinktų charakteristikų, daugeliu atvejų bus našesni už „MacBook Air“ ar „MacBook Pro“ – už savo tiesioginius konkurentus bus pranašesni savo svoriu, plonumu ir, turbūt svarbiausia, akumuliatoriaus darbo trukme. „Microsoft“ žada, kad vienu įkrovimu kompiuteriai veiks 14,5 val., o sistema užsikraus ekrano atvertimo akimirką

 

 

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...teri-646-791610


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas