Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

TT3 grįžo


Temoje atsakymų: 4

#1 Andajas

Andajas

Parašyta 19 gegužės 2017 - 08:56

Sveiki revšeirininkai,

 

Kažin ar yra dar užsiėmančiųjų šiuo reikalu apmirusioje rinkoje, tačiau negaliu nepranešti apie scammerių TT3 grižįmą.

Nežinau kaip kam ten pasisekė, bet man pavyko spėt pasitraukti su 400 dol. pelnu.

Taigi, bandau ir dabar. Ypač kai saugioji Payza yra tarp procesorių.

 

Services offered:

Memberships
Standard (Free) - will allow purchases of $1 advertising packs only.

Diamond (Paid) - access to $3 and up advertising packs, Amazon DS Training, E-books etc.

*(Amazon DS Training gives you the key to creating a $100k drop shipping business online)

Login Ads
These ads can be purchased for $25 which are displayed for 24 hours in rotation with other businesses. Only one ad can be purchased daily.

13848795.jpg

13841627.jpg

 

Bent 3 mėn. galima tikėtis rimtos veiklos, tačiau vienas aspektas leidžia galvoti, kad šį kartą viskas bus daug stabiliau. Būtent, kad norint pirkti naujus adpackus, turi transferinti iš savo procesoriaus vėl, t.y. jokio repurchaso, ir viską ką uždirbi, turi persivesti atgal į procesorių. Prarandi procentėlį dėl pervedimo ir galiausiai gaunasi tvarkingas pliusiukas, bet ne kosminis, tačiau stabilus.

 

triplethr3atreloaded.com/register.aspx?u=2894 


  • 0

#2 golf6

golf6

Parašyta 19 gegužės 2017 - 11:44

Tai kiek zinau jei sitie ten buvo atmuse pinigus gan per trumpa laika zmones.


  • 0

logo777.png


#3 Andajas

Andajas

Parašyta 19 gegužės 2017 - 12:26

taip. tąsyk aš irgi nuo pradžių pasijungti pataikiau, tai per pirmus 3 mėn. maksimaliai ir gavosi pliusas. Paskui išmokų babkės baigėsi, tai užšaldė reikalą, kai tik repurchase dirbo, ir Paypalas pabėgo. Paskui su Payza atgaivino, vėl naują pliūpsnį žmonės investavo, tik su mažesniais dienos procentais, bet buvo galima irgi per pora mėn. dar uždirbti. Realiai liko apie 1000 $ neišmokėtų to ką per repurchase sukaupiau, tačiau sakau, atsipirkimą kiek investavau atsiėmiau greitai - po 100 žalių tai ten buvo 2 sav. reikalas atsiimti.

 

Na o dabar, strategija kiek kitokia pas juos, ir įtariu ta taktika, kad norint užsipirkti naujų adpackų, riekia iššiimti jau sugeneruotą pliusą, tai iš esmės dęl procesorių procentėlių, todėl ir Payza vėl pasirašė su jais dirbti.

Bet gerai ir klientams. Pvz, pasiėmi 33 packus už 3 eurus ir 40% daily Signature programoj, ir per tris dienas tie packai išnaudojami. Pliusas kažkas 15$, atmetus pervedimo mokesčius. Nedaug, bet panašu, kad gali būti labai stabiliai.


  • 0

#4 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 19 gegužės 2017 - 03:04

Kiek laiko jau veikia ši Revshare ? Jei tikėti jų oficialiais skaitliukais tai inešta 52k, o išnešta 49k. Kitaip tariant jau ant bankroto ribos. Ar klystu ?


  • 0

#5 Andajas

Andajas

Parašyta 19 gegužės 2017 - 04:48

tai pries sav. startavo. Siaip skaiciukai tai ir turetu but apylygus. nes nu sakau, pries perkant naujus adpackus reikia issimti jau uzdirbta suma, jei nenori papildomai is proco savo investuot. As tai kaip visose, su 100$ pradedu ir daugiau nei dolco nemetu. Matysim per kiek atsipirks tas simtukas, kad paskui jau ramiai test.


  • 0



Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas