Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Garantuotas uždarbis iš lažybų bendrovių?


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Auksarankis

Auksarankis

Parašyta 26 rugpjūčio 2017 - 07:48

Sveiki, gan ilgai užsiimu lažybomis ir neseniai užkliuvo vienas puslapis, kuris siūlo išnaudojant lažybų bendrovių siūlomus bonusus, užrakinti garantuotą pelną, atliekant staymus lažybų puslapiuose ir tuo pačiu metu atliekant statymus prieš tą pačią rungtynių baigtį- lažybų biržose (kuriose, kaip supratau, statymai atliekami prieš kitus lažybininkus). Kiek suprantu atsiradę papildomi pinigai (lažybų bendrovių siūlomi bonusai) leidžia garantuotai užrakinti pelną ir nepriklausomai nuo to kaip rungtynės pasibaigs, laimėti pinigų. Ar teko girdėti apie tokią lažybų taktiką ir ar verta tuo užsiimti?

                                                  

Žinau, kad lažybų bendrovės nemėgsta punterių kurie medžioja bonusus, bet čia statymai atliekami prieš kitu lažybininkus ir skirtingai nei šakučių atveju nereikia gaudyti rungtynių su dideliais koeficientais. Realiai laimėti galima iš kitų lažybininkų arba lažybų puslapyje, o bonusas gaunamas garantuotai. Kolkas atrodo labai patraukliai, norėčiau išgirsti jūsų nuomonę.

 

Svetainės adresas: www.bonusas.co.uk

 


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas