Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

Bitconnect Patikimas Investavimas


Temoje atsakymų: 2

#1 GoldMaker

GoldMaker

Parašyta 15 spalio 2017 - 01:48

Bitconnect moka jau ilgai ir yra 9 vietoj pagal reitinga patikimas puslapis jau dirbu su juo pakankamai ilgai 

Minimalus investavimas 100$. Taipo tai nera pakankamai mazai bet atsiperkamumas per 4 menesius garantuotas gal net maziau, kekviena diena doda procentu kiek uzdirbai ir nuo tiek kiek investavai tau duoda+  Daugybe puslapiu yra kur galite investoti i kriptovaliutas bet sitas patikimiausias.

 

https://bitconnect.co/?ref=raamaa


  • 0

#2 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 15 spalio 2017 - 11:45

Bitcoinų kaina rinkoje tendencingai auga jau visus metus milžiniškais tempais, tad tokioms kompanijoms atėjo klestėjimo laikai, kadangi jei išliks ta pati tendencija, tai net nebeliks piramidės principo, kadangi ši kompanija sugrąžina savo investuotojams mažiau nei kad pati išlošia vien tik iš naturlios bitcoinų augančios vertės :)  Norėčiau prisijungti, tik prieš tai įdomu kiek pats čia investavęs ir kaip einasi ?


  • 1

#3 GoldMaker

GoldMaker

Parašyta 23 spalio 2017 - 12:05

Sveikas investaves esu 500doleriu viska reinvestoju taigi dabar isvis investota 1100doleriu jeigu prisijungsi per mano ref nuoroda gausiu nuo taves 7 procentus taigi as tau juos grazinsiu i btc saskaita :)


  • 0



Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas