Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

amway kompanija

prekyba internetu darbas nami

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 RaimondaJuk

RaimondaJuk

Parašyta 28 rugsėjo 2017 - 12:52

tęsia naujų narių priėmimą. Oficialios, legalios pajamos su socialinėmis garantijomis, dirbant namuose.Reikalinga nors minimali anglų kalba.


amzius ne maziau 18m.


  • 0

#2 catas

catas
  • Lytis:Vyras
  • VietaVilnius

Parašyta 29 rugsėjo 2017 - 09:22

Plačiau galima apie tas darbo namuose galimybes?
  • 0

#3 RaimondaJuk

RaimondaJuk

Parašyta 29 rugsėjo 2017 - 10:59

AMWAY yra viena iš didžiausių tiesioginių pardavimų kompanijų, apimanti daugiau nei septyniasdešimt rinkų pasaulyje.AMWAY kompanijos vizija - paprasta.AMWAY dirba padėdama žmonėms susikurti geresnį, kokybiškesnį gyvenimą. Dirba padėdama žmonėms atrasti savo talentus ir savybes, kurios padės pasiekti užsibrėžtų tikslų.Siūlo susikurti  ateitį, kuriant gerbūvį sau ir kitiems. Kompanija YRA GLOBALI LYDERĖ tiesioginių pardavimų srityje ir unikalių ypač kokybiškų produktų kūrime ir gamyboj.Turėdama daugiau nei penkiasdešimties metų patirtį GALI PADĖTI ĮGYVENDINTI JŪSŲ FINANSINES SVAJONES AR SUMANYMUS, pradedant ekstra pajamomis, baigiant tarptautinio verslo kūrimu.Užsidirbam parduodami produktus bei kurdami savo tinklus.Laisvas darbo grafikas.Be bankroto rizikos.Galimybė tobulėti.Yra vidiniai ir išoriniai mokymai


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas